- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:bbo:
Ciddi yazmadınız herhalde, değil mi?
akannehir
Arkadaşım;
Enleri Kazen belirlemiyor...Ki topic ileri boyutlardaki iğnelemeler ve zan altında bırakmalar sonucu silinmişti..Biz rica ettik en azından kilitli olsa bile kalsın diye Kazen tekrar açtı bizi kırmayarak..
Siz neden Kazen'e ya da başkasına sitem ediyorsunuz ki..Burdaki tüm üyelerin en kategorisine aday gösterilmesi imkansız çünkü çok kalabalığız malumunuz.
En kategorisine adaylarımızı özel mesajla yolladık en çok aday gösterilenler ancak listeye girebildi.
Lütfen rica ederim sadece kutlama mesajları yazalım.Her sevinç kursağımızda kalmaya başladı artık.Kazen de bir insan ve biz kadınlar onu çok zora sokmaya başladık..Anlayış lütfen.
Yani herkes böyle alınganlık yaparsa valla en olanlar da sayenizde bu sevinci yaşamayacak..Ne bu yıl ne gelecek yıl..Yine de kutladığınız için teşekkürler.
Saygıyla.
buna bir alkış :tomato:En Türkçeyi güzel kullanan kk üyesi?
sevgili kazen ask lsun ya gecenin bir yarsinda kabim burkuldu:gitme: o kadar enler arasinda bir slinn yeri yokmus ya ne deyimsenağlama bir senedir mudavinizim hicmi akliniza gelmedim senağlama caniniz sagolsun ..:çok üzgünüm:
buna bir alkış :tomato:
okypete gercekten dalında sen secilmesen üzülürdüm ben oy veremedim ama vere arkadaslarda adil davranmıs çünkü devamlı paylaşımda bulunuosun