ceyo16,TugbaEcrin,esradincel,GulsenUmut+,burcu_arda,ugly,bursasu+,urla,eysan,zeren_zeynep,
Ben de en çok bunu beğendim,arkadaşalr bu konu bir vesile olsun ve gidenelr geri dönsünler,iyi günde de kötü günde de hep beraber))
Şirvan sen işe başlayınca şimdiki kadın mı devam edecek?
aaa çok tşk ederim arkadaşlar
sultancım bnm seninle yada bi başkasıyla hiçbir derdim yok ama görüyorumki yazdıklarının çoğu banaydı
onuda şuna bağlıyorum yukarıda paylaşımım olmayan yada kalp kıranları sildim demişsin ben senin ne zmn kalbini kırdım gerçekten çok üzüldüm burda gerçekten sevdiğim ısındığım insanlardan biriydin
ben kimseyi suçlamadım ya da başka bişeyden dolayı arkasından konuşmadım
aramızda bazı konular yüzünden tartışmalar yaşamış olabiliriz fakat buradaki paylaşımlarımızdan dolayı ve bi geçmişimiz var diye saygı duydum
yine sesimi çıkarmadım şimdiye kadr hiçbirinizle hır gür yaşadığımıda sanmıyorum ama buna rağmen yinede bana laf taşındı dedikodu yapıldı
oydu buydu deniyosa Allaha emanet olun kuzularınıza Allah sağlık versin
şimdiye kdr paylaşımlarınızdan dolayı tşk ederim ama bundan sonra buraya gireceğimi sanmıyorum
herkesin yolu açık olsun
Yok ya hiç kağıt gibi değil,hmmm nefis nefis.mirayın deyimiyle çok lezzetliii,bayılırımmmmmm
Kimler uyelik iptali istemis ise uyeliklerini iptal ettim ! Baska isteyen varsa lutfen editore mesaj atsin, bu basligi yeterince yiprattilar, mektuplarimi alir giderim havasi bu sitede gecerli degildir !