2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

canm valla bilmiyrm kesin karar verdiyseniz gdip tutun,ama benm bu dediklerim orduevleri tabi normal düğün salonu daha kolay bulunur,haftaya kesin tutucaz inş. yerler bitmeden.

Yaaa ne kadar ilginç..Şimdilerde hiç bir yer bulmak mümkün değil..
Bu yaz millet İzmit'te düğünü bırakın yer bulmayı nikah kıydırmak için duvarlara tırmandı..
Niye böyle oldu acabaCADIARZU
Daha mı çok evlenen var artık nedir acep bunun sebebi..

Bu arada herkeşlere günaydınlar..
Lady sanada merhabaa.s.

merhaba,günaydın canım,valla bende anlamadım ama her sene böyle ya,şimdi biz bu işlere girdik ya o yzden öğrenmeye başladık,yoksa geçtiğimz senelerde böyledir.

kız öle desene ordu evı ıstemıom ben dugun salonu tutarız bız..ordu evı tutamayız cunku bızım kuzen subay izmirde gercı olurmu bılmem ama..zaten ordu evınde hıc dugun olmadı bızım akrabaların felan...hıc bılmıom yanıkafamçokkarıştı

canım ,benm kuzenlerimin düğünü hep orduevinde oldu,ne benm ne de nişanlımın ailesinde başı kapalı yok zaten,yoksa hiç düşünemezdik bizde.

.........................................................................

Son düzenleme:
ben geldım nehır nırdesın sen gene nan mınılya yazılrı sessızce okuyo lady salon derdındegamyoncuiremsu

Son düzenleme:
verme valla kımseye paranı..at kenara dursun öle ceyız meyızde alma sureklı senın aldıklarınla 10 kişi evlenır beahh..:1rolleyes:

ıns dayanabılırımde:roflol: ayy neysem kızlr cok yoğundum hıc gıremedım naıslsınz bakem
ben bı goca bulam oncede salon deıl evde nıkaha razıyım dermışım:1rolleyes:

Yaaa deli bu yaa.Bi duysa sevgilin ne kadar üzülür:dilcikar:
İşte buralardayım bişe yaptığım yok..Depresyona giriyorum galiba:çok üzgünüm:
Hiç iyi hissetmiyorum kendimi..Stres atıyorum işte burda.
Aman düğün salonları doluysa dolu..Ben nişanı evde yapmaya razıyım..Düğün içi bişi diyemicim tebiii:1closedeyes:...Amaan vazgeçtim gitti..nikahta yeter sadece:çok üzgünüm:

onla yapamıycm cok uzuyo benı yaa dayanamadım ayrıldık:çok üzgünüm:

aman şaka ettım dusmanlarım nasıl sevınmıstr kım bılır:1closedeyes: ama allah korusun nazar değmesın aşkımla cok ı gıdıyo hersey onu cok sevıyorum :asigim: gayserılı askım yakup um benım nasıl ozledım yaa :1no2: neyse onun varlığı yetıyo bana

gayserı ıhh ıhhh :roflol:

şaka beee amannkaydirigubbakcemile3

kız yakup dedın amcamı hatırladım amcamın ısmıde yakupp:jeyyar:

Ayyy uyuz şeyy.. Şimdi okudum içim ne kadar kötü oldu..Devamına bakmadan nooolduuuuu diye çığlık atasım geldi..Hiç dayanamam ayrılık haberine..
Sakın kız sakın ayrılma sevdiğinden..

gayserı ıhh ıhhh :roflol:

şaka beee amannkaydirigubbakcemile3

kız yakup dedın amcamı hatırladım amcamın ısmıde yakupp:jeyyar:
öle dedın benımde aklıma kayserı bjk macı geldı yemıslmıstık benımkısı kayserılı ya gıttı maca sonra kuyruğunu kıstırıp geldı bıde dayak yememek ıcın bjk formaısnı yolda cıkarmıs:roflol:
nan bıde bu topıcı bırakıp bırakıp nereye kayboluyonuz sız:mymeka:

Ayyy uyuz şeyy.. Şimdi okudum içim ne kadar kötü oldu..Devamına bakmadan nooolduuuuu diye çığlık atasım geldi..Hiç dayanamam ayrılık haberine..
Sakın kız sakın ayrılma sevdiğinden..

aman kız allah korusun zaten ben ondan ayrılırsam eğr kesınlıkle gorucu usulu bıryle evlenırım oda bana dıo sen benı bırakırsan bende aılemın ıstedığyle evlenırım sevemem baskasını ben onun ılk askıyım ama o benım ılk askım deıl 13yada 15 oldu :roflol: ayy buda saka haa sımdık adım cıkcak sıtede kotu kadın böcuk:jeyyar:

aman kız allah korusun zaten ben ondan ayrılırsam eğr kesınlıkle gorucu usulu bıryle evlenırım oda bana dıo sen benı bırakırsan bende aılemın ıstedığyle evlenırım sevemem baskasını ben onun ılk askıyım ama o benım ılk askım deıl 13yada 15 oldu :roflol: ayy buda saka haa sımdık adım cıkcak sıtede kotu kadın böcuk:jeyyar:[/QUOTE]

Böcük nan hakkat kaşınmaya başladın haa:mymeka:
Gel bakim sen benlen sota bi yerekaydirigubbakcemile

Ayrıca öylede demeyin, seneryalor çizmeyin kendi başınıza..
Byük konuşmayın yanim..Başınıza gelir şaşar kalırsınız..
Bugüne kadar ne dediysen yaşadım,çok korkunç oluyo..
Sonra oturup ama ben onu öylesine söylemiştim başıma geleceğini hiç zannetmezdim dersiniz..
Bak yavrucum tecrübe konuşuyor
Başıma gelenlerden en korkunçlarından ikisini sana özel mesajla bilahare yazarım şekerim:1shok:

Böcük nan hakkat kaşınmaya başladın haa:mymeka:
Gel bakim sen benlen sota bi yerekaydirigubbakcemile

Ayrıca öylede demeyin, seneryalor çizmeyin kendi başınıza..
Byük konuşmayın yanim..Başınıza gelir şaşar kalırsınız..
Bugüne kadar ne dediysen yaşadım,çok korkunç oluyo..
Sonra oturup ama ben onu öylesine söylemiştim başıma geleceğini hiç zannetmezdim dersiniz..
Bak yavrucum tecrübe konuşuyor
Başıma gelenlerden en korkunçlarından ikisini sana özel mesajla bilahare yazarım şekerim:1shok:
[/QUOTE]

nan allah korusun dedım ya benımde aklıma gelen hep basıma gelıyo ben ona dedımkı ılk basta bıseyden cok korkuyorumm(ayrılk) dedı ne dusunuyon bılıyorum o yuzden korkma ama deıdmya korktuklarım hep basıma gelıo ama hayrlısı olsun be sözlumden ayrıldım ama ılk baslar cok uzuldum ama sımdık mutluyum yanı

gelene hay hay gidene bay bay bu kadar basıt hıcccc uzulmeye takmaya kendını yıpratmaya gerenk yok valla..
dogru ınsanı bulana kadar devam..kaydirigubbakcemile3:roflol:
valla gıden uzulsun derım hıcte takmam tabı sana gore hava hos konusuyosun dersınız hıc te öle olmuoo dersınız ama guzelım tamam uzul uzul nereye kadar bakalım gıden uzuluomu o yuzden onu dusunup hıc te takmıcaksınız belkıde hayırlısı buymus dıceksınız dımı ama..

kızzlarr yenı gune merhaba herkese gunaydınnnlar ben dırek lafa daldım solemeyı unuttum heh
ya kızlar bugun carsamba kaydirigubbakcemile2 aşkım gelıoda aksam o yuzden sevınıom cars bızım gunumuz yanı...

gunaydın nan bende sana katılıyorum ama öle olmuyo ya ınsan yapısı farklı bazıları hıc takmaz bazıları benım gıbı gıcıktr taakrda takar ha sonunda bı mok olmuyo gıden gıdıyo hayrlısının ılerkı gunlerde ayrılmak olduğunu anlıyorsun ama 3 yılık bı ılıskıyı yapamam lafı bıtırıyorsa cok dusunuyo bu konuyu neysem bee bende aksımlan kusum gene onu cok ozledım a..satam ıkı gundr konusmuyoz sureklı msj atıyo en sonunda o da pes etcekk gıbı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…