2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ben dr.uma gittim simir aldı muayene etti yakında 10 güne kadar adet olucakmışım zaten belirtiler var herşey serbest dedi kaydirigubbakcemile3mart ayı bi kediler bide biz heralde :roflol:
 
bizde emıoruz kucakta şu an,tek el çalışıom kanapede:)))
gece üşendın dimi alt açmayı sermeye,daha çok iş çıktı sana
canım gerek yok deme korunmaya allahın işi bu belli olmaz
 
ayyy ezra valla ne ben nede eşim ikinci bebek düşünmüyoruz şaftımız kaydı Allah buna sağlık versin yeter kızımız bize ama doğru diyosun valla aman o korunsun valla uğraşamam valla:1closedeyes:
 
bugün tv de gördüm pınar altuğ incecik olmuş minicik eteğiyle geziyodu ay benim daha 8 kg var verecek-tatlicadiarzu-
 
canım ama o boylu poslu ondan öle duruo,ama suratı hala kilolu,15 kg almış toplamda,
 
merhaba kızlar..yaa ne kadar imrendim sizee 8 kilomu var fazlalığın oo maşallah yaaa
benim 20 :KK43: :KK43: :KK43:
pınar altuğ diyetisyen dr kontrolünde hamileliğini geçirince 15 kilo bence gayet normal..
ben yedim yedim oturdum yürüyüş bile yapamadım ankaranın soğuk günleri yüzünden
 
Ekinsu yeni eviniz hayirli olsun, tasinmak coooook zor bende yeni tasindim bu eve, ekim sonu.

monte cok gecmis olsun. Allah sifa versin.

Kizlar ben primadan hic memnun kalmadim, huggis kullaniyorum, bel lastigi cok iyi oluyor primadan fiskiriyordu.

bide kizlar ben yeni taktim spirali su an agri yok ama biraz yanma oldu ilk gun, gerci suan gerekte yok ama olsun -tatlicadiarzu-

Cok uzun oldu ama mylicon gaz amlasini duyan yada kullanan var mi? Ithal geliyormus sanirim? el altindan satiliyormus ? IYi gelirmi acaba kaka yapana kadar akla karayi seciyoruz.
 
Esracım bizimki uyandı mızıldandı ona bakmak zorunda kalınca kalktım bilg. başından.Cevap veremedim sana:))

Yok ben spirali çıkartmıştım, o nedenle hamile kaldım.Belli bir süresi var ya , benim 6 yıllıktı, ama neredeyse 10 yıl olmuştu taktıralı.O nedenle son zmaanlarda sorun yaşamaya başlamıştım, üşengeçlikten çıkarttırmamaıştım başta, bir de hamile kalırsam diye:))) Ama rahim dinlensin dediğimiz dönemde kaldım.
Keşke senin dediğin gibi olsaydı, şimdi hamile kalalım, şimdi olmayalım diyedelikafadulden
Ela dikkat et canım sende , ilk bebekten sonra hamile kalmak kolaylaşıyor diye söylüyor dr. lar.Kalmam derken, bir de oğluşunuz olmasın:roflol:
Pınar sürekli diyetisyen kontrolunde sonuçta arkadaşlar, 1,5 kilo fazlam var diyordu sabah.O bile yüzünden kilolu gibi gösteriyor.
Elif senin niye o kadar fazlan var canım. Kaç kilo almıştın sen de 20 kilo fazlan var şimdi.
Aslımı beklerken ben huggies aldım bir paket deneyeyeim diye, ama çok kaba geldi, altına bağladığımda kaba duryordu, sanki rahatsız ediyormuş gibi geldi, başka da almadım.
 
elif, ne zaman doğum yaptın ,hiç mi kilo wermedin?
aslı,bakalım bugün annemde huggies almış,ilk defa denicez,aklınızda olsun bim de kampanyası war,2 paket huggies toplamda 54+54 yani 108 paket 19 tl
 
önemlı deil meral,ne zman ne yapaacakları belli olmuokı bebişlerin,
senınkı çok trajik oluş ya,hamile kalmayayım die korkarken spıralden çıkınca kalmışsın,
yaa sen memnun kalmadınmı huggıesten:KK43:(( 2 paket mecbur kullancaz,bakalım belkı biz memnun kalırız
 
herkese slm uzun bir aradan sonra yine kk dayim:)
kizimdan vakit bulamiyorum ki gireyim..yeni uyuttum da ancak girebildim.
umarim herkes ve bebisleri iyidir...
biz cok iyiyiz cok sukur kotu gunler geride kaldi ameliyat yerim iyi oldu atlattim..

ama kizimin gaz sorunu var hic durmuyor...
 
Kançiçeğim hoşgeldin, uzun zamandır görüşememiştik.İyileşmene sevindim canım. Bebişlerin hepsinde gaz sorunu var , şu birkaç ay geçsinde onlarda bizde kurtulsak gaz sorunundan.
Ben memnun kalmadım hugiiesten hayatım ama belki sen memnun kalabilirsin.Bana çok kaba geldi. Aslında fiyatı da çok iyiymiş.Ben 3 gün önce 54 adedi, 16,90 aaldım primayı.Birde evy baby yi deneyeceğim bakalım, onlar nasıl:)))
 
ben prima dışında hiç başka kullanmamıştım bakalım,sende onu dene nasıl olcak
 
kızlarrrrr selam,uzun zamandır giremiyorum kk ya,herkesler iyiydir inşallah.kızlar sormayın benim kız kolik ,yani gecemiz gündüzümüze karıştı çok az uyuyor uyumadığı zaman sürekli emzirirsen sorun yok,diğer zamanlar sürekli ağlıyor,kafayı yemek üzereyim anlıyacağınız,şimdi babasına verdim biraz o gezdirsin. bende bu arada sizin hatrınızı sorayım dedim.
 
herkese ii geceler umarım herkes iyidir oğlum artık 3 4 satte bir emmeye başladı iki gündür çok az emiyordu sanırsam üşüttük bebeği öksürüyor bugün kakasıda yeşil gibi sıcak havlu sarıcam karnına işallah iyi gelir
 
herkese güzel birgün diliyorum. epeydir gelemiyordum.bugün en sonunda fırsat bulabildim. benim oğlanda çok gazlı. birgün iyi ise birgün gaz sancılarından gece gündüz ayakta oluyoruz. Allah bebişlerimize tez zamanda sağlık bizlerede sabır ve güç versin inşallah. benimki birde gazı olduğunda uykusunda bile ıkınıyor. yarın dr a gidices yenidoğan taraması yapacaklar. şu göz muayenesi kulak muayenesi varya birde kalça usg si sanırım onlar. yüzü hep isilik oldu kulaklarına kadar. annem bu durumu çoğu kez huysuzluğundan diyor :KK43: hayırlısı ne diyelim.hanımlar size bir sor ben hala unibaby yenidoğan ıslak pamuk kullanıyorum ve nivea pişik önleyici zamanla ıslak mendili değiştirmem gerekebilir siz ne kullanıyorsunuz?Allah cümlemizin evladını korusun
 
merabalar hanımlar:))iyi pazarlar:))
valla gaz hepimizde var ama bizim artık çok yoran gaz sıkıntımız çok olmuo ..dün ankaradan arkadaşım geldi günübirlik kızımızı görmeye bizimki sırf gaz oldu şansına!!ama bööle arada kötü oluo ,zaman herşeyin ilacıymış gerçekten:))
ıslak mendil ben nivea ve dalin kullandım,dalinden daha memnun kaldım onunla devam ediorum..
bu arada ben de güsel kokan şampuan arıorum ,geçen kokladım ne varsa en ii dalinin (sanırım)kırmızı gibi bi renk şampuanı vardı en ii o geldi,tavsiye bekliorum:))
 
günaydın kızlar....:))
hava güzel ama korkudan çıkamıyoruz eşimle kızı hasta ederizdiye :KK43:(
ben ıslak mendil uni baby şampuanda johnson kullanıyorum nemlendirici(johnson kullandım sonra) sebamed kullanıyorum ama herşeyini sebamed kullanıcam artık arkadaşım kullanmış ve nemlediricidende çok mennun kaldıma.s
isilik için marsg yazmıştı mısır nişastasını bebeği yıkarken kullanıyosun bide istersin cts
inaysa iyi canım Allahtan memeyi bırakmamış acıkmadığı için almıyomuş inşallah üşütmemiştir fön makineside iyi geliyo ayaklarına karnına tut canıma.s.
talya çoğumuz aynı durumdayız ağlama krizleriyle uğraşıyoruz canım benimki babadada durmuyo dahada beter ağlıyosenağlama
 
kıslar selam umarım herkes iyidir bugün kimse yok galiba güzel bebkler annelerine izin vermiyormu kk ya girmeleri için :)
 
X