2009 Nisan Anneleri

bayram şekerlerinizle güzell bi bayram geçirmeniz dileğiyle kıızlarr..şimdiden yazıyorum fırsat bulamayablirim sonra belki..

şehir dışına çıkıcaklaraa hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gelin inşallah eşnizide uyarın hız yapmasınn:KK20:

bizde belki 1 günlüğüne diyarbakıra gdicez eşimin biriyle görüşmesi gerekiyomuş bayram arasıı nerden çıktıysa..sende gel yanlız gitmiyim okadar yolu dedi drek uçuşda yok diyarbakıra arabayla 8-9 saat sürüyo poöff aslında yemekleri şahaneymiş..hiç görmedim orayı ..pazar günü dönerz diyo..
anne olmak ne zor yaa umutu götürsem şimdi sefil olucak çocuum arabalarda kaç saat..götürmesem yediğimden içtiğimden bisi anlamıycam içime sinmiycek bide duygusal ki annemlere bıraktım geçen gün teyzesine annem evde şmdi iş yapıyo dyp diyip ağlamaklı oluyomuş hassas kuzum benmm:KK43:

bayram şekerlerinizle güzell bi bayram geçirmeniz dileğiyle kıızlarr..şimdiden yazıyorum fırsat bulamayablirim sonra belki..

şehir dışına çıkıcaklaraa hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gelin inşallah eşnizide uyarın hız yapmasınn:KK20:

bizde belki 1 günlüğüne diyarbakıra gdicez eşimin biriyle görüşmesi gerekiyomuş bayram arasıı nerden çıktıysa..sende gel yanlız gitmiyim okadar yolu dedi drek uçuşda yok diyarbakıra arabayla 8-9 saat sürüyo poöff aslında yemekleri şahaneymiş..hiç görmedim orayı ..pazar günü dönerz diyo..
anne olmak ne zor yaa umutu götürsem şimdi sefil olucak çocuum arabalarda kaç saat..götürmesem yediğimden içtiğimden bisi anlamıycam içime sinmiycek bide duygusal ki annemlere bıraktım geçen gün teyzesine annem evde şmdi iş yapıyo dyp diyip ağlamaklı oluyomuş hassas kuzum benmm:KK43:

kendi arabanız ne de olsa bence yanında götür... otobüsle bile yaptık biz kaç saatlik yolları. tayinim çıkma ihtimaline karşı pınarı annemlere bırakıp ev tutup yerleşip öyle getirecektim sonra dayanamadım (bi gün 2 saatliğie ayrı kaldık ne feryatlar edince) aldım getirdim ki tayin de çıkmadı zaten ... hasılı bence bırakma... sana da hayırlı bayramlar canım

annelik duygularım ağır bastı gitmemeye karar verdim çokta eğlenceli gelmedi kulağıma zaten çocuğu hastalamayalım simdi emelcim ya bayram üstü..
annemle telde konusuyoduk kaçta gelirsiniz biz gece çıkıcaz falan diye umutta odasındaydı duydumu neyse artık yanıma geldi koşarak annecim ben kucağına all kucağında oturmak istiyorum dedii ayyy nasıı bırakılır bu kuzuuu allah ayırmasın yaaa aklıma geldikçe gözlerim doluyoo ..bu aralar çok sulu göz oldum ben yaa

Herkese Mutlu bayramlar
Yola çıkacaklara Allah yol selameti versin
Biz ayvaliga geldik
Bayram dönüşü Demir yine kalacak burda gibi
Ccoookkkk özlüyorum
Allah kimseyi evladından ayırmasın
Öpüyorum sizi

Bu arada 7 ziyaretçi hay masallAhhh:::))))))
Melek nerdesinnnn

Emel çok gecmis olsun
Bir daha göstermesin Rabbim
İnsaallah bişeyin kalmamıştır kuzununnn

Burdayım didem
bayram telaşındaydım 2 gündür bakamadım
iii tatiller sizede ohhhhh ne güzelllllllll

tatile giden kuşlarr dönmedinizmi dahaa..benimde daha yorgunluğum geçmedi,dudağımda kocaman bi uçuk çıktı en sinir olduğum şey :KK43: ramazanında yorgunluğu var daha sahursuz tutunca vücud direncim düştü baya..

neslihanla tanıştık bugün umutla kayra çok eğlendi..fotoları yükliycem bi ara..
hiç bisi yapasım yok yaa bu tatillerin dönüşü çok yorucu oluyo dünden beri çamaşır atıyorum bitmedi..gitmeden sepeti sıfırlamıştım

günaydın..tatil bitti evimizdeyiz çok sükür..
bursa tatili o kadar yogun gectiki 10 güne çok sey sıgdırdık..hatta yapamadıgımız çok seyde oldu..kızlarla bulusmayı çok isterdim sultan elif ve seherle ama kısmet..gece 3 de eve girip sabah erkenden kalktık..yalova bursa arası mekik dokuduk..2 defa mudanyaya gittik..yettimi yetmedi..
işe başlıyorum 1 hafta sonra bende..genel bir temizlik yapıcam bu bi hafta sonrada yogun tempo başlar..

günaydın
tatil bitti işe geldik gerçi ben cuma da çalıştım biraz alıştırmıştım kendimi işe :)))
cumartesi doktora gittik kıza benzettim ben dedi. büyük ihtmalle bi kız daha geliyor bize :)))
sağlığı da iyi dedi çok kıpırdak bu deyip duruyor maşallah. karnımda büyümeye başladı zorluklar başlıyor...

hayırlı olsun selin sağlıklı evlat olsun inşallah..

bizde bu sene tatili havuzlarda geçirdik

merhaba arkadaşlar...şu alttaki tabloyu nasıl yapıyorsunuz (ay yıl yazan adını unuttum... :)

selin hayırlısı olsun

gülşen , ayşe
evet tatil dönüşleri kötü oluyor iş iş iş...........

ayşe aaa bursaya gıttın buluşmadın bi günün 2 saati kaçmazdı :)))))))))))

selin hayırlısı olsun

gülşen , ayşe
evet tatil dönüşleri kötü oluyor iş iş iş...........

ayşe aaa bursaya gıttın buluşmadın bi günün 2 saati kaçmazdı :)))))))))))

sana katılıyorum ve bu işler hiiiiç bitmiyo:KK43:

anlaşılan bu topik kapanmaya yüz tutmuş...

halbuki ne güzel günler geçirmiştim burada....

nasıl gülüp , eğleniyorduk...

bende çok güzel günler geçirmiştim...
ama kaçanlar anlaşamayanlar daha doğrusu anlaşmak istemeyenler yüzünden topiğimiz bu hale geldi..
bide face daha pratik olduğu için buradan biraz uzaklaşıldı..

X