Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen doktorum sölediği zaman belli olması açısından bu hafta önümüzdeki hafta ama ay sonunda rutin kontrol var zaten 3 aya kadar 15te bir gittim şiştim :))) o yüzden beklicem hem göstermez belki o zamana iyice büyümüş olur hem :)))
Ben haftaya perşembe günü gidiyorum kızlar 3 lü testim yapılacak umarım cinsiyetide belli olur, çok meraktayım heyecanlıyım yani
kız mı erkek mi heyecanı yaşıyoruz şuan güzel oluyor :))
çünkü ben kız eşim erkek istiyor :)))
allah sağlıklısını nasip etsin hiç farketmez aslında ama insan düşünüyor işte...
Marsg canim geçmiş olsun üzme kendini bukadar doktorlara güvenmekten başka yapabileceğimiz bişey yok.benimde küçük bir operasyon geçirme durumum söz konusu olmuştu doktora sordum bende 3.aydan sonra bizim kullandiğimiz antibiyotikler bebeğe bir zarar vermez demişti.içini ferah tut sen.dualarim seninle umarim çok kolay geçer.en kisa zamanda sağliğina kavuşman dileğiyle
benim elitme doktoru ikilisi temiz çıkınca üçlüyü gerek görmedi ama dörtlüyü yaptırdı oda en son olan test ve en kapsamlısı sanırım
benimde ultrosonda 6-11 çıkıyo doktorum 8 ocak dedi bakalım :)))
amin canım benm. valla moralimi düzelttiniz dün akşamdan beri ruh gibi geziyordum. hepinize teşekkür ederim.
senin neyin var güzelim. umarım önemli bir şey değildir. cabucak gecer
benimde kıl dönmesinde küçük bir operasyon geçirme durumum vardı ama abse drenajı diye bişey yaptı doktor narkozsuz bu şimdilik idare eder dedi doğumdan sonra tekrar bakacak.şimdi iyiyim allaha şükür.
merhhaba kızlar bende allah izin verirse 14 ocak 2009 anne olcam
ama şuan düşük tehlikesi yaşıyorum ve devamlı yatıyorum 3 doktora gittim iç hapı yat aşagıya napıcam ben yaçok korkuyorumm