• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler kizlar,gerci kimsecikler yok tabi bu saatte.biz temmuzun ilk haftasi tatile gitmeyi planliyoruz arabayla,kizlar izmirde tavsiye edeceginiz yer-otel varmi?ekinsu nasil oldu ayagin bugun yoktun hic,siz nere gitcektiniz tatile?

bugün pek durgundu site
dünürüm bana küstü herhal
dünür dünür kız niye ayran içtik
bende yatam artık bare
herkese iyi geceler
kahvaltıya yetişirim umarım

kızlar günaydın... bugün tükanı açıyorum ama inanın kahvaltı hazırlayacak halim yok. başım çatlıyor... Ben büsküviyle idare ediyorum.. size güzel bir kahvaltı hazırlayan olur inş...

Bu arada herkes tatillere gidiyor ne güzel.. Biz bu yıl kendimize vakit ayıramayacağız memleketlerden:)

günaydın:))
talya bugün olmaz yarın kabul edeyim de anam ben öle yapıorum soonada en az 2 gün önceden haber verin taam mı?hahahahahaa..die gülüorum:))kimse gelmio:))
ay ayrıca sen,aylin ..uzun yıllasrdır evli olanlar bana şu evlilik sırrını açıklayın lütfen bizimki uçuruma gidio..:((

günaydın.
talya zor valla misafir..ben kimseye gitmiyorum çocuktan sonra onlarda gelmiyor...hem çocuk hem misafir hem servis çekilecek değil...
annem gitti kaldım oğlumla baş başa..
izmirde otel soran vadı..kuşadasında pine bay var.oda iki tane var beş yıldızlı olanı tavsiye ederim..

Bu sabah yağmur var ıstanbul’da
Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmezliğe
Anne sözü dinler gibi masum
Ağladım bu sabah
Günler dayanılmaz oldu
Senden uzak olunca
Martılar mahzun oldu onlar bile ağladılar
Şarkılarda düşünmek seni bana getirmez ki
Seni bana getirmez ki

BU SABAH YAĞMUR VAR ıSTANBUL DAAAA..

günaydınnnn kızlar yağmurlu bir ıstanbul sabahından..evde olup yağmuru seyretmek vardı çay eşliğinde ama maalesef bugün çalışma günüm..neyse yinede güzel bir gün..çayımı içiyorum kk ya yazıyorum haa bide oje mi de sürdüm opuyorumnanaktan ama çok işim var..

magnet tıp var gamze tandoğanda biz orada çektircez sanırım bu haftasonu kalça filmini bi tel açıp soralım sana haber veririm çekiliyorsa

günaydın hanımlaar hekese güsel günler bebeklerinizle

calemityjane çok saol haberdar edersen beni sevnirim. bende hafta sonu kontrolü var dr. götürcem olmzsa ordan oraya götürürm tekrar teşekkür ederim

günaydın:))
talya bugün olmaz yarın kabul edeyim de anam ben öle yapıorum soonada en az 2 gün önceden haber verin taam mı?hahahahahaa..die gülüorum:))kimse gelmio:))
ay ayrıca sen,aylin ..uzun yıllasrdır evli olanlar bana şu evlilik sırrını açıklayın lütfen bizimki uçuruma gidio..:((

duygucum ruhun düzelmedi mi hala..evliliğin sırrı yok tatlım..üç maymunu oynayacaksın yeri gelecek..o bağıracak sen susacaksın, sen bağırınca o susacak, hiç bir taviz tek taraflı verilmemeli..biraz sinirlerine hakim olmayı becereceksin ki belki de en zoru bu ama olması gereken de bu..biraz susmayı dene eşine karşı , sakinleşince ikinizde konuşmayı deneyin..bak allah sana en güzel varlığı sunmuş,ailen var evin yuvan var,bü güzellikleri yıkmayın..sorun ne ,neden kaynaklanıyor bu çatırtılar..

maşallah linay..ojelerde sürülmüş..ben saçımı bile taramaz oldum..kociş kaçmazsa iyidir..
büyük konuşmuşum ya..misafirim var..poaça yapmaya çalışıyorum..neyseki yabancı değil annanem ve kızkardeşi..

inanna cnm bu sıralar böyle şeylerin olması nornal bence. Önemli olan en hafif şekilde atlatmak bunun içinde sabır gerekiyor.. Linayın da dediği gibi yeri gelince susmak gerekiyor:) Bende 3 yıllık evliyim ama bazı şeyleri kavramış durumdayım...

Bu sabah yağmur var İstanbul’da
Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmezliğe
Anne sözü dinler gibi masum
Ağladım bu sabah
Günler dayanılmaz oldu
Senden uzak olunca
Martılar mahzun oldu onlar bile ağladılar
Şarkılarda düşünmek seni bana getirmez ki
Seni bana getirmez ki

BU SABAH YAĞMUR VAR İSTANBUL DAAAA..

günaydınnnn kızlar yağmurlu bir İstanbul sabahından..evde olup yağmuru seyretmek vardı çay eşliğinde ama maalesef bugün çalışma günüm..neyse yinede güzel bir gün..çayımı içiyorum kk ya yazıyorum haa bide oje mi de sürdüm opuyorumnanaktan ama çok işim var..

Linaycım çok güzel bir merhaba sabah sabah çok güsel geldi inan evlilik sırrına katılıyorum bazen o suscak bazen sen ama genelde susn hep kadın oluyor erkeklerin papuç kadar dili var bide kadınalr çok konuşur derler bence alakası yok
bu arada bende makyajımı yaptım bende ojemi sürdüm çayımı içip kk ya yazmak zevkliymiş sırnaşık şey

aşık kolay gelsin..işteyim de ondan süslenip püsleniyorum evde olsam bende fazla bakamıyorum kendime :))

18 ağustos ta 19 yılımız doluyor anammm :bbo:

Son düzenleme:
linayyy maşaAllah...ben okadar olduğunu sanmıyordumn.. sana abla demem gerek benim ya...

içinizde bebişini kıskanan var mı? ben kociş fazla sevse bana da bakmasa kıskanıyorum..ay ben mi anormalim..kendi kendime kızıyorum insan oğlunu kıskanırmı diye..hem çok hoşuma gidiyor hem kıskanıyorum.

Gamzecim sana katılıyorum canım benim kocada da bir çene var allah muhafaza ,kadın olsan acaip kaynana olurmuşsun diyorum hep :))
ilk yıllar tartışınca günlerce konuşmazdım küserdim.yıllar geçti aşk yerini sevgiye alışkanlığa bıraktı,şimdi kavga ediyoruz bir saat sonra hiçbirşey olmamış gibi konuşuyorum yine demekki yıllar insanı değiştiriyor,küs kalsan ne olacak ancak evin huzuru kaçacak çocuklar etkilenecek..en iyisi kavganı et bağır çağır sakinleşince barış başka yolu yok bu işin :))

Nohcoy 37 yaşındayım ablan sayılırım kaydirigubbakcemile2

Gamzecim sana katılıyorum canım benim kocada da bir çene var allah muhafaza ,kadın olsan acaip kaynana olurmuşsun diyorum hep :))
ilk yıllar tartışınca günlerce konuşmazdım küserdim.yıllar geçti aşk yerini sevgiye alışkanlığa bıraktı,şimdi kavga ediyoruz bir saat sonra hiçbirşey olmamış gibi konuşuyorum yine demekki yıllar insanı değiştiriyor,küs kalsan ne olacak ancak evin huzuru kaçacak çocuklar etkilenecek..en iyisi kavganı et bağır çağır sakinleşince barış başka yolu yok bu işin :))

Nohcoy 37 yaşındayım ablan sayılırım kaydirigubbakcemile2

canım çok haklısın bende küerdim ben 5 yıllık evliyim biraz geç evlendim 38 yaşındayım ama haklısn küssünce olmuyor artık bişey den dolaya başlıyorsun konuşmaya hep yutan biz oluyoruz yani onalr konuşup duruyor ben susturuyorum çoğu zaman
canım kırkbin kere maşallah nice 19 yıllara Allah mutlu etsin hep sizi herkezi

ben bebişimi kıskanmıyorum yaaaa, benden daha çok onu sevsin istiyorum, ayyy hem eşim hem bebişim iksi de aşkımmm benim, bizim de 9. yılımız, evliliğimizin 3. yılı ama...

Back
X