arkadaşlar yemin ederim yazılanları okurken nasıl dişimi sıkmışsam stresten su anda sızlıyor..
çok çok çok fazla üzüldüm..
yapmayın lütfen nisan annelerine kıymayın..burdaçok emegimiz var..herkes hakkını helal etsin ve unutundönün tekra..
burda en çok gülsen ve mügeye üzüldüm..iyi niyetlerinden eminim kötü niyetle birşey yapmazlar..
ve çicekcim sen nasıl bi insanın yasadıgı sehirle asagıladın gözlerime inanamadım..kayserinin gülü çok agır olmuş..
ben burdayım ve burdakalmaya devam edecegim.
.burayı silersem oglumun anılarını silerim siz nasıl çekip gittiniz böyle bu kadar kolaymı ..
birazcık hatrım varsa şu kk kızlarına herkes gelsin lütfen..hatırlatıp gülelim bu yazılanları..daha çocuklarmız sünnet olacak okula başlıycak çok işimizvar burda dönün lütfennnn...
Bal reçel pekmez bunları hiç yemiyor zaten:-(
Önemli olan yemekten soğutmamak.burger King te oyun parkı var.Geçen Burger King de bir kız yemek istemiyor,parkta oynayacağım diyor.Annesi de,olmaz,bunu btir,ondan sonra oynayabailirsin dedi,kız ağzında tutuyor çiğnemiyor lokmaları falan,tabi anne sürekli ısrarda.
Miray da bitirmek istemedi,ben de kaldırdım,oyun parkına gitti.O oynarken her turunda bir lokma verdim,hooop geliyor falan diyerek.Hem ona oyun oldu,hem de bitirdi yemeğini,eğlenceli şekilde.
Bazı anneler var,yemek konusunda disipline etmeye çalışıyor çocukları,illa burda yiceksin,illa bunu da yiyeceksin gibi.Eğer bu yöntem geçerli olsaydı çocukalrı şimdi çok güzel yemek yiyen çocuklar olurlardı.
şirvan bunların senle hiç ilgisi yok da,yemek konusu açıldı diye yazdım
geçen bende baranla emiri mcdonalds a götürdüm.. onlarda öyle oyun oynadılar..
ben de her turlarında ağızlarına verdim.. ikiside yedi..
düşünün baran 1 hamburger yedi.. hemde ısrar etmeden ..
gelin kolanızıda için dedim. oyun oynayan bir çoçuk 3 yaşlarında (onunda babası getirmiş yemek yediriyor)
kolamı diye bağırdı... demekki onlarda yasakmış..
anacım bizde hiçbir şeyin yasağı yok.. hiçde disiplin yapmıyorum . sıkıysa yap... be çıldırıırım herhalde.
günaydın geçmişe pek bakamadım sanırım tartışmalar olmuş neyse.
ortalık kalabalıkken selam vereyim dedim.
sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta dileğiyleee...