Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba ;
Kısmetse 2 ocakta epidural anestesi ile sezeryan doğum yapacağım ama şimdiden beni bir korku sardı ve geceleri uyuyamaz oldum...Benimle aynı korkuları yaşayan arkadaşlar var mı?
hayırlısı olsun canım.valla seninle uykusuzluk konusunu paylaşıyorum ama korku konusunda öle bir korkum yok.sadece sağ salim doğsun bebişim diye düşünü duruyorum okadar.
sende çok fazla düşünme caanım inan düşündükçe daha çok gerilirsin buna hiç gerek yok zaten bişi hissetmiyceksin çünkü iğnenin etkisi ile uyuşmuş olucaksın.ben normal doğum yapıcam ve düşünmüyorum.
Merhabalar ben mayıs annesiyim.Acil Endol Fitil adlı fitilden arıyorum aranızda bu fitili kullanmış olan varmı?Varsa ücreti neyse almak istiyorum.Fitil artık satılmıyormuş.Bu sebeple acil gerekli sadece 3 tane kullanmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar hamileliğimden beri 2 kez bebişimi rüyamda gördüm. Bir tanesi, 1-2 ay öncesiyi, bir tanesi de bu gece. Uzun uzun simsiyah saçları verdı, yeni doğmuş, kucağımda emmeye çalışıyordu aç gözlü bir şekilde.Ay bu rüyadan sonra onu çok özlediğimi farkettim yaaa, bir an önce doğsa da kucağıma alıp, şöyle doya doya sevsem emzirsem demeye başladım.Ama yüzü o kadar netti ki, sanırım anne üzülme ben yakında geliyorum diye mesaj gönderdi bana:))))