• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

dıdem yengemın odası lıla yatak odası perdesı duvarlara ben beğenmıyom
fil dişi renk cok guzell bıde

heee fldişini biz de çok beğenmiştik ama kum bejinde karar kıldık hatta ufaktan boyanmaya da başladıkaydirigubbakcemile2
inşallah içimize sinen bi çözüm olur ne bilim:Saruboceq:

didemcim kum beji de güzel olur pastel bi renk dimi her şeye uyar.ben de pastel tonları istiyırum.mobilyalarını al da ekle tabi görelim biz deç...

ayy yaa içim sıkıldı bugün niyeki hayır olsun...

hayr düşün cnm
benımde öle oluyoo off bee sınırsıza gectık hala gelmedı bee 24 sat ıcınde dedıler ıkıgun olcakk

ben de vodafonedan aveaya geçemiyorum bi türlü neden anlamadım 2 kere basvurdum olmadı gidip bi soraagım.

ayy çok da uykum geldi yaa :)

mafoldumbenkızlar ya sıkıntıdan stersten dudaklarımın her yerinde ucuklar cıktı bide vucudumda kocaman kocaman sivilceler ne yapsam gecer acaba bunlar cok bunladım herşeydem yaaa ya zaman cabuk gecsin yada son günlerimi şu evde iyi gecireyim istiyorum ama olmuyo.....mafoldumbenmafoldumben

aybuercim tv ünitesi çok güzel,canm bence önce koltuk takımının tam rengine karar ver,ona göre tv üntsnin rengini yapın..
prenses cnm bu kadar sıkma kendini,herşey olucağına varır,zovirax var canm uçuk kremi bi dene istersen..

mafoldumbenkızlar ya sıkıntıdan stersten dudaklarımın her yerinde ucuklar cıktı bide vucudumda kocaman kocaman sivilceler ne yapsam gecer acaba bunlar cok bunladım herşeydem yaaa ya zaman cabuk gecsin yada son günlerimi şu evde iyi gecireyim istiyorum ama olmuyo.....mafoldumbenmafoldumben

cnm yaa cok düşünmemeye calıs bak hersey olacağına varrı kendını hasta etme herseyın bası sağlık bende cok stres yapmıstım ayy söz olcak mı babam ne der falan falan hepsı süper gectı sende cok düşünme emı olur hersey sen merak etme aılen senın uzulmene dayanamazŞeniz

aybuer nan wodefone daha uygun ya

esracım sağol cnm işte sorun o ya bir türlü karar veremedim oturma odasına ne renk olsun die.

böcüğüm başka vodafone hattım var bu eski hattım onu aveya geçirip şu kampanyadan faydalanalım istiyoruz.ben arıyorum askımı her yöne oldugu için o da kontur kazanıo böleleikle baya bi zaman da kontur almıyoruz.iyi oluo ama geçemedim bi türlü..

anladım cnm bılmem ben avea kullandım 7 yıl falan son zmnlarda konusrken kapanmaya basladı sınırlendım attım hattı

evet canım o öyle bizim evde de çekmiyor kimi yerlerde.ben zaten o hattı atacaktım bir işe yarasın bari diye :D

kızlar yaa bankada hesap açtırmıstım ben şifrei almam lazım bankadan baska yolu yok mu bilen var mı telefonla ffalan vermezler mi ben gidene kadar bankalar kapanıyor çok da uzagım.para da çekmem lazım bugün :)

kızlar yaa bankada hesap açtırmıstım ben şifrei almam lazım bankadan baska yolu yok mu bilen var mı telefonla ffalan vermezler mi ben gidene kadar bankalar kapanıyor çok da uzagım.para da çekmem lazım bugün :)

canım ben buzamana kadar hep telefon bankacılığından şifre aldım ama bankadan bankaya değişebiliyoa.s

bacılar benim mesaim bitmek üzerehihoyyyt
yarın hayırlısyla büyük teyzem gelecek bize çeyiz alışverişi yapacaz:nazar:
pazar günü de heralde aşkımla banyo dolabı vs bakmaya gidecez
Allah hepimizin yardımcısı olsun, fırsat buldukça yazacam size
hepinizi öpüyommmopuyorumnanaktan

günaydın kızlar..bugün nasılsınız..akşam aşkımı görcem ben de mutluyum erken çıkarım inşallah :)

bankayı aradım illaki sizin subeye gelmeniz lazım dedilervermediler şifreyi :(

gunaydın cnm
bugun cok üzgunum
26122007133347_47_520048aka1.jpg

barışımı kaybetmenın 2.yıldönumu dua edın olur mu

dıdemcım allah hepımıze yardım etsın
22 kasımda nışan yapcaz cunku askımın doğum gunu nısandada benım doğum gunum ozmnda evlenırız ınş

ayy bi hoş oldum resmi görünce.Allah rahmet eylesin.ölüm hep acı ama genç öşlümlere dayaanamıyorum mekanı cennet olsun...

22 kasım mı nişan böck kararlastırdınız mı nasıl olacak napacaksınız?

evt cnm 22 kasım dedık daha doğrusu benımkı dunn aradı bırden bıre dedı 22 kasım aa dedım doğum gunun hatta o an baktık ınş h sonuna denk gelır dıe pazara deenk geldı şansımıza zemuszemus
benımde 10 nisan seneye hangı gun acep yaa h içi ıse nıkah h sonu ıse düğünüde ozmn ıstıyoruz

hayırlı olsun böcük bende bugun carşı gidip gelinlik diktirmek için fiyat bana pek cok gelmedi 1250lira gelinlik+duvak+gelin ciceği+sac ciceği begendiğim modelde gösteryim bi yorum yaparsanız sevinirim

Back