Günaydınnnn
hahah bizim ışıklı kaplumbağa gitti gidiyorda 14,50 TL'ye düşmüş iyimi :)
Dün akşam Elif'in okuluna uğradım akşam saat 7 idi hala öğretmeni falan oradaydı okul yeni ya, sürekli tamamlamaya uğraşıyolar, hafta sonu bile oradalar, neyse durumu iyiymiş sakinmiş ama hiç konuşmuyo benle diyo, oyun oynamaya bayılıyo çocuklarla koşturup duruyo ama bana hiç cevap vermiyo diyo, dedim onun vardır öyle huyu işine gelmeyince konuşmaz, duymaz, cevap vermez :)) Uyku uyuyomu dedim, ilk o uyuyo nerdeyse diyo :) onun uyku saati aslında 10:0 olduğu için, 1'e kadar bile zor dayanıyodur tabi. İyiymiş yani şimdilik.
Akşamlarıda eve gidiyorum bizim kız pert vaziyette yorgunluktan gözlerini açamıyo, bende yemek yiyecek diye bekletiyorum saat yine 11'i buluyo öyle böyle derken, sanırım yorgunluktan bütün gece mızır mızır ötüyo, sağa dönüyo ağlıyo, sola dönüyo ağlıyo, tepiniyo bağırıyo ayy deli etti beni üçgündür.
Birde şu akşam yemek işi beni isyan ettirmeye başladı, ne pişireceğimi şaşırıyorum yahu, sebze yenmiyo, et hergün hergün ne eti pişireyim. deli olmak işten değil yaaaa, bugün yemek önerileri bekliyorum sizlerden.