2009 Nisan Anneleri

slmmmmmmmm

nasılsınız hatunlar giremedıgımgünler ziyaretçi olarak okudum sizleriiii

müge gözünaydınnnnnnn eşin gelmiş

seher gecmiş olsun cnmmmmmmmm

deniz ege şimdi elanın resmini gördü profılınde aaaaaaa dedi nasıl güldü ela dedi ben şoklardayımmmmm
unutmamış

biz iyiyiz allaha şükür sıcaklar geldi hemde ne sıcak şort askılı dolaşıyorum egeyi de açtık şort tişort ohhhhhhhh
badana olmadan balkon sezonunu acamadıkkkkkkkk

boyayı beklıyoruzzzzzzzzz

:KK54::KK54::KK54::KK54:

tünaydınlar
sağolun cvplarınız için içim rahatladı
demirde bazen ben çok su istiyince kızıyorum şakayla karışık onnun için gülerek istiyo sıpa
dün tavuk yemişti demekki çok susatmış yatarken çok su içti

bizde şort tişört geziyoruz artık çok sıcak gerçekten ama bugün yağmurlu

yarına mangala arkadaşları davet ettim

şu sarı mercimekle yapılan bi meze var aranızda bileniniz varmı bi kere bi restorantta yemiştik
ama adını bilmiyorum çok hoşuma gitmişti bebek maması gibiydi

demir babasıyla çok mutlu tuvalete bile beraber gidiyolar
merdivenlerden çıkarken eğer arkamızdan geliyosa mutlaka bekliyo onu elini tutuyo
gidicek zannediyo herhalde
zaten c.tesi gidiyo :KK43:((((((((((((((((((

selam kızlarrr
ben dediğim gibi laptopu küçük odada tutuyorum ecrin uyurken ya da birşeyle meşgulken bakıyorum.
bazen soruyor entop(laptop) istiyoruum diyor :)
tv de caillou izlemediyse 15 20 dk pc den izlemesine izin veriyorum geri kalan zamanda oyun oynuyoruz ben kitap okuyorum o da hemen kitaplarına bakmaya başlıyor :)

bu arada tuna kiremitçinin son kitabı tam bir facia berbat bir öykü 100 sayfa kadar dayandım ama hiç sarmadı
ayşe kulin kendi hayatını yazmış her zamanki gibi çok çekiyor insanı anlatım tarzı.

deniz ejderha dövmeli kız üçlemeymiş ve filmide çekilmiş.
okuduğum kitapların filmlerini izlemeyi sevmiyorum benim kurguladığım herşey altüst oluyor :)
davinci şifresinde bu hayal kırıklığını yaşamıştım ama melekler ve şeytanların filmi güzeldi.

bugün hava güzel cumadan sonra yağmur geliyormuş çıkalım gezelim kurtları dökelim kızımla :)
öperiz hepinizi ve kuzucukları

Selam!

Sultan baban 62 gibi göstermiyor daha genç ve dinç maşallah!Allah hepsine sağlıklı ömür versin inşallah!
Bu sıra ben de o kadar ölüm haberi aldım ki,,hepsi de tanıdık yakın insanlar.diyorum yaş gittikçe ölümler artıyor çevremizde.

Ayyy bizim karşıki komşular taşındılar ya,kızımın arkadaşı bir onlar vardı,onlar da gittiler:-((
Alt katta da yeni bebek oldu,onu görmeye gidicez Miray uyanınca.

Ergül geçen gün bana gelin yazmışsın.Biz havalar düzelsin Sehere gidelim diye konuşmuştuk,Seher iyileşince ona gideriz önce,sen de oraya gel.Sonra da sana geliriz.

kızlar nasılsınız
kara bahtım kem talihim devam ediyor :KK43:
artan kasık sancılarıma ve olmak bilmeyen adetime dayanamayıp dr a gittim
polikistik over sendromuymuş bir bu eksikti dedim
neyse isyan yok ya sabır ya Allah.
smear testi yapıldı parça felan alındı patolojiye gönderildi
sonuç hemen çıkmıyormuş haftaya dedi
pozitif çıkarsa diye ödüm kopuyor
bilen gören duyan varmı bu hastalığı ben biraz ilerletmişim
6 aylık tedavi verdi,benim teyzemin kızındada aynı hastalık var 1 buçuk senedir tedavi oluyor
çocuk istiyor olmuyor korkuyorum korkuyorum korkuyorum.....

gecmiş olsun sinemmmm

kk'da kadın dogum topiginde konusu vardı orayla bi konuş canım

elif üzüldüm komşularının gıtmesıneeeeeee couklar arkadaşı olmadı olmuyor

hava süperdi yagmur yagdı akşam üzeri.........
yagmurun altında oynadık vallaa cocuklarlaaaaaaaa
sagnak bi yagmur degıldiiiiiiiii

bugun yegenım geldi izmirdennnnnnn sınavlar bitmiş annemlere geldi daha dogrusu bugunde bana geldi 2 gün bende ege delırıyor ona yagızzzzzzzzz diyor nasıl öptü nasıl sarıldı özlemiş agbısını ayrılmıyor cocuktan bi nefes alamadı geldiginden beri yemegi bile o yedırdııııııı
daha uyumadıı ege normalde 8 de bayılmıştı şimdi gıdıp uyutayımmmm

Son düzenleme:
slmmm...
bende umutu pedogoga götürmeye karar vermiştim şu asabi ruh halinden dolayıı bugün daha iyiydi ama her dediğini yaptım tabii asabiyeti üstünden atsın diyee
sabahın 10 unda attık kendimizi dışarı ölmüşüm amaa peşinde koşmaktan..
bu arada civciv almaya karar verdik ama çoküzülüyorum ölünce küçükkende alırdım hep yaz tatillerinde lisedeyken falan gezerdi evde şirin şirinn umut bişey yaparmı acaba hayvancıklara bayılıyo dalin dalin diyee

mügecim umut abartılı şekilde su içiyo gece biberonu durur ayakucunda kalkıp kalkıp içiyo hatta elinde uyuyo alırsak uyanıyo..korkma içsinler bol bol ne güzell benim eşimde acayip su içer ilk zamanlar diyodum şekerini ölçtürelim diye ihmal ettik ama sağlıklı maşallah

umut süt içmiyo artık gece uykusunda veriyorum kafasını çeviriyo zorlarsamda uyanıp ağlılyo..çok üzülüyorum yaa napabilirim acabaa bi öneriniz varmıı bebekliğinde emmeyi bıraktığındaki gibi üzülüyorum ..çok içerdi kendi isterdi tok karnına bile şu hastalık mahvetti bizii:KK43:

selam kızlar
sinem sen bi okut kendini yahu geçmiş olsun canım sabır sabır başka yapçak bişey yok

gülşeeen bende bugün pazarda gördüm o kadr tatlıydılar ki
alacaktım 2tane
ama kıyamadım keremde görünce çok mutlu olacaktı eminim ama onları kovalar üstüne falan basar çok üzülürüm canına kıydık diye :KK43:

aynenn sultan bende üstüne basarsa diye çok korkuyorum daha almadık zaten bugün gittik umutla nasıl mutlu oldu kuzucumm dalin alıcaz diye kapanmış orası pazar günü köy ürünleri satılan bi pazar kuruluyomuş baya uzak biyerler gittik belki vardır diye pazar günü alıcaklar babasıyla..eşim duşakabinden yuva bile yaptırıyo ehe ehee

evcil hayvan terapisi uyguluycam uysallaşır belki birazz:))

a gülşen 1 ay önce falan bizde gördük urla pazarında

egde delidi resmen ellemek istedi en aldım elim biraz sevdik bende isterımde Ege onları 1 gün ile yaşatmazzzzzz

bizim işyerinin oraya çocuklar getirmiş büyümüşler artık civcivlikten çıkmışlar nasıll sevdi kuzum öpüyo gidip gidip oğlum öpme sev sadece diyorum dayanamıyoo
bakıcam zaten başında nöbet beklerim taşkın bi hareketini görürsem veririm hemen birine..bizimki ödlek zaten oğlum canı acır ağlar falan dersem bişey yapmazz heralde

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,bursasu+,TugbaEcrin,

ben ilk okuldayken almıştım 2 tane biri o gün balkondan düştü
çok ama çok üzülmüştüm mezar bile yapmıştım ona:)
2.civciv büyüdü ve köpek gibi bir horoz oldu
köpek gibi çünkü bahçeye kimseyi sokmazdı kovalardı
camı açardım hemen gelirdi severdim yollardım
hasta oldu aspirinli su bile içirmiştim çay kaşığıyla
hatta bir gün gözümün beyazını gagaladı kanatmıştı hafiften :))
sonra ona 2 tavuk aldık
kapıcı kokuyor kümesi temizleyin dedi
indim faraşı daldırdım kümese çıkardım yumurta
aaa bi şaşırdım bi sevindim kümes ymurta dolmuş meğerse
öyle mutlu olmuştumkiii
ama sonra öldü horozum hastalıktan:KK43:
tavuklarda ölmeden kesildi evde bi tek babam ve ben yemedik
ama horozumu kestirmemiştim
ölü buldum bahçede onada mezar yapmıştım
öyle işte

çok güzel bişey ya ay horozum ya ne günlerdi:KK43:

Son düzenleme:
ayy tavuğun kesilsi kötü olmuşş eceliyle ölücektir zaten ama insan kötü oluyo iştee..
benimde 2 civcivim vardı ortaokuldayken biri şu boyalılardandı turuncu o öldü hemen ..ismi bile vardı biri buse biri prens ne alakaysa:)) diğerini yazın tatile yazlığa bile götürmüştüm bahçede elimde süpürge bekliyodum kedi gelmesin diyee tatilden gelince 2 gün sonra öldü yolculuğa dayanamadı heralde 5 saat daha bugün eşime anlattım... maziii kalbimde bir yaradırr:KK25:

X