2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pembe bnm tickerımı taklit etmişsin, en sewdiim rengi nick yapmışsın bi de üstüne bana puan vermemişsin tam kavga sebebi bak:)
 
merhaba hanımlar mirmirmirmir .ay çok yazmışınız okuyamadım hepsini.))) kim kimin kızdırdı :jeyyar: anlamadım
geçmiş olsun enel.bizimkide aynen sürekli genzine kaçırıyor.hem süt hem tükürük.geçen gün rezene veriyorduk ay bir kaçtı genzine mosmor oldu.o nefes alana kadar öldük öldük dirildik.sırtımdan ne terler aktı.normale dönünce sarılıp ağladım valla. o günden sonra rezene veremedim.
bende kendimi obez hissediyorum.4-5 kilom kaldı.ben hep rahat rejim yapmışımdır ama şimdi nerdeeee.hamişken bile aşermedim.doğurdum açıldı ağzım.habire bir şeyler istiyorum eşimden.eski kıyafetlerimin içine giriyorum ama tüm pantolonlarım tayt oluyor
 
Son düzenleme:
dün ilk defa oğlum açık havaya çıktı.alışveriş merkezine gittik.etrafa bakındı durdu.hiç ağlamadı.memeyi bile unuttu etrafa bakınmaktan, zorla verdim.ordan teyzemlere oturmaya gittia.akşamda misafir geldi.bizimki hiç uyumadı tabi.akşam 12 de zor uyuttum.
kızlar bizimki hep sol elini emiyor.acaba solak mı?yoksa kıyamıyor mu sağ eline?siz farkettiniz mi en çok hangi elini kullanıyor?
 
oo maşallah ocak anneleri doldurmuşssunuz yine herkese günaydınlar kocişi yollim okula gelirim yine görüşürüz
 
pembe bnm tickerımı taklit etmişsin, en sewdiim rengi nick yapmışsın bi de üstüne bana puan vermemişsin tam kavga sebebi bak:)

bana bak alisha zaten senin nickini de çok kıskanıyorum benimkine laf etme:roflol:Nasıl oldu mukaydirigubbakcemile3İstediğin bu puan olsun canım veririza.s.
 
aşık valla bizimki de çok tıkanıyor oburluğundan ardından atlı kovalar gibi emiyor biberonu.Her seferinde ters çevirip sırtına vuruyorum bir de yüzüne üflüyorum doktor söylemişti.Allaha şükür öyle morarma olmadı olsa kendimi düşenemiyorum...Bizimki el emmiyo ancak çok acıkmışsa.Sol elini emmesi solak olcağına işaret midir bilemiyorum.
 
günaydın kızlar.

eymende çok zorlanıyor uykuya dalmakta.normalde 7 de kalkar 10 tekrar uyurdu.şimdi zorla uyuttum.2 gündür hani şevval samın şarkısı varya ben seni sevdiğimi diye onu dinletiyorum.beğendi herhalde hemen uyuyup kalıyor.uyku saatleri ne güzel düzene girdi derken tekrar bozuldu.
 
günaydın arkadaslar oglumda arkadaslarına günaydın diyo teyseleri kucagımda kendileri....
enel gecmiş olsun canım bende korkuyorum hasta olcak kuzum diye....
ebser aramıza hosgeldin....
ekinsu gazımı var acaba....
inanna nbr reytingleri tavan yaptıran bayan:))
alisha pembe hadi kavga edin izleyelim:)
kızlar benim oglum cıglık atıo deli gibi sizde durumlar nasıl tenor olcak bizimki:))
 
aşık benim oğlumda parmak emiyo ama hangisini denk getirirse onu emiyor.bazen yumruk yapıp ikisinide ağzına sokmaya çalışıyor.bence solak olacağından değildir.
 
kızlar sizin bebişlerde tv ye bakıyo mu benim kızım içine düşcek nerdeyse bakıtmamaya ugrasmaktan yoruldum artık acaba zararı varmıdır
 
Kızlar günaydın, ay akşam aksiyon varmış kaçırdık:))))
Aşık senin oğlanda sosyal olacak desene, bizimki de kalabalık yerlerde hem uyuyor, hemde çok rahat .Evde ufacık bir sesten uyanan çocuk, o kadar gürültüye tık demiyor.Eğer uyumuyorsa da kalabalığı seyretmek çok hoşuna gidiyor.
Ekinsu inşallah bir an önce iyilerşir oğluşun canım.Gerçekten çok zor onların acı çekmesini seyretmek.
Egehan bugün yine kakasını yapmadı daha, bakalım bu sefer ne kadar zamanda yapacak. Alışkanlık haline gelmese bari, 2 gün yapmayıp, 3. gün her bezine kaka yapmak-tatlicadiarzu-
 
aman pembe biz beceremioz boşver kanka kalalım:)
kızlar bebişlerinizi severken neler diosunuz
ben ilk önce yoğurt diye seviodum sadece aynı yoğurta benzetiodum tadını rengini falan:) şimdi o kadar saçmalıoruz ki babasıyla, bakın bazıları
su samuru
marmelat
ay bu çok komik goy goycu:)))dedikoducu demekmiş
unutmadan bi de porsuk:)))minik porsuk
bizden daha yaratıcı var mı bakiim
 
ben kara böcüğüm diye seviyorum.gözleri siyah olunca nedense öyle sevesim geliyor.hatta biz böcük dedikçe o sesli sesli gülüyor.iyice alıştı böcük lafına.
 
ben pinponet diyorum karnımdaykende öyle seviyodum....
bazen kurbagam ugur böcegim kaplumbagam diyorum
gecen ne boy uzamıs ne kilo artmıs pigme dedim
bugunde pavoretti dicem....
babası maymunum diyo.....
birde oglum bana cok benziyo küçük fifoş diyorum kahkahayı basıyo:))
 
bence de alisha beceremiyoz olmadı ben zaten biri bana çıkışsa donar kalırım sonradan aklıma gelir keşke ben de şöyle deseydim diye:))Naz yoğurtları marka gibi valla:))Ay güzelim kızı su samuruna porsuğa mı benzettiniz ilahi:))Ben bal kabağım da seviyorum yeni yeni çıkıyo saçları hafif turuncumsu rengi ondan dolayı da havucum diyorum.Annem de karnıbaharım diyo.Biz de hep yemekten gidiyoruz:))
 
komik ama bende çiğdemim diyorum :roflol: izmirliler bilir ama bilmeyenler için çekirdek yani. daha buna benzemez ne saçmalıklar ama en çok bunu diyorum :)))
 
merhaba arkadaslar
sabahdan berı kaanla ugrasıyorum artık ıyıce kafama takılmaya basladı bu gulme olayı
ugur bocegı var odasında onu her gordugunde damaklarını gostere gostere gulumsuyor hatta bazane gulerken sesler de cıkarıyor kıkırdar gıbı
ve yıne odasında şirin baba resmı var onunla da aguu gıyyy gıbı sesler ve de cıyaklama eslıgınde konusuyor
vee yınee evın oturma odasındakı ve yatak odamızdakı avızeye her baktıgında gulumsuyor cıyaklıyor sesler cıkarıyor vee heyecanlanıyor ellerı ayakları bırbırıne karısıyor
amaaaaaaaaaaaa nedennnnnnnn bızeee bıseyyyy yokkkkk
delırıcem vallahı yapmadıgım sebeklık kalmıyor kırmızı gıyınıyor kırmızı makyaj bıle yapıyorum yokkkk dıkkatleee dınlıyorrrr sadecee
bazen heyecanlanıyorr dılını agzının etrafında cevırıyor sonra baska yere bakıyor cek cekebılırsen sonra dıkkatını
ya cokk uzuluyorum arkadaslarr
anne ve babasına gulumsemeyen sesler cıkarmayan bebeklerde gorme engellı olma olasılıgı varmıs
cokkkk korkuyorumm :KK43:(((((((
 
Bizim ki de arada çığlık atıyor, onunla konuşurken, bazen hızını alamıyor çığlık atmaya başlıyor.2. tenorda bizde herhalde:teytey:
Sol elini emmesi solak olacağına işaret değil canım, hangi elini kolaylıkla sokabiliyorsa onu alırmış.Bizim ki bazen yumruğunu , bazen baş parmağını sokuyor ağzına.Ama parmağını boğazına kadar sokup, bir taraftan yüzünü tırmalamasa, bir taraftan da midesini bulandırmasa çok daha iyi olacak.
Tv ye bakma olayı bizde çok az. Bazen hiç olmazsa bir süre zaman kazanayım diye arabasını tvye çeviriyorum, 5 dk ancak ilgisini çekiyor.Arkasından bana bakıp konuşmak istiyor.Uyanık olduğu her dakika onunla sohbet edersek keyfine diyecek yok oğluşumun.
 
ay bir de annem minik cezvem diye seviyordu geçen gün:)))Annecim bu aralar mutfakta fazla takılıyo:))
 
Atatürk ün Türkiyesi Evlatları
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
 
X