2009 Nisan Anneleri

geçıcı bır süreıçın geldım farkındaysanız blg hala ının noktalısını vermıyor ben halaaynı yerdeyım yanı tuğbanın vınını aldım bugün bende,hepınız ıyısınızdır ınşallah,ben bayağı uzak kaldım topıcten,öpüyorum herkesı

Bana da doktor zorla yedırme ÇocuĞu soĞutma demıŞdı bende zorlamam ondann

aysuncum benim kızım biraz biraz yemeğe başladı çok az yiyor gerçi çözüm kendi yiyor:)))
sabah mesela omlet yada krep yapıyorum ömüne koyuyorum benim yedireceğimden fazla yiyor yine makarna önüne koyuyorum kendi yiyor o yerken bende ağzına tıkıştırıyorum gerçi bir ayda yediği heralde normal bir bebeğin birgün yediğidir ama olsun bizim için büyük gelişme hiç diğilse yemeğe başladı...

günaydın kızlar......
gecemiz kötüydü.ege sürekli ağlayarak uyandı!!!!
eşimin yardımlarıyla hafif atlattım.
egeye her mama verişimde sinirden ağlıyorum artık:KK43:((
ilk kaşığı veremiyorum ki sonrasını vereyim.
ağzına zorla tıkarsam püskürtüyoooo:KK43:(
dr.kilosu az bir şekilde yedir kilo alsın diyor.diyor da gelsin kendi yedirsin.
kayınvaldemde mide kanaması geçirmişti 2 hafta önce,çapaya gönderdiler durumu kötü galiba(zaten karaciğer hastasıydı)
benimde çözülemeyen hastalığım off offf....
sağlık gibisi var mııııı..........
ben çok doluyum dokunsalar ağlıyorum....
allah aşkına bebekleriniz mama verirken gıkını çıkarmadan yiyiyorlar mı?
eczacı arkadaşım oturmaya geldiğinde elinde kilo aldıran mamayla gelmiş.:))))(kakaolu)
ama arkasında 1 yaşından sonra kullanılır yazıyor.
dr.a danışıp kullanıcam.
bana ege çok büyümeden 2.bebek gelsin diyenlere koca bir yuh çekiyorum:))))
öncelikle geçmiş olsun canım...

ama konusuna gelince; benimde kızım hiç yemiyor..ağzına verdiğimizi eskiden püskürtüyordu şimdi ağzında bekletiyor..ve yarım saat falan...hiç açmıyo ağzını..ağzında bişey varkende vermeye kalkınca her şeyi döküyo:KK43:..bir aydır hiç kilo alamadık doğal olarak..

ve yedirmek gerçekten kolay değil...yemedi mi yemiyo işte...ben kafayı yiyorum sadece...:KK43:...sağlıklı olsun da ne diyeyim..

benim doktorumda zorla yedirmeye karşı oayalarak felande yedirme diyorrr yemeğin tadına vararak yiyecekmiş:))) hiç yemmemesine rağmen zorlamıyorum doktoru dinliyorummmm o yiyecek sabırlı ol diyorrr bi yemezse sorarım o doktoraaa:))

aysuncum geçmiş olsun herkesin imtahanı farklı oluyor demek ki...çok şükür yemeklerini gıkını çıkarmadan yiyor egenin kilosu çok az değil sanırım dimi...bence 1-2 ay içinde toparlar...dişten yemiyor olabilir gibi geliyor....belki yanlış bir yönlerdirme olacak ama size yaptığın yemeklerden verdin mi hiç belki o tarz şeyler yemek istiyor olabilir....esranında oğlu yusuf yemiyordu hatırlıyorsan bebek çorbaları...

ay amanın aynı Ece mama verme ne verırsen ver,kumanda,telefon(ıçı boş olanı sevmıyor nerden anlıyorsa)kıtap vb.fakat mama verme,gerçı kendısı pılav yada tanelı şeylerı alıyor ama çok az,bızımkıde en 7.930 ıdı bır gram bıle almamıştı yanı önümüzdekı hafta tekrar götürecem bız bırde grıp atlattık bu arada,aklınızda olsun 1 kaşık uucuna tereyağ ve çok az pekmez yumuşatıyor öksürüğünüde,bızeçok ıyı geldı

günaydın...

sen misin dün ecrin deliksiz uyuyor diyeeeen :KK43: gece saat başı uyandı hemde katıla katıla ağlayarak...kucağıma alıyorum göğsüme gömüyor kafasını uykuya devam bırakıyorum kıyametler kopuyor.çok zor bi geceydi bizim için de.biraz babasına zaman ayırayım dedim ondan oldu heralde :)

yemeyen bebek çook zor kızlar allah kolaylık versin ecrin diş çıkarmadan önce öyleydi sırtım tutuluyordu karşısnda şebeklik yapıp yedirmeye çalışırken..oyuncak veriyordum eline onu ağzına sokarken aradan mama tıkıyordum ne yapayım..diş çıkınca düzeldi gibi.kilosunu boyunu bilmiyorum son aşısını oldu 6. ayda sonra gitmedik doktora salgın korkusundan.çok merak ediyorum özellikede boyunu.az kilo alsa problem etmem zaten stokda fazlası vardı:)

2.çocuk bende düşünemiyorum.dün yaprak dökümünü izlerken fikretin hastane sahnelerinde kendim yaşadım sanki.hele o yürüme çabası tuvalete gitme oof of nasıl zordu yaa :KK43:

günaydın kızlar......
kayınvaldemde mide kanaması geçirmişti 2 hafta önce,çapaya gönderdiler durumu kötü galiba(zaten karaciğer hastasıydı)
eczacı arkadaşım oturmaya geldiğinde elinde kilo aldıran mamayla gelmiş.:))))(kakaolu)
dr.a danışıp kullanıcam.

Günaydın
ege kaç kilo ki doktor böyle konuşmuş, benim kızım 7,6 kilo yine de doktor, kendimizi üzmememizi, zayıf olmasının değil sağlıklı olmasının önemli olduğunu söyledi.
zinco c verdi, iştahı açılsın diye, onu içiriyorum şimdi, iştahı biraz daha iyi, en azından ilk kaşıktan sonra çıkarmıyor ağzındakileri :)
bence hiç üzülme, mühüm olan kilo değil, sağlıklı olması...

geçmiş olsun aysun...bende gülşenin önerdiği şeyi söleyecektim.sizin yediğiniz yemekleri tattırdınmı.keremde kendine yaptıgım çorbaları yemiyo.ama bizim yemeklerden bazen tattırmak için veriyorum yalana yalana yiyio.tadı tuzu yerinde tabi.keremde mama hiç yemedi.

senin hastalıgının ne oldugu daha belli olmadımı?

benim doktorumda zorla yedirmeye karşı oayalarak felande yedirme diyorrr yemeğin tadına vararak yiyecekmiş:))) hiç yemmemesine rağmen zorlamıyorum doktoru dinliyorummmm o yiyecek sabırlı ol diyorrr bi yemezse sorarım o doktoraaa:))

bızımkıne yedırme ıstemez ben acıktım dıye dıyecektımkı,bızım yemeklere sulandığı geldı aklıma oda annemlerın zoruyla verdım bana kalsa ısrarla yemedığı mamayı yedırmeye çalışıyordum,korkumdan tabıkı aman boğazında kalırsa felan dıye ama ekmek ıçını çorbayla ıslatıp verıyorum onu çığnemeye çalışrken(bızımkı dış çıkarmadı henüz)tanelerınden verıyorum,bıberon hıç almadı zaten kaşık kullanıyoruz,gece sütümüz yada mamamızda yok rahat 8 saat uyur,uyumadan önce mama yedıryorum onuda sakızla halledıyorum bayılıyor ben şışırınce ılgısını ona verıyor

günaydın kızlar......
dr.a danışıp kullanıcam.

bizim ki de binbir oyunla yiyorr....

geçmiş olsun canım umarım bişrşeyi yoktur...
sağol cani inşallahh

alıntı yapamadım bi türlü yaaa.

MELEK eklerimde canım soyadını bilmiyorum.sen ekle beni zeynep gürsoy özdemir.isteyen ekleyebilir.

bebişlerin resimleri çok güzel :nazar:

aysuncum geçmiş olsun allah kolaylık versin bir an önce yemeğe başlasın inşşal egecik
tuğba aynen bende diziyi izlerken yeniden yaşadım aynı şeyleri bi de kızdım herkese bebek küvezden geliyo 7 aylık ne işiniz var odada diye eşim yuuhh dedi valla ne yapayım benim için her zaman çocuk önemli kim kırılırsa kırılsın :)))

meriç öksürüyo ve hapşırıyorr..muşşş annem dedi
babası hastaydı ondan mı geçti yaaa... üffff..
geçmiş olsun.
bebişler gün içinde toplam kaçça saat uyuyo.gülfem 1 buçuk ya da 2 saat uyuyor.ama bölük bölük.
ege aynı canım.
ahhh benim kızımda keşke yarım saat bişeyle ilgilenseeee:KK43:((
ege de keşke.......
Bana da doktor zorla yedİrme ÇocuĞu soĞutma demİŞdİ bende zorlamam ondann

aysuncum benim kızım biraz biraz yemeğe başladı çok az yiyor gerçi çözüm kendi yiyor:)))
sabah mesela omlet yada krep yapıyorum ömüne koyuyorum benim yedireceğimden fazla yiyor yine makarna önüne koyuyorum kendi yiyor o yerken bende ağzına tıkıştırıyorum gerçi bir ayda yediği heralde normal bir bebeğin birgün yediğidir ama olsun bizim için büyük gelişme hiç diğilse yemeğe başladı...

öncelikle geçmiş olsun canım...

ama konusuna gelince; benimde kızım hiç yemiyor..ağzına verdiğimizi eskiden püskürtüyordu şimdi ağzında bekletiyor..ve yarım saat falan...hiç açmıyo ağzını..ağzında bişey varkende vermeye kalkınca her şeyi döküyo:KK43:..bir aydır hiç kilo alamadık doğal olarak..

ve yedirmek gerçekten kolay değil...yemedi mi yemiyo işte...ben kafayı yiyorum sadece...:KK43:...sağlıklı olsun da ne diyeyim..
bizim dr.da zorlama demiştiiiii.ama son kontrolümüzde bir şekilde yedir kilo alsın diyor..yani zorla yedir gibi oluyor buda:KK43:((((
bıktım vallahi ege yemediğinde bağırdığım oluyor sonra çok üzülüyorum...
eşimde arsız olur ege sürekli bağırma diyor.
biz kadınların işi çok zorrrr....
aysuncum geçmiş olsun herkesin imtahanı farklı oluyor demek ki...çok şükür yemeklerini gıkını çıkarmadan yiyor egenin kilosu çok az değil sanırım dimi...bence 1-2 ay içinde toparlar...dişten yemiyor olabilir gibi geliyor....belki yanlış bir yönlerdirme olacak ama size yaptığın yemeklerden verdin mi hiç belki o tarz şeyler yemek istiyor olabilir....esranında oğlu yusuf yemiyordu hatırlıyorsan bebek çorbaları...

maşallah sizeee....
egenin kilosu çok az canım.7 ye düştü ve boyda 69:KK43:(((
üst dişlerimi çıkartıcak acaba diye inceliyorum ama birşey göremiyorum.
bize yaptığım çorba yemeklerden veriyorum ama yine azcık yiyip bırakıyor.
artık tuzlu yemesin,şekerli yemesin diye ayrım yapamıyorum zaten yeter ki yesinnnn diye veriyorum.
eltimin 1 yaşında bebeği var ve çok yaramaz ama baby tv karşısında kedi gibi oluyor.
eşime sabah ne olur bizde alalım belki çözüm olur dedim.
artık ne görürsem ne duyarsam deniyorum:KK43:(((
allah iştahsız bebek annelerine çokkk sabır versin....

bızımkı uyuyorşımdı kahvaltı sonrası uykusu,yarım saat ancak,gündüz uykusu ıyıyce yokoldu gıbı bışey,arada 2 sefer yarımşar saat uyuyor,bırde çok bağırıyor bır sınır bır sınır,neyı görse kendını sıkıyor verene kadar,maşallah annesı gıbı çalçene ama azıcık totmu kaldırıımde emeklıım felan ııııhhhh,bende düşmüyorum üstüne sağlıklı olsunda zaten çok yürüyecek demı,ha bıraz erken ha bıraz geç,

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Esennn, aysunsudeNAZ, chveneburi, denizela, gulshenidil, huzur84, nesoc, oslem1907, SEAASIA, tugbiş123, zeyno5

masallah bayaa kalabalığız...

X