2009 Nisan Anneleri

arkadaşlar yemin ederim yazılanları okurken nasıl dişimi sıkmışsam stresten su anda sızlıyor..
çok çok çok fazla üzüldüm..
yapmayın lütfen nisan annelerine kıymayın..burdaçok emegimiz var..herkes hakkını helal etsin ve unutundönün tekra..
burda en çok gülsen ve mügeye üzüldüm..iyi niyetlerinden eminim kötü niyetle birşey yapmazlar..
ve çicekcim sen nasıl bi insanın yasadıgı sehirle asagıladın gözlerime inanamadım..kayserinin gülü çok agır olmuş..
ben burdayım ve burdakalmaya devam edecegim.
.burayı silersem oglumun anılarını silerim siz nasıl çekip gittiniz böyle bu kadar kolaymı ..
birazcık hatrım varsa şu kk kızlarına herkes gelsin lütfen..hatırlatıp gülelim bu yazılanları..daha çocuklarmız sünnet olacak okula başlıycak çok işimizvar burda dönün lütfennnn...

günaydın ...

kızlar bişey soracağım...

bara nkoyunlar gibi kakasını yapıyor.... zeytin gibi tane tane yanii...

neden oluyor anlamıyorum. bişey yemiyor .. öğlenleri zorla bir çorba içiriyorum .. akkşam ne yerse artık ..

sizinkilerde varmı böyle bişey... koyun oğlum benim ...

bosver aysecim..gurur duyarım kayserinin gülü olmaktan güllerin memleketininde yaşıyoruz nede olsa :) ayrıca 7 göbek yerlisiyiz tekrar söylüyorum iftihar ediyorum kayserili olmaktan aslımız belli soyumuz sopumuz belli nede olsa..gül olmak ne olduğu belirsiz bi .sruk çiçeği olmaktan kat be kat iyidir!

kızlar tamam yeter artık ağız dalaşı yaptığınız...

herkes dün içindekileri döktüyüne .. göre bugün huzurlu bir paylaşım istiyorum..

bence daha çok fazla ağız dalaşına giripte kendinizi düşürmeyin..

daha önceden de yazdığım gibi kimse kimseyi sevmek zorunda değil...

ama ortak bir paylaşım yapıyorsak ... birbirimize saygı duymak zorundayız...

lütfen lise kavgasına döndürmeyin burayı............

Son düzenleme:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

NAVRIS,GulsenUmut,

kızlar kendinizi saklamayın... biraz cesaret ...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)

NAVRIS,GulsenUmut,

olaya bak .. ziyaretçi sayısı artıyor

gülşen umuta sabah kahvaltısı olarak ne hazırlıyosun ...

baran hiç bir şey yemiyor...ne hazırlıyacağımı bilemedim..
hiç bir hazırlamadım ..

aç aç oturmuş çizgi film seyrediyor.

Şirvan bol su içsin,kayısı yiyorsa kayısı yedir,ya da hoşafı falan yapabilirsen içir.Miray kahvaltıda bazen tek bir haşlanmış yumurta yiyor.Hatta bir ara hiç yemiyordu,üstüne gitmedim,bu sabah kalktı,yumurta ,istedi.Hamburger ekmekleri var ya,onlardan kaşarlı tost yapıyorum,Burger king diye yutturuyoruz.Ya da yumurtayı,kaşarla tereyağında pişiriyorum.Salatalık yer bazen.Yani şöyle oturup da bir ondan bir bundan yediği düzgün bir kahvaltısı yok.
Ama şu var ki,istemediği anda tmm,doydun mu ,diyorum,kaldırıyorum,hiç ısrar etmiyorum.
Bazen de eşimi kullanıyorum,aaaa,baba yiyecekmiş,diyorum,o da ağzını açıyor,miray da o zaman aaaaa,ben yiycem deyip açıyor ağzını.Ama her zaman tutmuyor bu numara.

Şöyle düşünüyorum ben,bu sabah kendiliğinden yumurta isteyen çocuğum ,demek ki acıkınca ya da istediğinde yemek yiyebiliyor,yemediği zaman da gerçekten ya canı istemiyor,ya da tok.

sabah umut yumurta yiyo hergün bazen omlet bazen kayısı kıvamı
bugün mesela küçük tavasında cırpılmış yumurta üzerinde kaşar peyniri yedi yanındada 3-4 lokma zeytin ezmesiyle ezine peyniri yedirdim 1 su bardağına yakında sıkma portakal suyu içiyo..

şirvancım dün çok ağır ithamlarda bulunuldu ve bi kaç duyarlı arkadas dısında herkes kayıtsız kaldı bu duruma ..kendini düşürenler dün yeterince düştüler zaten gözlerimizdende...benimde dünden beri başım ağrıyo zaten daha fazla üstünde durmak niyetinde değilim ilgim olmayan bu konunun ayşe yazınca karşılığında bisiler yazmak istedim sadece

Bal reçel pekmez bunları hiç yemiyor zaten:-(

Önemli olan yemekten soğutmamak.burger King te oyun parkı var.Geçen Burger King de bir kız yemek istemiyor,parkta oynayacağım diyor.Annesi de,olmaz,bunu btir,ondan sonra oynayabailirsin dedi,kız ağzında tutuyor çiğnemiyor lokmaları falan,tabi anne sürekli ısrarda.
Miray da bitirmek istemedi,ben de kaldırdım,oyun parkına gitti.O oynarken her turunda bir lokma verdim,hooop geliyor falan diyerek.Hem ona oyun oldu,hem de bitirdi yemeğini,eğlenceli şekilde.
Bazı anneler var,yemek konusunda disipline etmeye çalışıyor çocukları,illa burda yiceksin,illa bunu da yiyeceksin gibi.Eğer bu yöntem geçerli olsaydı çocukalrı şimdi çok güzel yemek yiyen çocuklar olurlardı.

şirvan bunların senle hiç ilgisi yok da,yemek konusu açıldı diye yazdım

baranda öyle birisi geliyor , yiyecek diye. yiyor.. tabii arkasından kovamak kaydıyla ..

mesela tostu elinde tutarak yemesi lazım yok.. ben ufak ufak kopartıp ağzına verecem .o çizgi film seyredecek..

bugünkü kahvaltımız bir bardak süt..

salatalık ve havuç soydum önüne koydum . onları kemiriyor.. ..

geçen bende baranla emiri mcdonalds a götürdüm.. onlarda öyle oyun oynadılar..
ben de her turlarında ağızlarına verdim.. ikiside yedi..
düşünün baran 1 hamburger yedi.. hemde ısrar etmeden ..

gelin kolanızıda için dedim. oyun oynayan bir çoçuk 3 yaşlarında (onunda babası getirmiş yemek yediriyor)
kolamı diye bağırdı... demekki onlarda yasakmış..

anacım bizde hiçbir şeyin yasağı yok.. hiçde disiplin yapmıyorum . sıkıysa yap... be çıldırıırım herhalde.

günaydın geçmişe pek bakamadım sanırım tartışmalar olmuş neyse.
ortalık kalabalıkken selam vereyim dedim.
sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta dileğiyleee...

ben de kola gibi gazlı içecek vermiyorum acı o baba içsin diyorum. bir iki tattı hep acı dedi bıraktı. gerçi ilerde alışır ama şimdilik bilmesin en azından ama bizim eve de pek girmez kola vb. misafir falan gelinirse bazen alınır. dışarda da evde de hep ayran içeriz. o da etkilidir. biz içsek o da içer mutlaka.

akşam kayınvalidemlere misaifr geliyor..
ağır misafir denir ya o biçim .. eşimin (iş ortakları gibi denebilir)

kayınvalidem de düzenli masa kurmasını beceremez..

taelfon açtım kayınpederi aradım ne yapacaz diye..
saç kavurma yaparız .. sen zeytinyağlı yap dedi . .(kayınvalidem zeytinyağlı yapamıyorda)

bende şimdi . kalkıp zeytinyağlı biber dolması - ve barbunya yapacam .. birde ıspanaklı börek yapmayı düşünüyorum .
aklıma bunlar geldi aklıma..

çorba
saç kavurma
pilav

zeytinyağlı biber dolması (inş beceririm)
zeytinyağlı barbunya
ıspanaklı börek

daha ne olabilir kızlar..
ben onları yapana kadar sizde fikir verin..

ordür tabağı bana kaldı..
esasında paçanga güzel olurdu. da pastırmam yok evde . şimdide dışarı çıkamam.. aman oda olmayı versin..

günaydın geçmişe pek bakamadım sanırım tartışmalar olmuş neyse.
ortalık kalabalıkken selam vereyim dedim.
sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta dileğiyleee...

selin boşver bakma .. gereksiz ve tatsız şeyler...

bundan sonra kimin ne derdi varsa özelden birbirlerine mesaj atsın..

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)

NAVRIS,dozkan,resolve31,zeyno5,yaSelin,GulsenUmut,EDAAAA,muko46,

oo ankara ekibi toplanmış....
hoşgelmişler sefa getirmişler....

facede kk grubu silindi diye buraya talep artı dimi kızlar :))))

Şirvan Baran'ın koyunluğunun sebebi çok yemediği için kabız olmasından canım.
Çıkaracak çok şey olmayınca öyle oluyor kakaları.Benim oğlanda değil ama kızda çoktu o durum.
Sabah eline bir kuru kayısı ver annesi eğer yerse hem şekeri yükseleceğinden hemen açıkıp daha
iyi kahvaltı eder hemde çıkarırken o kadar kuru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…