2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende emzik veriyorum zaten benim oğlum emziksiz çıkmam abi diyenlerden çok alıştı bırakmıyor elini yalayacağı zaman atıyor emziği yani işine gelirse bırakıyor yoksa hep ağzında :)
 
bende emzikten sonra rahat ettim.vermesem ellerini emiyor.benimki ucuzcu biraz wee marka emziği aldı diğerlerini almadı.inşallah bir zararı olmaz.

benim oğlumun saat birden önce yattığı görülmemiş yaaa...ne yapsam nafile.çoğu zaman iki üçü buluyor.gündüz iki kez birer saat uyuyor ondan sonra uyutmak mümkün değil.ben mi beceremiyorum anlamadım..gündüz uyumasın erken yatsın diyorum.uykusu gelince kendi uyuyor engel olamıyorum.:1no2:uyanıkkende sürekli oynuyoruzbende hayatta geç saate kadar oturamam.erken yatar erkenden de kalkarım.kalkardım.)))))bunun bana çekmediği kesin.)))))
 
ya bu el yalama nerden çıktı..benimki de 10 gündür falan acayip yalayıcı ! bıraksam yalayıp yutacak yumruğunu..nasıl da iştahlı şapırdatıyo, benim içim gidiyo o an..aç değil, emzik veriyorum onu öğürüyo..ne yapacağımı şaşırdım..gördüğümde engel oluyorum ama, ya devam ederse diye de düşünmekten kendimi alamıyorum..

dün dr a söyledik, normal dedi..bu aylarda herşeyi ağzına alarak tanımaya çalışırmış..pehh..bizimki tanımayı geçti, kanka oldu elleriyle
 
slm kızlar nasılsınız annemdeydim giremedm....
aramıza yeni katılanlar hosgeldiniz hasta olanlar gecmiş olsun....
kızlar spiral taktırmek için regl olmayı beklemek mi lazım yaw hamile kalcam diye ödüm kopuyo kocişin umrunda degil iyi ne güzel 2010 ocak annelerine takılırsın artık diyokafamçokkarıştıyok dedim iki topik yorar benidelikafaduldennapcam akıl verin....aile planlaması bizim eve daha tesrif etmedi...anneme gülerdim hep 4 kardesiz aramız 1 yas 3 ay süt korumus sonrası malum bende mi öyle olcam yoksa....:çok üzgünüm:
 

yüz üstü daha rahat ediyor ben oğlum, daha uzun uyuyor öyle dene istersen. bizimkide 1 den önce yatmıyo ama biz zaten geç yattığımız için çok zor olmuyorr. bide herşeyi hissediyormuşya bebekler ben ne zaman uyusun diye stres yapsam, gözüne baksam hiç uymuyo
 
bende nuk kullanıyorum emzige karsıydım ama verdim kızlar benim oglumda elini yumruk yapıp sapsup emiyo...
birde bizimki sadece uyudugunda işlerimi yapabiliyorum geri kalan yapısık ikiz gibiyiz hep kucakta hep kucakta daha eşimle kahvaltıyı yeni yaptık babada da durmak istemiyo sakallarından illede ben .....cıldırcam yaaaaa...
kızlar UBB yi bende cok merak ettim nerde acaba....
 
oh dinlenip gelmişssindir monte kıs bebişinle ilgilenmeyi bitirip hangi arada aganigi işlerine bakıyosun valla bizde hala okunda tık yok bir kere denedik çok acıdı bıraktım:)
 
herkese merhaba bende ocak annesiyim 17 ocakta sezeryanla doğum yaptım sizlerin yazılarını genelde takip etmeye çalışıyorum benim gibi sezeryan olan arkadaşlar doğum yaptığım ilk iki gün sadece kanamam oldu oda azdı kırk gün boyuncada hiç akıntım olmadı adet falanda daha olmadım o yüzden sanki doğum yapmamışım gibi göbeğim var sizlerinde benim gibimi oldu yoksa benmi kendime sorun ediyorum
 
filiz hoşgeldin ,nasılsın canım tatil yapmışın yine anlaşılan.)))
 

bizmkide aynen canım.bebekten önce çok güvenirdim kocişe.şimdi yaptık açılışı bundan sonra her sene birtane diyor deli ediyor beni.kazaya inanmazdım başıma gelecek diye çok korkuyorum.benim bir haftadır acayip miğdem bulanıyor.bu kadar çabuk hamile kalınmaz heralde senağlama oğluşumuzda korunmadığımız ilk ay olmuştu ama...amanın şimdi kurt düştü iyice içime:1shok:
benim doktorum spiral düşünürsen kırkın çıkınca gel demişti.o zaman hiç sormadım ayrıntıları.sanırım beklemeyecek regliyi.
 
oh dinlenip gelmişssindir monte kıs bebişinle ilgilenmeyi bitirip hangi arada aganigi işlerine bakıyosun valla bizde hala okunda tık yok bir kere denedik çok acıdı bıraktım:)

kız utandırdın beni ayyyyklava:bizde de acı oldu toplasan 3-4 kere oldu ama hamile kalcam diye korkuyorum....
esra tatil yaptım geldim annenlere gitmek hawai tatili gibi geliyo banadelikafaduldenve sunu farkettim ordayken sütlerim tasıyo uykumu fazlasıyla alıyorum yemek temizlik derdi yok ogluma bez bana gögüs pedi dayandıramadım...
 
offf yaaa havuçlu kek yaptım bimbir güçlükle.içine havuç koymayı unutmuşum.
 
arkadaşlar ben 2008 mart annesiydim. spiral taktırdığım halde hamile kaldım ve şimdi ayrıca 2009 eylül annesi olucam. sakın 1 sene geçmeden spiral taktırmayın beni doktorum uyarmadı bu konuda ama rahim 1 seneden önce kendine gelmiyormuş ve oyüzden spiralin kayma riski çok yüksekmiş...benden size tavsiye benim durumuma düşmeyin kızlar...
 

benimde güvenim sonsuzdu ama bak ne tatlıymıs niye bundan iki tane olmasın diyo:mymeka:
bende kuru fasulye yapıgımda içine fasulyeleri koymayı unutmustum bendensin:roflol:
zaten mutfagı sevmem eşime yemekteyize katılcam diyorum sen 3 yıldır adam gibi bir sey hazırlayamadın 3 saatte millete ne hazırlıcan diyosırnaşık şeyhemde saclarım cok dökülüyomuş:dilcikar:
 

ayyy içime kurt düşürdün eeee napcaz biz asık...
 
aa o saç dökülmesi bendede var kıslar kuaförüme gidemiyorum çok ters yerde yakınlarda kuaför var güvenip kestirmedim ama kestirsem iyi olacak galiba oğluşun saçları benim saçlarım valla her taraf saç oldu aa kıs benim koçiş bana sen katılsan kesin yarışmcıları kovar diskalifiye olursun diyor zira yemeklerimin eleştirilmesinden hiç hoşlanmam :)))))))))))
 
aşık o nasıl havuçlu kek oluo havuçsuz,koptum gülmekten,:roflol:eli işte gözü kk da olunca böle oluo demekki:sm_cool:

bu arada benim de canım kek çeti şimdi bak,berrak uyusada yapsam :lepi:
 

canım yinede sağlıcakla doğsun işallah hayırlısı ile al kucağına ama benide korkuttun ben zaten bir tane ile zor baş ediyorum yatak odasındsan iyice soğudum valla :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…