2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ahh ahh evt ınsan zaten ayrldıgına uzulmez nasıl yapabılır dıe yer ıcını durur ınsan sok oluo amannn bosverr eskıye mazı gelecege nıyazı..:roflol:

nan nıye konusmuonuz valla bız gunde uc öğün heh:sm_cool:
bır sabah kalkınca uyandırma servısı gıbıyım valla ben uyandırıom öğlen yemek yerken akşam eve gıderken hee bak bıde aksam yatarken kac oldu yanlısım varmıs bak dört öğünmüş...sırnaşık şey

günaydın kızlar,bende nişanlmla buluşcam bugün alışverişe gitcez, çok mutluyum en sevdiiğim iki şey : )

sanada gunaydın cnm ahh ahh bızım alısverıs etmemıze daha var hele bı 14 aralık gecsın gıtcez alısverıse..

kız ceyız ıcın mı bu alısverıs..nerden bakıcaksınız..

[B]ama ıste ya boş sebep ıkı gun once msn bjk resımlerını atcaktım ona maca gıttımmya neysem bu msn actı hıc slm askım ozledım yok hadı hadı cabuk babam gelcek kalk dıycek sonra surat astım resımlerı almadı oda kapattım msn sıfatına sonra konusmadık dun carsıdan ozel msj attım ona dedım ara verelım ben senı uzmem sende benı:çok üzgünüm: oda msjlar attı cok sevdığıne daır sen bıle karar veremezsın askımız bıtmez gıbı ama cok kırıldım öle yanı[/B]

takma kafanaaa:1rolleyes:

olm nısbet mı yaprsınz bana bee ahh ahh askım keske ıst da olsaydı

Beterin beteri vardır..Şükret haline..
Bende okudum yazılanları bi iç geçirdim ama yapacak bişey yok..

Ayy inanmıyorum yaa..Sebebe bak:mymeka: Öle demiş işte babası gelcekmişmiş sende atıverseydin ne hemen surat yaptın sankikaydirigubbakcemile3
Nasıl biliyorsan öyle yap kııı..Ama üzmeyin birbirinizi boşverr de geç..Osana demediyse sen ona de ben seni çok özledim diye..

Kızlar müstakbel nişanlılarınızla çook güzel vakit geçirin..Sizde böcük kafa gibin neyin olmayınkaydirigubbakcemile5

takma kafanaaa:1rolleyes:

bakalım bugun ayrcak mı benı o arayana kadr aramam gercı cvp vermıyorum ohh ı oluyo burnunu surtsun az:dilcikar: gecen sefer nasıl yalvarmıstı nasıl senın kıymetını anladım sensız yapamamlar falan sımdıkte az yalvarsın öleÇok üzgünüm çoook

bakalım cok ozledım olm nan gece nasıl uydum onun sesını duymadan hayretım sastı neysemm

delü gızzz kaydirigubbakcemile3

delü gızzz kaydirigubbakcemile3

cnm sıkılıyo nan ayy bugun evde kahvaltı edemedım ya uyanamadım mirmirmirmir pekmez bılem ıcemedım anam oycak aksama:roflol:aksam 11de yattım bugun 10 da yatağa kaccam aksam bıde mısafr vardı nedense aksam nete gıresım olmuyoo kıtap okuyom ark gıdıyom yada kesın bısı oluyo ynı

kız benımkı bana tavuk dıo sen harbıden tavukmussun ben onıkıde yatıom normalde onıkı olunca hadı kapatalım dıomda kapatmıo ya benı dusun bıde sabah servısteyken uyuyom sankı bana ıkı sora ısyerıne gelmısım gıbı gelıo gozumu acıom ısteyım yanı..

benımde cnm sıkkın yaaaaa offf su bayram gelse yaa

sanada gunaydın cnm ahh ahh bızım alısverıs etmemıze daha var hele bı 14 aralık gecsın gıtcez alısverıse..

kız ceyız ıcın mı bu alısverıs..nerden bakıcaksınız..

yok canm benimki askere gidicek ya h.sonu yine yemek veriyorlar onun adına yemeğe gitcez,bitmedi yemekler iş arkadaşları ayrı,sosyal ark.ları ayrı,çift kanka ark.larımızla ayrı.bu 3.yemek olcak,bende de çok fena bi huy var,bi yemeğe gitmeden önce yeni kyafet alırım:asigim:

lady cımm anladım cnm bende sandım ceyız laısverısı kaydirigubbakcemile3

kızz böcüükk bende oleyım valla bı bakıom sabah olmus bazen..dun aksam arkılerıyle dısarı cıktılar gelınce ararım dedı aramıs ben hıı hıı demısım askım uykun mu var demıs evvettt demısım dahada bısey dememısım kapatmısım yuzune kaydirigubbakcemile3
sabah oolunca aradım neden aksam aramadın dedım uyuzz dıo aradık suratıma kapattın hadı yaa dedım valla hatırlamıom kaydirigubbakcemile3

benım saçmalamalrım daha komık abısı yok ben dıyomkı abın gormesın ne bılem sonra he sonra bırdenn kamyon dıyom :roflol: bı bakıyom sbh olmuş anacım o yatıyo 11 kadr ben 6:30 da kalkıyom -tatlicadiarzu-

ayy ne kadr yapcak askerlığı kısa donem mı subatta mı gtcek ılk terhıs mı [/QUOTE]

canım kısa dönem gitcek aralıkta gidiyor işte allah izin verirse 15 günü kaldı,mayısta gelicek inş.

ayy ne kadr yapcak askerlığı kısa donem mı subatta mı gtcek ılk terhıs mı

canım kısa dönem gitcek aralıkta gidiyor işte allah izin verirse 15 günü kaldı,mayısta gelicek inş.[/QUOTE]

15 gün sonra sen:a015: ahh ahh ama ıyıkı kısa dönem sanslısın yane ben 15 bekledımde:1closedeyes:

canım kısa dönem gitcek aralıkta gidiyor işte allah izin verirse 15 günü kaldı,mayısta gelicek inş.

15 gün sonra sen:a015: ahh ahh ama ıyıkı kısa dönem sanslısın yane ben 15 bekledımde:1closedeyes:[/QUOTE]

evet canm ya üniversteyi bitirmesini bekledik ,iyi ki de beklemişiz 15 ay olursa çok zor olurdu,gerçi şimdide çok zor olcak benm için ama en azndan 5 ay diyorum çabuk geçer inş.

evet canm ya üniversteyi bitirmesini bekledik ,iyi ki de beklemişiz 15 ay olursa çok zor olurdu,gerçi şimdide çok zor olcak benm için ama en azndan 5 ay diyorum çabuk geçer inş.[/QUOTE]

unı gtmese sımdıye evlenırdınız belkım nan ama ıyıkı gtmıs benım herfte yaptı bıttı sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…