Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
magnet tıp var gamze tandoğanda biz orada çektircez sanırım bu haftasonu kalça filmini bi tel açıp soralım sana haber veririm çekiliyorsa
günaydın:))
talya bugün olmaz yarın kabul edeyim de anam ben öle yapıorum soonada en az 2 gün önceden haber verin taam mı?hahahahahaa..die gülüorum:))kimse gelmio:))
ay ayrıca sen,aylin ..uzun yıllasrdır evli olanlar bana şu evlilik sırrını açıklayın lütfen bizimki uçuruma gidio..(
Bu sabah yağmur var İstanbul’da
Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmezliğe
Anne sözü dinler gibi masum
Ağladım bu sabah
Günler dayanılmaz oldu
Senden uzak olunca
Martılar mahzun oldu onlar bile ağladılar
Şarkılarda düşünmek seni bana getirmez ki
Seni bana getirmez ki
BU SABAH YAĞMUR VAR İSTANBUL DAAAA..
günaydınnnn kızlar yağmurlu bir İstanbul sabahından..evde olup yağmuru seyretmek vardı çay eşliğinde ama maalesef bugün çalışma günüm..neyse yinede güzel bir gün..çayımı içiyorum kk ya yazıyorum haa bide oje mi de sürdüm opuyorumnanaktan ama çok işim var..
Gamzecim sana katılıyorum canım benim kocada da bir çene var allah muhafaza ,kadın olsan acaip kaynana olurmuşsun diyorum hep :))
ilk yıllar tartışınca günlerce konuşmazdım küserdim.yıllar geçti aşk yerini sevgiye alışkanlığa bıraktı,şimdi kavga ediyoruz bir saat sonra hiçbirşey olmamış gibi konuşuyorum yine demekki yıllar insanı değiştiriyor,küs kalsan ne olacak ancak evin huzuru kaçacak çocuklar etkilenecek..en iyisi kavganı et bağır çağır sakinleşince barış başka yolu yok bu işin :))
Nohcoy 37 yaşındayım ablan sayılırım kaydirigubbakcemile2