2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Derya evet 2 kız güzel ama bak 1 kız 1 erkek olunca durumlarına:)))) Özellikle yaşları yakın olunca..




küçük halleri



büyük halleri
 
Yaaa işte iki üç tane erkek sahibi olmakta vardı kızı yakalıycam diye, en azından bir kız garanti, gerisi ne olursa artık :))) tabi şimdi bu durumda da benim eşim mızıldanıyo aynı şekilde, kızlarına okadar düşkün olmasına rağmen onlarda da bir erkek merakı var işte.
 
vay vay vay meralll ... maşallah ya ... biri yakışıklı biri guzeller guzeli .... bayıldım...

evet ya böyle yakışıklı bir oglum olsun isterdim sanırım :)))
 
Ay Meral süper ya asıl ben kıskandım şimdi, hem senin gibi erken yaşta anne olmadığım için, hemde kendi adıma hep istediğim birşeydi yaşıma yakın bir erkek kardeş :)) Çok güzeller ya maşallah, oğlun küçükken kız güzeliymiş, şimdide çok yakışıklı, kızında çok güzel, Allah birlik beraberlik versin hayat boyu onlara.

Ben Defneyi erkek istemiştim valla hatta üzülmüştüm bile bir kız bir erkek olmadı diye. ama şimdi bundan da memnunum.
Derya bak negüzel yap birtane arayı açmadan bak pişman olursun :))
 
Egehanla abisi çok benziyolar galiba, profil resmine çok benzettim. (ama küçüklüğüne değil şimdiki haline)
 
ayy resimler eklenmiş güzel güzeller. meral senin büyükler kaç yaşlarındalar şimdi. zaman nas geçiyo dimi onlarda daha dündür sana göre egehan kadar oldukları zamanlar. allah bağışlasın.
filiz küçüğünde ayrı güzelmiş. maşallah.
valla dondurma tarifine gelince ben çağanı çocuk endokrinoloğuna götürmüştüm. çağanda ona sadece çikolata beni büyütmeye yetermi diye sormuştu oda hayor dedi tabi. sonra bana çok mu seviyo dedi evet dedim. o zaman çikolata verme başka tatlılar ver sütlü olanlardan hatta çocuklar dondurma sever ver bol bol hiç korkma dedi. ama sadece içeriğinde süt olanlardan ver dedi. dondurmaların hpsi süt tozundan falan öyle markalarına aldanma deyince kendim yapcam diye karar verdim. baya bi nette araştırdım ve bu tarifi buldum. her hafta yapıyorum ve bizde yiyoruz bitiyo. o kadar nefis yani ve kıvamı da tam tutuyo. madoları zenginletmişim bu zamana kadar. ve tarif te çok basit vakit almıyo yani. tabi siz bilirsiniz.
 
Kızım 23 yaşında, oğlum 20, kasımda 21 dolacak onun.

Evet o birlikte çektirdiğimiz resimde, batıkanı o halde tutabilmek o pozu yakalayabilmek için çektiklerimiz geldi aklıma:))) Şimdi aynı şeyi egehanla yaşıyoruz:)))

Aslında üşenmesem ben de yapmak isterim ama hafta içi eve geç gidiyoruz, hafta sonu da gezmekten fırsat kalmıyor.Bende hergün bir tane alıyorum ne yapayım.
 
Filiz kızlaının ikiside birbirinden guzel
Meral seninkilere de ne guzel boyunca oglun kizin
Serpil cagan cok şirin cıkmış .... hepsininde bahti ,sansi guzel olsun

Onceki gun salep bulamamistim sordum misir carsinina bakin dediler dun marmaris carsiya ciktik ben istanbuldaki gibi misir carsisi var zannediyorum meger dukkanin adiymis .. Serpil salep pahali biseymis kilosu 250tl Sen ne kadara almistin?
esimle biz yiyoruz dondurmayi ece her zaman yemiyor bogazim siser diyo yavrum alisti artik ...kilosuna takmiyorum da midesine faydali biseyler gitsin butun derdim...artik genizetine bagliyorum yememesini buradaki dr. Anlatmisti iyi koku alamadigi icin yedigi seylerin tadini alamaz bu da istahsizlik yapar diye...bakalim kisa dogru ameliyat ettirmeyi dusunuyoruz bi kac dr.a daha gotureyim
 
Sağol canım.
Dün sen mısır çarşısına gideceğiz deyince tahmin etmiştim, çarşı tarzı bir yer düşündüğünü.Söyleyecektim unuttum orasının bir dükkan olduğunu:)))

Serpil çok tatlı çıkmış paşa.
 
hatice 250 ise çok iyi. buralarda 350. soyu tükenmekte olan bir bitki kendileri. ama 100 gr aldım ben 4 kez dondurma yaptım hala da bi sürü var.

teşekkür ederiz teyzeleri.

dün akşam çağanı servisten alıyorum duru da bizim sitede oturuyormuş. anneside onu aldı. şimdi çağan benim kucağımda duru yerde ayakta derken çağan bi baktı kulağıma diyoki anneee ben çok ağırım sen beni niye yere indirmiyosun hemen indirirmisin lütfen.
allahımm dedim gurur yaptı kızın yanında bebek gibi kucakta olunca.
 
merhaba..
bütün kuzularım birbirinden tatlı,maşallah hepsine..
salep çok az kullanılmalı çok kıvamlı oluo aklınızda olsun:))
derya 2. için aynı şeyi düşünüoruz nisan'a sözleşelim mi:))
ah çağan vah çağann..ne tatlısın sen...beğendin mi sen bare kaynana kızı:))
kızlar unuttum valla neler yazdığını..
 
duyguu sen napıosun. sesin soluğun az çıkıyo yine.
ikinciye iyet haa yine ocak şubatta mı doğcak başka v-burç dene bu kez..
hahaa oğlum beğenmiş bana ne düşer. ayy gün gelcek bu işlerin ciddisini yaşıycaz demi. aıl o zaman bak sen muhabbetlere..
 

Valla doktorun dediğine inanabilirim çünkü arkadaşımın oğlu sürekli boğaz enfeksiyonu yaşıyodu ateş falan sürekli, ameliyat yaptırdılar 2-3 ay içinde çocuk bir kilo aldı şaşırdım kaldım doğrusu. Bizim Elif'in yarısı kadardı şimdi geçmiş onu kiloda maşallah. ama tabi herkeste aynı faydayı sağlarmı bilmem.

Çağan herzamanki gibi yakışıklı şirin, çağanın kız bulmasına gerek yok büyüyüncede böyle giderse asıl senin kızlardan çekeceğin var maşallah çok tatlı.
Havasını yerim onun ben :)) karizmayı niye çizdiriyosun annesi :) daha dün bunları bezden nasıl kurtarıcaz diye düşünüyoduk şimdi onların düşündüklerine bak :)
 
Evet filiz kimden duysam ayni seyi soyluyor.netten de arastirdim cogunlukla ameliyat sonrasi istah aciliyormus inss. Bizde de oyle olur.. Ece Agzi acik uyuyor bu sekilde uyumak dis yapisini da bozdu aslinda ameliyat dusuncesi bile kotu geliyo ama sagligi icin yaptiracagiz ..korkum uyku apnesi de olmasi cok tehlikeli oksijensiz kalmasi

Duygu hadi yapin ikincileride sevelim

Dondurmayi yaptim sonunda buzlukta arada bi karistiriyorum...nasil olcak kivama gelicek mi derken gayette guzel oldu...tesekkurler serpil .
 
valla filiz sorma daha dündü dimi.
hatice tadına baktıktan sosnra da yaz fikrini. ben hep çok güzel dedim dedim de belki sadece bence çok güzeldir. afiyet olsun bu arada.
kısllaaaarr şu gün itibari ile senelik izne ayrıldım. ama daha farkına varamadım. valiz toplamam lazım otel bulmam lazım yolculuk güzergahı çizmemiz lazım bi sürü iş var ve eşim hala çalışıyo. yarında çalışcak işten çıkınca yola düşeriz belki. bi gece ankarada yatmaca sonra içmeler galiba en sonda bandırma erdek sonra kürkçü dükkanı. neyse orasını düşünmeyeyim şimdi dimi. tatildeyken giremem haberiniz olsun..
 
Haydi iyi tatiller sana hayatım. Salıya kadar giremeyebilirim.Görüşemezsek iyi yolculuklar.Buraya geldiğinde ara beni.

Ben de dün akşam yaptım dondurmayı, ama akşam yaptığım için gece her saat başı kalkıp karıştıramadım.Sabaha donmuştu iyice.Dolabın alt kısmına aldım, erimeye başlayınca karıştırdım, bir iki kez.Tadı fena değildi, ama şekerini az koymuşum sanırım.ir de gece karıştırmadığım için tam dondurma gibi olmadı.bir gün evde kalırsam yapacağım tekrar.Yaz döneminde de evde kolay kolay kalamıyorum, tatillerde de sürekli bir yerlere gidiyoruz aslında ama...

Bugün evde kaldık egehanla, ofise gitmeyelim dedi.O tv seyrederken bende uzun zamandır yapmadığım silip süpürme işleri ile ütüyü hallettim.Dağ gibi ütü birikmişti.Öğlen uykusundan sonra geldik ofise.
Birazdan Datçaya gideceğiz, pazartesi öğlen gibi geliriz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…