• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydın kızlar..Evet bende roselini çook merak ediyorum..
Hiç girmiyor ne oldu acaba?

Böcüğüm fotolar harika yawrum harika..Yani sen öylesin aslındaopuyorumnanaktan

tskler nehırım darısı sana ınş

bızm cok guzel resımlerımız var ama hafıza kartı ondan o yuzdenn bunlar kaldı bende

öncelikle hayırlı olsun böcük cok güsel resimler
kıslar ben cok kötüyüm yaa ailemle tartıştık böle şeyler olmadı diye seviniyodum ama şimdi ne yapıcam ben nişanlım bandırmada biz bursadayız iş olursa burda oturacaktık düğüne az kaldı olmadı bandırmadan iş buldu dün anneme babama söledim bandırmada oturcaz diye bana cok kötü davrandılar burda oturmamı istiyolar ama burdada işsiz olmuyoki sabah kadar agladım nişanlımda cok üzülü kafam karma karışık oldu biz beyaz eşyayı aşkımla ikimiz bi bucuk sene önce almıştık babam bana sormadan aldınız şimdi ben camaşır bulaşık makinası alırım sizde aldıklarınızı ne isterseniz onu yapın dio son 3ayımı bana böle zehir edecekler sanki cok kötüyüm:sinifsinif
:

tskler cnm

uzme kendıını aılene acık acık anlt olmadı nışanlın veya aılesı desın ben bu gıbı onemlı konularda hep babam ve babasına söz bırakıırım mesela
sımdık uzme kendını onlar sınırlıdır ama gecer merak etme ağlama boşuna olur mu

cnm annesı amcası halası yok mudur olar soylesın sonucta aılennsenı yannda ıster ama doğduğun deıl doyduğun yer seın yerındır
sen sımdık uzulme tatlım emınım aılen anlayısla karsılar senı

böcüğüm baktım resimlere çok yakışmısınız,Allah tamamına erdirsin inşş..:Saruboceq:

pamukprenses cnm bence ailen ilk olarak öyle bir tepki vermişlerdir,yavaş yavaş alışırlar bu fikire..hem senin bu kadar üzüldüğünü görünce,üstünede gelmezler.çamaşır mak.olayında da şimdi baban onu size inat olsun diye bir sinirle söylemiştir,benm babamda bir sinirle bazen söyler sonra pişman olur vazgeçer..bence çok üstüne gitme,ailene ne kdar çok cvp verirsen o kadar çok ters tepiyor çünkü..

napıosunuz kızlar?

pamuk prenses üzülme canım ya düzelir her şey zamanla ailende.doğdugun yer değil doyduğun yer demişler.hayırlısı olsun.

baban size tekrar çamasır bulaşık makinası mı alacak anlamadım...

didem gelmedi dimi bugün o nerde ki?abba da gelmemiş ıssız topik olarak değiştirelim buranın adını :)

roselın
abba
hevın
dıdemm
meren
mınılya
nehır
daha kımler vardı ama yoklar sankı ben evlencem gıbı topıcte nobetcı kaldım he:delphin:

napıosunuz kızlar?

pamuk prenses üzülme canım ya düzelir her şey zamanla ailende.doğdugun yer değil doyduğun yer demişler.hayırlısı olsun.

baban size tekrar çamasır bulaşık makinası mı alacak anlamadım...

sen nasılsın aybuercim? nasıl gidyor iş hayatı..

böcüğüm hiçç sorma kimse kalmadıı...:1no2:

merhabayın kızlarr
Allaha şükür nikah günümüzü almayı başardıkkk 04.10.2009 Pazarrrhihoyyyt
böcüküm çok tatlı olmuşsun hemen baktım fotolara:nazar:
Allah tamamına erdirsin cicim:1hug:

ohh be dıdem sonuda geldın olm ınsan bı haber eder bee:mymeka: hadı gözun aydın
bızıde beğenmene sevındım :nazar:

Back