2009 Nisan Anneleri

hayır canım ben foruma gelcem işte:p ehheheh arabayla gelcem yanımda co pilot annem olucak BULURUZ bi şekilde olmadı sağda solda durup PAAARRRDOOON BAKAR MISINIZ FORUM NERDEEE ACABAAAAAAAAAAA DİYE SORARIZ:p

çiçekçim bulursun yaaa bende bilmiyorum ama sora sora foruuummm bulunurmuş........

sağolun kızlar maşallah nisan bebişlerimizin hepsi çoooooooooooook yakışıklı ve güzellleeerrrrr

hedıyeler yavaş yavaş geldı demekkı koyarım bı ara :)
sultan röfle yakışır sana yaptır canım
tuğbacım evın satılmış hadı hayırlısıyla yenı ev bulursun inş
şirvan barancığın eldıven ve beresını beklıyoruz
az önce kayganam sınır krıızı gecırdı ya hamde salak bı konu yuzunden :KK43:( onunla uğraştım şimdi bı eve çıktım gene yanına ınıyorum

saol cnm ıns satıldı ama yınede ıcım rahat degıl yarın kaporayı getırcem dedı ıns caymaz yaa

Çiçek bilmiyorum işte ben de,ama bazen ne konuşacağımı ne anlatacağımı bulamıyorum çocukla,bari kitap okurum dedim.

aynen elifcim konuşmasının gelişmesi için çocukla konuşmak lazım ama bende konuşacak bişii bulamıyorum ya da havamda olmuyorum kitap okumak benimde aklıma geldi ama dinler mi onu bilemicem :))

Çiçek bilmiyorum işte ben de,ama bazen ne konuşacağımı ne anlatacağımı bulamıyorum çocukla,bari kitap okurum dedim.

bizimki ammeeeeemmm diyooooo sanki annemmm dermiş gibi öyle hoşuma gidiyo ki:) bende öyle havadan sudan konuşuyorum onunla o da safitirik dinlio yazık

O salak köpeeeee biz de çok seviyoruz.

Ben bugün kitap aldım,yatarken okumak için 365 güne masal.
Ama hangi ara okuyacağım bilemedim,uyutmaya çalışırken onu okursam çocuğun daha çok uykusu kaçmaz mı yahu??
ben de istiyorum o kitaptan. alıştırmak lazım yavaş yavaş
ben bazen selene rastgele bişeyler okuyorum.gülüyo

kocaman çıkmış esra. maşallah yusufa.

ya kızlar sizinkilerin en sevdiği oyuncağı sölermisiniz?

bu ara oyuncak arayışındayız..
benımkı encok abısının arabasını sevıyo su alttan pedalı olanlarda turuncu ılgısını cok cekıyo
koyuyom ıcıne oturacak yerıde var kornasına basıp kahkaha atıyo dolasıyo evın ıcınde
bıde su seslı telefonlar varya tusları bıde onundekı sılındır muzık calıyo bu ıkısını avsıye ederım aslında sımdı seslı ısıklı renklı hersey ılgılerını cekıyo
bırde tencere tava ama oyuncak degıl sahıcı

$Resim 106.jpg
selen nisacık ve yusuf

$Resim 111.jpg

buda istanbul buluşmasından eve dönüşte otoparkta çok hoşuma giden bi resim.

ne kadar kalabalığız
tuğbacım sen gelmiyomusu buluşmaya
sevda azra sen?
yeliz gülşen falan da gelcekti. kimler gelcek listesi yapsak mı ne dersin muhtar.
tarihi ona göre belirleriz.

ohoo ben okudukça 3-5 sayfa ilerliyo
şirvancım güle güle giysin barancık
demirede onun beyazından aldım

kızlar siz bebişlere büyümix veriyomusunuz
ben bugün elmalı armutlusunu denedim
demir şapır şupur yedii

deniiizzz demir şu aralar
bimden aldığımız sevimli arabalara baqyılıyooo

eysan bizimki de tencere tava tahta kaşıklar bayılıo bir de bulaşık makinasının kapağı açılınca kendini kaybedioo oraya gidiyo tabaklrı falan yere atmaya çalışıyo:p

aliyecim ben geliyorum yaz tahtaya ..

geçen gün kim kimdire baktım 9 tane annede koç burcu bebeklerde bende koçum oğluşda anlaşmamız ne zorrrr ikimizde dediği olsun cinsteniz.....

Eki Görüntüle 31622
selen nisacık ve yusuf

Eki Görüntüle 31623

buda istanbul buluşmasından eve dönüşte otoparkta çok hoşuma giden bi resim.
çok güzel bi resim gerçekten. selen ne kadar küçük geldi gözüme. yusuf yine abi gibi maşallah.
eysan bizimki de tencere tava tahta kaşıklar bayılıo bir de bulaşık makinasının kapağı açılınca kendini kaybedioo oraya gidiyo tabaklrı falan yere atmaya çalışıyo:p

selen de aynı ben yerleştiriyorum o boşaltıyo makineyi. mutfak eşyalarına o da bayılıyo.
dr dedi zaten siz oyuncak alsanızda o başka şeylerle ilgilenir.
selenin en sevdiği oyuncağı yok mesela. ama telefon ve kumandalara bayılıyo.

X