2009 Nisan Anneleri

ya bıraz geÇmıŞı okudum sultan neyı kastetmıŞkı acaba?merak ettım

Şenay betÜl19 lamı kavga etmıŞtı sanırım ben doĞum zınındeyken oldu.
off kafam karıŞtı

bebişler gün içinde toplam kaçça saat uyuyo.gülfem 1 buçuk ya da 2 saat uyuyor.ama bölük bölük.

gülercim ela baştan beri kötüydü bi ara düzeldi 1 ay kadar 4,5-5,5 ay arası sadece 2 kere kalkıp mama yiyip uyuyordu çok rahattım sonra diş başladı 1-2 ay onu çektik,ilk diş çıktı 1 hafta gece gündüz uyudu çocuk rahatladı sonra 2. diş için tekrar kalkmalar sonra ishal oldu sonra tekrar gaz yani biliyorum uyumayı seviyo benimki zor uyanıyo gece ama hep bi sıkıntısı var bende allah beterinden saklasın diyorum artık elimden bu kadar geliyo :KK43:( ama işte bi uyandımı yorulmadan uyumuyo geri o yüzden çok zor gündüz yatmış kalkmış gibi yapıyo yani...allah sana da kolaylık versin cnm yaa

deniz sabiha paktuna keskin var ya anne iş te diye kitabı var sanada söylemiştim hani ondan bahsediyorum,yine bilmediğim çok şey öğrendim diyoki anneler evde dominant karakter olsa bile çocuğun yanındaki diaologlarda baba baskınmış gibi gösterilmesi gerekiyomuş 5 yaşa kadar. kapatın kapıyı dominantlığınızı yapın ama yanında hep bişeyler yaparken önce babaya sorun o karar veriyomuş gibi gösterin,çocuğun hep sevecen koruyucu anneye ama çok güçlü olan bi baba profiline ihtiyaç varmış..

gülercim gülfem ilgisini çektiği için bakıyordur.bizim ailede otistik bir çocuk var dayımın oğlu hani ben gülfemin resimlerini gördüm sende anlatıyorsukn gülfemde kesinlikle böle birşey yok bilesin düşünme böle şeyler çünkü emin ol kolay anlaşılıyor ben birebir yaşadım bunu

günaydın kızlar.....geçmiş okuyup arada işe bakmaktan bu saati ettim helal olsun valla....akşam ağlayanlar kervanına bende katılmışım desenize:)) bir ara dayanamadım ama eşimede veremedim o işe gitmek için 6 da kalkıyor çünkü....akşam bana nasıl dayanıyorsun hala aklım almıyor diyor uykusuzluk için...bende ona bakıp"dayandığım pek söylenemez dedim"zira metroda gözlerim açık rüya gördüğümü bilirim:)) aman hep aynı bu çocuklar ve bana kimse yaşına gelince değişir demesin çünkü değişmez...ben tez zamanda kendi kendine oyalanıp benim uyumama müsade etsin istiyorum...son söylediğim bile idilin uyuma seçeneğinden daha mantıklıkaydirigubbakcemile3

meriç öksürüyo ve hapşırıyorr..muşşş annem dedi
babası hastaydı ondan mı geçti yaaa... üffff..

günaydın kızlar......
gecemiz kötüydü.ege sürekli ağlayarak uyandı!!!!
eşimin yardımlarıyla hafif atlattım.
egeye her mama verişimde sinirden ağlıyorum artık:KK43:((
ilk kaşığı veremiyorum ki sonrasını vereyim.
ağzına zorla tıkarsam püskürtüyoooo:KK43:(
dr.kilosu az bir şekilde yedir kilo alsın diyor.diyor da gelsin kendi yedirsin.
kayınvaldemde mide kanaması geçirmişti 2 hafta önce,çapaya gönderdiler durumu kötü galiba(zaten karaciğer hastasıydı)
benimde çözülemeyen hastalığım off offf....
sağlık gibisi var mııııı..........
ben çok doluyum dokunsalar ağlıyorum....
allah aşkına bebekleriniz mama verirken gıkını çıkarmadan yiyiyorlar mı?
eczacı arkadaşım oturmaya geldiğinde elinde kilo aldıran mamayla gelmiş.:))))(kakaolu)
ama arkasında 1 yaşından sonra kullanılır yazıyor.
dr.a danışıp kullanıcam.
bana ege çok büyümeden 2.bebek gelsin diyenlere koca bir yuh çekiyorum:))))

X