Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kahretsin ya rustu kaleden cikmayacakti,yenildik ooffff...disarda almanlar yeri gogu yikiyorlar...bize inadina isin en kotu yani da bu zaten((((((((
evet canim ya cok moralim bozuk disarda bayram yapiyorlar,kupa bizim olmaliydi...hakemler de yin eher zamanki gibi taraf tuttular...bizim kaderimiz zaten...
Ekinsu seninlede aramızda bir gün var.Nasıl sen testlerini yaptırdınmı?
Günaydın güzeller :)
Biz bugün 3. ayımızı bitiriyoruz..
Nedense çok önemsiyordum bu aydönümünü acaip mutluyum o yüzden bugün.........................
:dance::teytey::dance::teytey::dance::teytey:
herkese günaydınlar.ya ben hiç bir ilç kullanmıyorum.bulantılarımdan dolayı.birtek folik asit kullandım onuda ilk 7 hafta filan.doktorumda vitamin filan gerek görmedi.kendimi kötü hissediyorum.zaten herşeyide yiyemiyorum.demir ilacına başlayan varmı aranızda?
günaydın canım. darısı başıma :)) ne çabuk 3 ay oldu anlamadım valla. bir bakmışızbu gidişle bebekler kucağımızda :))
Ben hamilelik öncesi 8 ay kullandım folik asidi. Vücutta depolanmadığından zararı olmaz demişti doktor. Hamilelik sonrası ise direk Elevit isimli hapa başladık. İçinde pek çok vitamin var folik asit yanında. Ben de çok düzenli beslenemediğim için ilk üç ay böyle bir vitamin desteği iyi oldu.
Az kalmış sizin de:)
Evet ya şaka gibi hamileliğin 3de 1i bitti bile.
Şimdiye kadarki kısım pek keyifli değildi ama artık
bundan sonraki 3 ay tadını çıkartırız inşallah
bebişlerimizin ve de göbişlerimizin hep birlikte:)
sor sor unutma. benim kan değerlerim falan normaldi. ama dediğin gibi benimde bayağı oldu testler yapılalı. ama şuan bir şikayetim yok. haksizlik normal diycektir büyük ihtimal. hamilelik ve sıcak birleşince çok yorucu oluyor.
bebeğin cinsiyeti hakkında birşey söyledimi doktorun.