2009 Nisan Anneleri

evet hadi herşey eskiye dönsün ya yapmayalım hadi herkes barışsın ne olmuşsa olsun

bütün dünya buna inansa bir inansa hayat bayram olsa şarksını sölemek geldi birden içimden:))))

arkadaşlar yazık üzmeyin birbirnizi artık.kimse kimsenin düşüncelerini siyasi yada diğer kabul etmek zorunda değil ama saygı duymak gerek.hayatta herkes birbiriyle anlaşsaydı dünya nasıl olurdu sizce.bugun benim siyasi görüşümle ablamın yada babamınki bile uymuyo o zaman tüm bağlarımı kopariyim onlarla bu komik bişey değilmi.

son 2 günüm berbat geçti.1. cumartesi 3ü bugün 4 atak geçirdim.ecrini ihmal ettim.eşimle üzülüp atak geçiriyorum diye kızdığı için tartıştık vs.derkenn

hani burda anlatmıştım bir dostum avrdı görüşmez olmuştuk onu çok özledim diye.yurtdışında demiştim

sizin desteğinizle ona mesaj atmıştım ve face e ekledik birbirimizi ilk cümlemiz "seni özledim" oldu o gün sabaha kadar konustuk.
bayramda geleceğini yazmış az önce.ecrini görmek için sabırsızlanıyorum demiş.

çok mutluyum.bütün havamı dağıttı.inşallah birdaha böyle fırtınalar esmez burda.

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)

KK Pro Üyebursasu
burcu_arda
ceyo16+
eysan
GulsenUmut+
TugbaEcrin+
zeren_zeynep
esradincel

bende de misafir vardı iftara çok yoruldum bide ütü yapmak zorundaydım. şu kumaş pant. ütülemekten nefret ediyorum.afiyet olsun canım bende çok severim güllacı.

biz de annemlerdeydik,anneaannem dayımlar geleceklermiş haber vermeden,annem tel.le arayınca sürprizleri bozulmuş.Gittim yardıma,suyla orucumu açtım sadece ve hep ben servis yaptım.Sonra da gözüm doydu herhalde,bişey yiyememiştm.Eve gelince tatlı yiyeim dedim.

evet kızlarburda kımse kımseyle fıkır olarak tam uyusmaz farklılıklar olur elbette ama bızım paylaşımımız cocuklarımız var sonucta

bende gullacı sevemedım bı turlu kağıt gıbı gelıyo ama kazandıbı favorım

Yok ya hiç kağıt gibi değil,hmmm nefis nefis.mirayın deyimiyle çok lezzetliii,bayılırımmmmmm

Şirvan sen işe başlayınca şimdiki kadın mı devam edecek?

eve yeni geldik.. hemen bakım dedim kim kime laf yetiştirmiş diye :)))

canım ben işe başlayınca şimdiki kadın gelecek ..sabah geliyor , akşam gidiyor... baranıda eylül gibi kreşe vermeye düşünüyorum ..

kızdırmayın benim hamişimi... daha günü var .. yoksa erken doğuracak ..
mügecim zaten doğumdan sonra uzun bir süre giremeyeceksin.. o zamana kadar da sinirin geçer inş.
ben senle yazışmayı seviyorum

Kimler uyelik iptali istemis ise uyeliklerini iptal ettim ! Baska isteyen varsa lutfen editore mesaj atsin, bu basligi yeterince yiprattilar, mektuplarimi alir giderim havasi bu sitede gecerli degildir !

Yok ya hiç kağıt gibi değil,hmmm nefis nefis.mirayın deyimiyle çok lezzetliii,bayılırımmmmmm

bende şimdi güllaç yiyordum.. hem okuyup hem yiyorum ....
bayaaa heyecanlı oldu okumak...

bu arada güllüoğlunun güllaçını tavsiye ederim ..

Kimler uyelik iptali istemis ise uyeliklerini iptal ettim ! Baska isteyen varsa lutfen editore mesaj atsin, bu basligi yeterince yiprattilar, mektuplarimi alir giderim havasi bu sitede gecerli degildir !

bizimkiler bir yere gidemez... birbirlerine bilöf (böylemi yazıyor bu) yapıyor....

gidiyorum diyorlar... sonra yazılanları merak edip geri geliyorlar...

zaten bencede kimse gitmesin.. eskisi gibi sadece çoçuklarımızın neler yaptığını burda paylaşalım..

elif hala güllaçmı yiyorsun... senle ben varız tek..
karşılıklı güllaç yiyoruz...
yarasın yavrum...

benimki bitti,sahuru da yapayım da öyle yatayım bari artık)
Afiyet olsun sana da

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 2 ziyaretçi)

NAVRIS,ceyo16,

had, elifcim faceden yazıştık .. şifreyi verdim ben çıkıyorum .. sen sahura kadar benim şifremle gir ..
eksikliğimi belli etme tamam ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…