2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

iyi akşamlar ocak aneleri benimde ocak 15 de son kontrolüm var eğer bebek hala tersse sezeryan olacağım ama çok korkuyorum ilk doğumum normaldi allah hepimizin yardımcısı olsun
 

bebeğin neden kuvözde canım inşallah bir an önce kavuşursun yavruna.
 
bugun doguran yokmu :)) aa ocak annelerıyız hergune bı bebe :))
15 gunde bır dokuluyoruz aralıgın ıkıncı haftası bı basladık sonra ocak bası sımdı cumadan sonra yıne baslar yaprak dokumu :))
hepimize kolay dogumlar olsun yeterkı yavrular saglıkla gelsın
 
rüya canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin :Saruboceq:önemli bişey yoksa yakında bebeğin evine dönecektir tez zamanda kavuşursun inşallah
gülbahar inşallah bebeğin dönerde ilk bebeğin gibi normal doğum yaparsın ama dönmezse bile sağlıkla kucağımıza alalımda sezaryen olsun:1hug:
 
evet kızlar, yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza,
gübahar aynı şey benim içinde geçerli canım, önceki doğumlar normalken bunda hala ne olacağı belli değil. Ama sağlıkla gelsinler, başka hiç bir şey önemli değil.
 
merhaba kızlar bende ocak annesıyım yazılarınızı sürekli takip ediyorum cuma günü saat : 11,30 sezeryana giricem oğlusum büyük oldugu için ama şimdiden çook korkuyorum
allah yardımcım olsun ama oğluma kavusucam 9 aylık hasret biticek sonunda kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
 

Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
 
Rüyacam en kısa zamanda evinize gelir inşallah bebişin geçmiş olsun

Waterfull gerçekten ne keyifli oğlan seninki yahu, hiç rahatını bozmuyo beyefendiye bak :)) hadi hayırlısı inşallah

Ya kızlar bu park yatağı kuramadık biz yaw, ne acayip bişeymiş, alalı epey oldu ama çantasından çıkarıp kurmamıştık, aldığımız yerede sormadık nasıl olduğunu ay sinir etti bizi.
 

Evet canım, çok keyifli:)))))
Kuzicim, park yatağı kuramamışsınız. Dur sana anlatayım:)))
Tamamen toplayın yatağı, topluyken dar kenarları açtırın, kilit mekanizmasını oturtun.Daha sonrada uzun kenarların mekanizmasını oturtun. En son olarak yatağın ortasındaki kısma bastırıp yatağın tam olarak açılmasını sağlayın:)))Bizd zorlanmıştık ilk açılışta, aslında çok kolay ama:)))
 
Herkese iyi geceler arkadaşlar, doğum yapan arkadaşlar minik bebeklerine sarılsınlar, doğum yapmayanlarda rüyalarında bebeklerini görsünler inşallah.
 
Sağol Waterfullcum ya, biz önce tabanını düzelttik yatağın ondanmı olmadı acep, dur bide dediğin gibi deneyelim yarın.
 

Ne kadar güzel Oğluşunla buluşmanıza ne kadar az kalmış süper valla Allah yardımcın olsun ben her gün hadi gel annecim diye diye halen getiremedim :) darısı bizlerin başına inşallah
 
yaw waterfull yine mi dogurmadın:roflol:
ewt zeynep ense kökümde agrı sanki omuriliğim ense mi cekiyomus gibi doktora sorarsan bilgilendir beni de...
kızlar ben genel anestezi olcaktım dogumdan iki gün önce grip olunca doktorum bu sekilde yapamam seni dedi o yüzden epidurale karar verdik ama dikkat edin kendinize hasta filan olmayın ....öptüm hepinizia.s.
 
Sağol Waterfullcum ya, biz önce tabanını düzelttik yatağın ondanmı olmadı acep, dur bide dediğin gibi deneyelim yarın.
Herkese günaydıııınnn.
Sanırım ondan olabilir canım, ilk kurarken bizde önce yatağı düzleştirip, sonra kenarları oturtmaya çalışmıştık.Olmayınca aldığım yerle konuştum, bana tarif ettiler, çok kolay kuruldu öyle oluncakaydirigubbakcemile5Kolay gelsin, minik bebeişin güzel güzel uyusun, tatlı rüyalar görsün içinde.

Montesoricim, ben hala doğuramadım, güzelim.:roflol:
Bizim oğlana kalırsa bu seneyi de tamamlayacağız herhalde.Neyse dr.umuz cuma gününe kadfar geldi geldi , gelmesse cuma serum takarız dedi. Bir taraftan suni sancı olayından korkuyorum, bir taraftan en sonunda en geç ctesi elime alacağım, artık kucağımda olacak di,ye seviniyorum, bakalım ne olacak.
Vily, bende gel oğlum artık, bak hepimiz seni bekliyoruz diyorum ama tık yok. İnatçılıkta bir numara olacak sanırım.Birde keyfine düşkünlükte:hooray:
 
herkese günaydın...
kuzi bizde zorlanmıştık park yatakta..kızlar doğru tarif etmişler ortayı en son kapatacaksın...başka türlü olmuyor..
waterfull senin bebiş biliyor işi rahatı yerinde son ana kadar bekleyecek heralde...inşallah kolay doğumla, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
 
meraba güzel ocak anneleri:))
bakıorum da yeni bebeğimiz yok,waterfullcum herkesler seni beklio sanırım hadi bi hıkta işallah:)))
aman ii bakın kendinize bu havalarda hasta olmayın..
biz iiyiz kızımla ama fazla gazlıyız:)))bi gece uyuoruz bi gece ayakta amaaann olsun değer benim minik kurbaama::))
ağlamaya başladı yavrum öpüoruz hepinizi:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…