2009 Nisan Anneleri

günaydın sağol burcu gülşen...
sultan size de çok geçmiş olsun salgın var zaten inşallah hemencicik atlatır kerem bey.
yasemin bu ara bunalım da diye dün feshaneye falan götürdük iyi eğlendi. ama dönüş biraz zor oldu. anne ben otobüse binmicem parka dönmek istiyorum dedi durdu. gece de yorulmuş iyi uyudu ama sabah uyandırmaya kıyamadım çıktım çok kızmış ağlamış bağırmış (

merhaba arkadaşlar...ben hamileliğim boyunca bir sitede arkadaşlarla paylaşarak vakit geçirdim onlarla bulantı vb. şikayetlerimi hafiflettim...ama site kapanınca sudan çıkmış balık gibi oldum uzun süredir site araştırıyordum...burayı bulunca içime sindi...hep birlikte güzel paylaşımlara...

Hoşgeldin cnm bizim sitede de yeterince paylaşımlar oldu ama bir süredir fazla hareket yok inş.tekrar eski günlere döner topiğimiz

selam kızlar topik iyice sessizleşti. çok şükür evimi sevmeye de başladım. Ama malesef çok kötü bir haber öğrendim. annemde bi kitle bulunmuş önce tedavi olacak sonra da ameliyatla alacaklar inşallah. Allahım sen onu koru. Para pul geçici sağlık gibisi yok. Çok üzüldük ama şimdi biraz daha toparladım kendimi. bayramda destek olmak amacı ile de erken gideceğiz bursaya. Maaile orda olacağız inşallah biraz moral olur. Yasemin avutur herkesi neşe kaynağımız o bizim. Allah dermansız dert vermesin.

selam kızlar topik iyice sessizleşti. çok şükür evimi sevmeye de başladım. Ama malesef çok kötü bir haber öğrendim. annemde bi kitle bulunmuş önce tedavi olacak sonra da ameliyatla alacaklar inşallah. Allahım sen onu koru. Para pul geçici sağlık gibisi yok. Çok üzüldük ama şimdi biraz daha toparladım kendimi. bayramda destek olmak amacı ile de erken gideceğiz bursaya. Maaile orda olacağız inşallah biraz moral olur. Yasemin avutur herkesi neşe kaynağımız o bizim. Allah dermansız dert vermesin.

Selincim korkma inş.iyi huylu çıkacak geçmiş olsun şimdiden cnm.bizim buradakiler artık faceden yazışıyorlar ya ondan artık buralara gelmiyorlar..

inşallah kızlar çok da riskli bir yerde, insanoğlu bazı şeyleri elinden kaybedince değerini anlıyor.

bu arada yasemine oyuncak dolabı gibi birşey lazım. eskiden bizim kitaplığı kullanıyorduk. raflarına oyuncaklarını falan koymuştuk. şimdi tüm oyuncaklar yerlerde. bir öneriniz var mı?

Dolap almadım ben hala oyuncak sepetinde birde beşiği bozunca çekmeceli dolabın arkasını dolap olarak kullanıyorum
ev oyuncakdan geçilmiyor hepte büyük şeyler babaanne ve baba sağolsun

Dolap almadım ben hala oyuncak sepetinde birde beşiği bozunca çekmeceli dolabın arkasını dolap olarak kullanıyorum
ev oyuncakdan geçilmiyor hepte büyük şeyler babaanne ve baba sağolsun

bizde de dolu bebek falan var sanki oynuyormuş gibi. bir de kitapları falan var. en azından onları raflara yerleştirirm diyorum. bilemedim. annemde diyor ikinci gelince ona da yatak şu bu lazım sonra sığamazsın diyor.

selincimm ne diyceğimi bilemiyorumm aklına kötü seyler getirme cnm..benim teyzeminde tek göğsünü aldılar kaç sene oluyo çok şükür sapasağlam maşallah..nasıl olduğunu anlamadan atlatıcaksınız,cimcimenizde avutur sizii

linkteki dolap çok kullanışlı görünüyo bende istiyorum öyle raflı bi dolap aslında ama umutun odası ful dolu hiç yer yok

güzel dolap ama çok yer kaplıyor ben artık büyük şeyler almak istemiyorum evde kitaplıklı dolabımız var ileride kitaplarını oraya koyarım olmadı
Alp in odası küçük zaten anca sığıyor eşyaları, bu aralar gene kitaplara daldık küçükken çok okurdum şimdi de oku anne diyor ama aynı kitap 5 kez okununca keyif vermiyor bana

alp keyif alıyorsa yeter kız sen keyif almasan da olur :)

bizim kız sıkıntılıdır. getirir kitabı resimlere bakar şöle böle yorum yapar çevirir sayfayı. benim okumamı hiç bekleyemez. bazen babasına okutturur oda bir iki sayfa

kıslar moralim çok bozuk...

aslında sizi uyarmak için yazacağım... miniklerle parka gidince aşırı dikkatli olun...

biz bugün pınarla kaza yaşadık salıncakta sallanırken inmek istedi indirdim bırakıp onu yakalamaya çalışırken o hemen kaydıraklara dopru yöneldi sağımızda 5 6 yaşında bir çocuğu babası havalara uçururcasına hızlı sallıyodu pınar ordan geçme demeye kalmadı ki (adam pınarı görmesine rağmen salladı) pınar küt yerde.... hemen bi sağlık ocağına gittik çenede falan kırık yok ama yanak mosmor ve kulak... kulağın içinde şişme ve kızarma var... ama zar Allah korumuş ki iyi... kuzum yemek bile yiyemiyo o tarafına yatınca acıyo... o kadar da dikkat ediyordum kaç gündür...

amannn dikkat edin kuzulara ...

canım geçmiş olsun.. sevgi dediği gibi inş. iiyi huyludur...hemencik geçip gider..

inşallah kızlar çok da riskli bir yerde, insanoğlu bazı şeyleri elinden kaybedince değerini anlıyor.

bilmezmiyim.. ben o acıyı yaşadım.. allah kimseye yaşatmasın..

ne güzel baran hiç sevmiyor. getiriyor.. oku diye okumaya başlıyor.. elimden alıyor..
açıkçası bende üstüne fazla düşmedim.. varı yoğu arabaları

bir iki kitap tavsiye edeyim mi
  • aç tırtıl
  • lili ve yedi çocuğu
bakallım şeler

canım çok geçmiş olsun.. aynı şeyi geçen gün biz yaşadık..
baran 1 hafta yanağı mosmor dolaştı.. kulağına gelmemişti.. yanağına çarpmıştı..
ama benim hiç aklıma gelmedi o an dr. göstermek . çene kırığı falan .. vallahi helal olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…