AMİN AMİNslm kızlar...
çok sıcak kavruluyorum valla....
annem eve gitti sabah eşim bıraktı alp de durmadı onunla gitti evde tekim dinleniyorum
38+3 oldum artık gelsin diye dua ediyorum hoş 2 tane oluncada keşke daha dursaydı demem inş.
ha bire dua ediyorum uyuyan yiyen bebek olsun diye
slm güzeller tesekkür ediyorum geçmis olsun dilekleriniz için..allahtan sol elim pek etkilemedi iş yapmamı ..ama kuzumm hiç kıyamıyo annesine gidip gelip öpüyo..öptüüm geçtii annecim hadi çıkay onu diyo cnmcım..
benim menümde şöyle..
içinizi ısıtıcak sıcacık bir lezzet..kaşarlı domates çorbası
iftarlıklardanda..tadına doyamayacağınız sarımsaklı domates soslu patates kızartması
iftar sofralarının olmazsa olmazı sucukiçi
bol yeşillikli bulgur salatası
tatlı olarakta herkesin zevkle yiyeceği cevizli paşa sarması...ehe ehee yemekteyizdeki dış ses gibi oldumm birden..:))
oyy kuzum benim..çok hassas oluyolar ..kıyamamAMİN AMİN
bizde geçen kontrole gittiğimizde bebiş için çok bekledim. yaseminde dışarda dolaş dolaş sıkılmış yanıma geldiler. o da içeri girdi. canım benim ya anne hasta değil diye ağlamaya başladı sedyeye yatınca. yok değil falan diyorum ama aynı şeyi tekrarlaryıp duruyor. sonra orda oyuncak buldular da bari onla oyalandı unuttu beni...
slm güzeller tesekkür ediyorum geçmis olsun dilekleriniz için..allahtan sol elim pek etkilemedi iş yapmamı ..ama kuzumm hiç kıyamıyo annesine gidip gelip öpüyo..öptüüm geçtii annecim hadi çıkay onu diyo cnmcım..
benim menümde şöyle..
içinizi ısıtıcak sıcacık bir lezzet..kaşarlı domates çorbası
iftarlıklardanda..tadına doyamayacağınız sarımsaklı domates soslu patates kızartması
iftar sofralarının olmazsa olmazı sucukiçi
bol yeşillikli bulgur salatası
tatlı olarakta herkesin zevkle yiyeceği cevizli paşa sarması...ehe ehee yemekteyizdeki dış ses gibi oldumm birden..:))
Ya kızlar özellikle 2. çocuğu olacak olanlar Sabiha Paktuna nın Korkuyu Tanımak ve Başetmek kitabını okusanız ya,kardeş kıskançlığını çok güzel analtmışlar,facedeki sayfasında da bunu uygulayan ve mutlu olan çok anne var.
Ona göre de 3 yaştan önceki çocuğa anne karnında bebek olduğu anlatılmamlıymış.Çünkü çocuklarda sadece somut algı var,karındaki bebeği görmedikleri için onalr için soyut.Çocukalrın ağlaması da bundan işte,ne olduğunu anlamadıkalrı için ağlıyorlar korkuyorlar,anneye birşey oalcak diye.
oo gülşen afıyet olsunnnnnnn
kızlar ben kilo almışım tartıya cıkmayalı uzun zaman olmuştu 61 kiloyum(((((((((((((
öff rejimde yapamam kiii gitsin su kilolar gitsin şu göbek(((((((((((
Gülşen menün güzel gerçekten.....sucuk içi dediğin ne tam olarak...bildiğimiz sucuk mu...
Melekkkkk ben de tam o kadarım....ne yapacağız bilmiyorum valla................bi de sürekli tartılıyorum.............
herkese yorgunluk çöktü tabi.....
iyi geceler, iyi sahurlar................
iyi akşamlar herkese
bnmde yarın iftara arkadaşlar geliyo
menümüz yazayım gerçi bişy yapmayı düşünmüyorum
kremalı domates çorbası
patatesli börek
yaprak sarma
hünkar beğendi
pilav
salata
üstünede tatlı olaraktan tahinli kazandibi
bugün daha iyiceydim sancım olmadı çok şükür
şimdide karpuz kesti kociş kucağıma koydum tabağı bi tepikledi tabak düşüyodu
hanım sıkıntıya gelemiyo hihiihi
herkese iyi geceleerrr
dün aksam kötü oldum ben..
baş ağrısı ve gözlerim kan çanağı gibiydi.
iftardan sonra da geçmedi ağrı kesici içtim. geçmedi ..
tansiyonum da düsmüs..
sahurda biraz daha vardı.. sabah uyandığımda geçmişti şükür..
uykusuzluk yorgunluk kötü etkiledi ramazan da..