2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkesin geçmiş bayramı kutluolsun...

ege onat ve naza maşallah valla kocaman oldular...

bizde bayramda ilk gun bayramlaştık ikinci gun sirk sonra tiyatro ya gittik şirinlere.. çok keyifliydi

bayram ezgiye yaradı her hafta sonu oldugu gibi gerçi :))
 
Ayy maşaallah kuzucuklara nazar değmesin...

Giremiyorum siteye hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun
 
filizcimhoşgeldin ve çok geçmiş olsun. kışa girdikk pat diye ondan hastalanıyordur bu arada allerjide artar. ama işin zor kısmını atlatmışsınız çok şükür.
metinde kıskanır tabi ama en azından benimkinden daha iyi durumda olacak. kardeş yok seninkiler paylaşmayı daha çabuk öğrenecekler yada mecburen alışacaklar.
bence de fırsatın varsa yarım günlüğüne falan gönder kreşe. bak madem yeni eve taşınacaksın çocuk odaları müsaitse bi duvarını beyaz kağıt kaplat. ver ellerine el boyası veya kısa pastellerden boyasınlar oynasınlar çiz üstlerine kuş top falan içini boyasın elinden alınacak bi defter kitap değil sonuçta. ne bliyim bu geldi aklıma.
ayrıca güle güle de oturun inşallah.
barçlı sende hoşgeldin.
valla aylini bende görmek istiyorum arada uğrasın iyi olur
biz bayramı hasta geçirdik. yarında nöbetçiyim babamızda 3 e kadar çalıştığı için çağanı da yanımda götüreceğim. inşallah rahat ederiz. hastane çok soğuk ısıtıcı yakıyoruz çağan dikkat eder ellemez ama nede olsa çocuk şu nöbeti bi atlatsaydım hayırlısı ile3 de babamız gelir alır ben pazar sabahı çıkcam. neyse görüşürüzz
 
Merhabalar herkese,
Filiz hoş geldin canım.İki çocuk olunca işin çok zor tabii.Ama 1-2 sene zorluğun var, daha sonra rahatlarsın.2 kardeş kendi aralarında oynamaya başlayınca sorunun kalmaz.

Bu arada geçmiş olsun bütün hasta olanalra.Bizim daha bu sene hastalığımız başlamadı şükür.Geçen sene şimdiye kadar 2-3 kez dr. a gitmiştik. Kreş olayı bu bakımdan sorun benim için.

Serpil sana da kolay gelsin canım.Çağanla hastanede olmak ta zordur.Ne kadar akıllı olsa da canı sıkılır, yapmak istediğini yapamaz.Bu tarz şeyler olur.

Biz iyiyiz ama yemek olayımız sorun, yemek seçmeye başladı.Mercimek çorbası, pilav haricinde bir şey yemiyor doğru dürüst.Kahvaltılar iyice sorun olmaya başladı.Tanem su buradayken ona mama yapıyorduk.Bir sabah egeyede yapmıştım.Eskiden yaptığım gibi, bebe bisküvisi, ıhlamur, ceviz, tahin pekmez filan karıştırıp vermiştim.Hiç nazlanmadan yemişti. Bu sabahta anne ben tanemsu oldum, bana mama ver dedi.Demek kardeşi olsa kıskançlık had safhada olacak.(Arada gelip meme emeceğim diye kucağıma yatıyor zaten:)))) ) Neyse yaptım yine, bir kaseyi hiç nazlanmadan yedi:)))
Dün akşam kucağımda otururken, dolabın üstünden küçük bir düğme bulmuş, elinde oynuyordu.Kucağımda diye sesimi çıkarmamıştım.Bir ara bir baktım yok elinde düğme nerede dedim, burnuna sokmuş.Ufff yaaa, ne bulursa sokacak bir yer buluyor.Küçük bir şeydi, ama kalpten gidecektim neredeyse.Hemen burnunu sümkürttüm, çıktı.Ya farketmesem soksa iyice.Şu 1-2 seneyi atlatsak diyorum ama arkasından da farklı sorunlar çıkacak:)))
 
Ay meral bu veletler buyumiycekmi ya burnuna sokmuş demek valla gecmis olsun diyim canım

bugün dogum gunüm çok mutluyumda yaslanıyorum diyede pek uzulur oldum :KK66:)

dün gorumcem ezgiye kardes istiyormusun diyor cevap vermiyor bizimki dedim kardesi bilmiyor belki bebek alsinmi annen eve diyor bizimki yine duymuyor hiccc cevap vermedi eminim ezgide çok kıskanır kreste yanıma gelen cocuklara kızar benim annem o diye... Birgecede uyuturken benden başka cocuk sevme dedi :))
 
Evet çok kıskanıyorlar:)))) Demek benden başka çocuk sevme öyle miii:))

Uff bende bilmiyorum ne zaman büyüyecek bunlar.
 
Neyseki cikarabilmissin meral.cok dikkat etmek lazim,bende cok korkuyorum kucuk biseylerle ugrasirken. Hele bozuk para falan hic vermem ya yutarsa diye.
Derya ece de oyle hic istemiyor kardes,cocuk.anliyor pabucu dama atilacak :)
Bizim kizda bu aralar bol bol sarki soyluyor.uyduruyo arada anneli sarkilar tabi gozlerim doluyo hemen.
Cok buyuduler eski resimlere,videolara bakinca arada ne kadar fark var.o gunleride cok ozluyorum.
Arada soruyorum
- oyun evine gitmek istemisin ?(kres) hayir diyor.
Bende gelim diyorum,ama sen gelmiyosun! Diyo
Benimde yaninda olmami istiyo. Anneli bi oyun grubuna gitmistik gecen sene 1 ay kadar ,gene oraya goturecegim.
 
Büyük tehlike atlatmışsınız Meral'cim, daha tam bilinçlenmediler, herşeyi öyle merak ediyorlar ki, merak başlarına bela.
Derya doğum dünün kutlu olsun....
İlk doğduğunda bu ne zaman büyüyecek bu kız diyordum, şimdi bakıyorum, kendini ifade eden, beğenileri olan, her konuda fikri olan ama hala bize bağımlı bireye dönüşmüş, zaman su gibi akıyor, herşey dün gibi, yarın bir bakacağız ilk okula başlamışlar...
 
Günaydın kızlar,
Evet aslında büyük tehlike atlattık, allahtan benim kucağımda iken yaptı yapacağını da hemen farkettim.Küçücük bir düğme ama ya soluk borusunu filan tıkasaydı.Neyse atlattık, ona da anlattım annecim böyle yaparsan nefes alamazsın filan diye ama çok dikkatli olmamız lazım.

Deryacım geçen gün unutmuşum doğum günün kutlu olsun demeyi:)))))Nice uzun yıllar sevdiklerinle beraber.
 
günaydın...
meralcim geçmiş olsun!
derya geçmiş doğum günün kutlu olsun!
filizcim çok geçmiş olsun evde 2 çocuk okulda çocuklar sen iyi dayanıyosun ben işe gelince rahatlıyorum valla ...
duru hala iyileşmedi antibiyotik kullanıyoruz 6 gün oldu 10 gün kullanıcaz...bu topiğin en hasta çocuğu heralde ben yazmaya bıktım hasta biye :KK43:(
 
günaydın kızlar

Deryacım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım

Meralcim sizede geçmiş olsun
 
teşekkur ederim 32 oldum bundan sonra 30 da kalıcam söylemiycem :)))

bayramda paris sirkine ve cevahirdeki şirinlerin tiyatrosuna gittik...

bu pazarda pamuk prenses ve yedi cucelere gittik inanılmaz keyifliydi.... tavsiye ederim...
 
Ben de 2 gün sonra 42 olacağım.Ama 35 te kaldım:)))))

Ay ya ne güzel bizim buralarda böyle şeyler yok ne yazık kii...
 
merhabaa...
meralcim çok geçmiş olsun..ah ege bilerek lades demiş..yemek konusu için de geçmiş olsun zor çok zor ama en azından mama yesin bare..
deryacımmm nice güzel,sağlıklı,mutlu,şaslı....senelereeee:))))
kızlar nil acayip kardeş istio kız olsun dio hatta 2 akşam önce ben öküz gibi yemişim gene,ane bak bebek var dedi,açtı tişörtümü öptü:)))
kızlar ya nil okuldaki bi çocukla problemliydi ya..çözemioruz bugün gene yere attı gitmicemmmmm eren var sevmiorum onuuuuu...ne yapsam bi fikir verin ne olur??
 
merhabaa...
meralcim çok geçmiş olsun..ah ege bilerek lades demiş..yemek konusu için de geçmiş olsun zor çok zor ama en azından mama yesin bare..
deryacımmm nice güzel,sağlıklı,mutlu,şaslı....senelereeee:))))
kızlar nil acayip kardeş istio kız olsun dio hatta 2 akşam önce ben öküz gibi yemişim gene,ane bak bebek var dedi,açtı tişörtümü öptü:)))
kızlar ya nil okuldaki bi çocukla problemliydi ya..çözemioruz bugün gene yere attı gitmicemmmmm eren var sevmiorum onuuuuu...ne yapsam bi fikir verin ne olur??

:)))) nil bakar sonra yap yap....

valla okuluyla konuş guzelim nedir bukadar problem sınıf ayırsınlar birşey yapsınlar yazık çocuga napıyordu nile...

bizim vardı ılgın valla annesi gıcık... göndermiycem artık falan demiş öğretmende iyi olur demiş... valla dedim napim diyor öğretmende nasıl titizdir sakindir daralmış kadın demek...
 
canım ya devamlı vuruo nile..sinir bozucu yani..o kadar çok konuştum ki..çözemio öğretmen ,yeterli gelmio çözümleri..:KK43:(uff okula gideyim bakayım şimdik..
 
Gerçekten zor bir durum.Öğretmen bir şekilde bunun çözümünü bulmalı.Ya da ailesiyle konuşulmalı çocuğun.
 
canım ya devamlı vuruo nile..sinir bozucu yani..o kadar çok konuştum ki..çözemio öğretmen ,yeterli gelmio çözümleri..:KK43:(uff okula gideyim bakayım şimdik..

allah allah yazık çocuğa ya bir tek nile mi yapıyor herkese mi acaba... valla ailesi çözsün o zaman
 
eren kreşten alınmamışmıydı yanlış mı hatırladım.
valla sınıflarını ayırsınlar. yanyana getirmesinler ne biliyim yani. onlar çözemiycekte sen nasıl çözeceksin.
çağanın da eymeni vardı bu aralar sorun yok çok şükür. bazı çocuklar takınca takıyor işte. aynı sınıfta olmamalarına rağmen bulduğu yerde yapıyodu eymende ama gözetim sıkılaşınca fırsat bulamıyor herhalde...

çağan ın çişi kakası gelmiş babaaaa çişim kakam geldi hadi başbaşa gidelim tulavete dedi:))
 
X