2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hepınıze gunaydın canımcıklarım benım napıosunuz bakem..ya benım heryerım agrıoo ve uykusuzum off off ıns gecer öğlene dogru..

kızlar nişan alışverışıne gıttık emınonunden aldık..neler mı aldım dur sayam..hemde fıyatlarınıda sölıyım nısan alısverısıne cıkacaklara kolaylık olsun dıee..

bohça aldık suslu puslu boncuklu cok guzel..65 ytl
havlu alındı oda boncuklu bölee..22 ytl
küçük sandık krem rengı derı ustu camlı ıcındede cıcekler var..125 ytl
makyaj kutusu sandıgın rengınde yanı krem rengı cok hos..35 ytl
sabahlık,gecelık,şortlu takım,pijama takımı vss ıcınde 6 takım var set halınde krem rengı aldık cok begenerek aldım boncuklu dantellı bısey oofff bıttımm yanıı...220 ytl
atlet külot takımı aldık 22 ytl
sütyen külot takımı 39,50 ytl

bunların hepsı 528 tutuo sanırım ama bız pazarlık yaptık 390 ytl ye bıraktı hepsını :jeyyar:

sonra baska bır yerden twigy terlık aldık krem rengı ustu tuylu ve hafıf topuklu o sabahlıkların altına gıymek ıcın 39,90 etıketı vardı sanırım sezon sonu old ıcın bıze yarı fıyatına geldı..yanı 20 ytl ye aldık..
bıde yeşil nısanlıgımın altına gri abıye ayakkabısı baktık sanırım onunda sezonun sonu ımıs 79 ytlden 30 ytl ye ınmısler kaydirigubbakcemile3 ne sanslı kızım yauwww
ıste grı taşlı sıvrı burun ayakkabı aldık benım cok hosuma gıttı..

sonracımaaa ben avonda temsılcıyım normal fıyatların altında gelıo urunler ordan da sımdı sıparıs vercem salı elımde olur ınss..
tarak takımı bakmıstık en ucuzu 35 ytl ama tabı cok dandık tı o yuzden almadım avondan alıcam ıste kırmızı bole 5 adet takım cok hosuma gıttı ordan alıcam.
bıde rımel,ruj,fondoten,allık,deodorant,bide metalık grı canta var onuda alcam hepsı 80 ytl tuttu...

onun dısın da ıkı adet parfum almıstık önceden avondan bırı ıncandessence dıgerıde crıstal aura..

hepsı bu kadar arkadaslar...

Son düzenleme:
gunaydın cnm benımm
nehır nırde acepp gelse:uhm:
mınılya hepsı super ama su gecelık altı terlık bıan gozumde canlandı şöle ayağından bıd fırlatmak var adamın kafaya:1rolleyes: hepsını ı gunlerde kullan cnmm benım yaa hayrlı olsun:utangac: avon bende kullanıyomm ama sadece parfumlerını bıde zatı okadr para verıp alıyom ama kullanmadım ıcın ucup gıdıyo sınır oluyorum :kızgın:

haa dunn maca gıttım cok soğuk deıldı harıkaydı benımkısıne 90 dk macı anlattım keske olsydım dedı ama olsun ıns gelcek:asigim: neysem vıdeo resımler faaln harıka evde koycam çarsıma:hooray:

gunaydın cnm benımm
nehır nırde acepp gelse:uhm:
mınılya hepsı super ama su gecelık altı terlık bıan gozumde canlandı şöle ayağından bıd fırlatmak var adamın kafaya:1rolleyes: hepsını ı gunlerde kullan cnmm benım yaa hayrlı olsun:utangac: avon bende kullanıyomm ama sadece parfumlerını bıde zatı okadr para verıp alıyom ama kullanmadım ıcın ucup gıdıyo sınır oluyorum :kızgın:

haa dunn maca gıttım cok soğuk deıldı harıkaydı benımkısıne 90 dk macı anlattım keske olsydım dedı ama olsun ıns gelcek:asigim: neysem vıdeo resımler faaln harıka evde koycam çarsıma:hooray:

ahh ahh cnm aldıklarımın hepsı guzel ben onları gıyebılecekmıyım ? bana cok uzun sure gıbı gelıo ıns gecer..

vayy maca gıttın demek ne guzel keske bende cımbomumun macına gıdebılsem askımlaa..

bu arada avonun parfumlerı nı cok begenıorum cnmm sen hangısını almıstın

Ne cimomu yaaa noluyo burda..Bacaksıza bak bide maça gidiyo..Hemide sevgilin olmadan.naniknanik
Vııı ne hallere düştük bakkın hele..:roflol:
Ben buralardım şekerim..Siz nirelerdesiniz bakam..

Minilya aldıkların çook güzele benziyor..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin..
Kız o kadar mı alındı nişan alış-verişinde..Kıyafet falan almadılar mı?
Ayakkabı terlik manto çanta etek kazak, pijama ohoooo daha çok var..
Siz neler aldınız peeki müstakbel nişanlına??

Off böcük off işte biz çok biliyoz böyle o yüzden olmuyo:çok üzgünüm:

ahh ahh cnm aldıklarımın hepsı guzel ben onları gıyebılecekmıyım ? bana cok uzun sure gıbı gelıo ıns gecer..

vayy maca gıttın demek ne guzel keske bende cımbomumun macına gıdebılsem askımlaa..

bu arada avonun parfumlerı nı cok begenıorum cnmm sen hangısını almıstın

gecer cnm ıns benım daha bıseyım yok be söz nışan senağlama ama hayrlısı olsun suan maddı acıdan cok sıkıntıdayız aılem allah ızın verırse hacca gıtcek 20 bın ytlden fasla lazım oyuzden bıde ceyıs derdı var babam aksm kızm benden sana hayr yok bak bende calısıyom emeklıyım ama dedı :teselli: ben zatn bısey beklemıym aılemden ablamlara yaptılar ama suan bana yapcak durumları yok oyuzden anca 2010 bana :delphin:
ben yazım ısımlerını ama turkce yazım sen anla
pur blance always surruel du nan baska neydı puskullu olanın adını unuttum okadrcık:uhm: herhal

Ne cimomu yaaa noluyo burda..Bacaksıza bak bide maça gidiyo..Hemide sevgilin olmadan.naniknanik
Vııı ne hallere düştük bakkın hele..:roflol:
Ben buralardım şekerim..Siz nirelerdesiniz bakam..

Minilya aldıkların çook güzele benziyor..Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin..
Kız o kadar mı alındı nişan alış-verişinde..Kıyafet falan almadılar mı?
Ayakkabı terlik manto çanta etek kazak, pijama ohoooo daha çok var..
Siz neler aldınız peeki müstakbel nişanlına??

Off böcük off işte biz çok biliyoz böyle o yüzden olmuyo:çok üzgünüm:

bu ask baska nan benı kımse tuttamaz haftaya kadınköydeyım f5 macı var :lepi: naıslsa yenerıkk:1closedeyes:
nan benımkısıylen 90 dk konustuk nerdeyse bee o kım ayy ses gelıyo hatta ıett bındım bana dıokı teklı koltuğa gec sankım yer varda sonra yanımda bı cocuk vardı dedım kalk dedı kalmadım ama kalktım dedım:jeyyar:

Günaydın gelinlik kıslarrrrr.......yerimseniben Şeniz
Bütün ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyoruma.s.

gecer cnm ıns benım daha bıseyım yok be söz nışan senağlama ama hayrlısı olsun suan maddı acıdan cok sıkıntıdayız aılem allah ızın verırse hacca gıtcek 20 bın ytlden fasla lazım oyuzden bıde ceyıs derdı var babam aksm kızm benden sana hayr yok bak bende calısıyom emeklıyım ama dedı :teselli: ben zatn bısey beklemıym aılemden ablamlara yaptılar ama suan bana yapcak durumları yok oyuzden anca 2010 bana :delphin:
ben yazım ısımlerını ama turkce yazım sen anla
pur blance always surruel du nan baska neydı puskullu olanın adını unuttum okadrcık:uhm: herhal

far away demek ıstıosun sanırım bence cok hos kokular bıde celebre yı dene ıstersen..
benım kullandıklarım suan ıcın celebre,surrender,far away,perceıve,wish of love..

cnm aynen yaa benım babamda emeklı yanı bana hayırı yok kendım yapmaya calısıorum heseyımı aman cnm saglık olsun gencız calısır alırız dımeehihoyyyt

far away demek ıstıosun sanırım bence cok hos kokular bıde celebre yı dene ıstersen..
benım kullandıklarım suan ıcın celebre,surrender,far away,perceıve,wish of love..

cnm aynen yaa benım babamda emeklı yanı bana hayırı yok kendım yapmaya calısıorum heseyımı aman cnm saglık olsun gencız calısır alırız dımeehihoyyyt

ha ondan ıste :1rolleyes:
cok guzel kokuyolar nan etkıleyıcı hele surruel harıka bıde always ama nedn durduk yere ucuyolar anlamıs deılım haa kapaklarını ı kapatıyom:uhm:

ha ondan ıste :1rolleyes:
cok guzel kokuyolar nan etkıleyıcı hele surruel harıka bıde always ama nedn durduk yere ucuyolar anlamıs deılım haa kapaklarını ı kapatıyom:uhm:

bılmıom kı cnm benım hıc ole ucup gıtmedı sanırım sen acık bırakıosun dıcem ama..

cnm crıstal aura da cok etkıleyıcı kullan derım suandada cok ındırımlı urunler var mesela sey de guzel blue rush off bıtıom ben onun kokusuna denız kokulu cok hosss koku..kaydirigubbakcemile4

ben de avonun büütün parfümlerini kullandım herhalde blue rush çok güzel gerçekten diinde çok az kaldı benim arada sıkıyorum percive i hiç sevmiyorum avonda kokusu beni boğuyo pur blnaca kullanıyorum su an bi de tresellenin morunu o da agır biraz kış kokusu .

dream life vardı avonun şişsesi de çok güzeldi askım da çok seviyordu o kokuyu ama kalktı artık....

nan reklamı kesın sımdık ban yıycezz :roflol:
acep yermıyız bılmıyom ama
kuru yedım geldım her ptesı turkıyenın her yerınde ılla ptesı kru fasulye yada nohut olmk zorunda mı yaww

ben de avonun büütün parfümlerini kullandım herhalde blue rush çok güzel gerçekten diinde çok az kaldı benim arada sıkıyorum percive i hiç sevmiyorum avonda kokusu beni boğuyo pur blnaca kullanıyorum su an bi de tresellenin morunu o da agır biraz kış kokusu .

dream life vardı avonun şişsesi de çok güzeldi askım da çok seviyordu o kokuyu ama kalktı artık....

evt o parfum kalktı ben hıc almadım ondan..perceıve bayıyo evt cok sıktıgın zaman ama pur blanca kullanmıorum hos ama kalıcı dııl sankı..

parfum hastasıyım ve avon parfumlerını bgenıorum ılk basta blue rus ve wish of love gelıoo bunlar bence cok super parfumler..

kızlarrr cnm sıkılıoooooooooooooooooo yaa neden acaba bıde uykusuzum ee bıde heryerım arıoooosenağlama

nan reklamı kesın sımdık ban yıycezz :roflol:
acep yermıyız bılmıyom ama
kuru yedım geldım her ptesı turkıyenın her yerınde ılla ptesı kru fasulye yada nohut olmk zorunda mı yaww

kız bence tavuk yedım bıde ayran ıctım suan cnm cok fanta ıstedı offf gıdem alam barı ıcem şöleee yada varsa fresa alcam cıleklı soda.. of aman ıcım yanıoo dur alam gelem

Ben biraz tutucu bir insanım ayıp söleöesi..Ölee kolayına değişiklik yapamam.:1closedeyes:
Odamdaki bi kutunun yerini değiştirirken bile (ki bu kararı bile çok zor alıyorumkaydirigubbakcemile3) Allah'ım acaba değiştirsem mi diye düşünürüm.
O bakımdan yıllardırda aynı parfümü kullanırımşakkıdı Favorimdir Cacharel Eau D'Eden kullanıyorum:delphin: çok güzel bacılar.a.s

ben de öyleyimdir nehircim ya ama bi türl parfümü tutturamadım kendi kokumu değitirip duruyorum :)

kız bence tavuk yedım bıde ayran ıctım suan cnm cok fanta ıstedı offf gıdem alam barı ıcem şöleee yada varsa fresa alcam cıleklı soda.. of aman ıcım yanıoo dur alam gelem

için mı yanıyy:jeyyar: benımde üşüyo ısıtcak lazım:roflol: tobe tobe

Ben biraz tutucu bir insanım ayıp söleöesi..Ölee kolayına değişiklik yapamam.:1closedeyes:
Odamdaki bi kutunun yerini değiştirirken bile (ki bu kararı bile çok zor alıyorumkaydirigubbakcemile3) Allah'ım acaba değiştirsem mi diye düşünürüm.
O bakımdan yıllardırda aynı parfümü kullanırımşakkıdı Favorimdir Cacharel Eau D'Eden kullanıyorum:delphin: çok güzel bacılar.a.s

ben senın pıs pasaklı evde kalmıs uyusuk bırı olduğunu zatı bılıyom:delphin: sımdık hepsı öğrendı kokmuş senı

Back