2009 Nisan Anneleri

elifçim doğum günün kutlu olsun....
ben çok yoğunum onun için gün içinde uğrayamayabilirim ama yarın sakin olabilmeyi umuyorum.....gülşen hediyeni kargoya verdim canım benim yarın elinde olurmuş...evde ol:))
elaya geçmiş olsun hiçbirşeyi yoktur annesi ve çok iyi bakıyorsun tosuncuk o ....
demirede geçmiş olsun demiyim dimi demiyim bence dışardan gelmiştir o enfeksiyon canavarı...herkesi bol bol öpüyorum akşama görüşmek üzerezemuszemus

ben de emzirmeye çalışıyorum ama artık bayağı az geliyor. yine de idare ediyoruz
gece boyunca uyandıkça emziriyorum. bide işten gelince eve 5 gibi emiyor gün içinde de bir kere sağıyorum onu da babannesi bazen kahvaltıya bazen muhallebisine katarak veriyor

elif ve gülşen saolun kızlar
kullandığınız diş jeli markalarını söyler misiniz???

daireye ; müfettiş, genel müdür yardımcısı, daire başkanı hepsinden gedi masallah..

amma sıkıntılı olduu bee yarın da bitse de kurtulsam... ptesi ve dün süt iznimi de kullanamadım... erken çıkamadım...

meriçin öksürüyü geçmedi yaa sinir oluyorumm...

Calgel vermişti ize dr.,ama 1 kere kullandım sadece,bilemiyorum iyi mi ,kötü mü?Malum hiç dişimiz yok,sıkıntımız da yok:-))

dentinox ama çokkullanmadım.3 kere falan rahatlatıyo ama gülfem sevmiyo o uyüzden kullanamyorum

calgel kullandık da bi faydası olmuyordu.sürerken sakin duruyor sonra canavarlık tam gaz devam :)

biz de calgel aldık ama onu yuttuğtnda boğazinı etkiletyip öksürtebiliyormuşş.. eczacı öyle demiş eşime...
öyle midir değil midir bilmiyorum paylaşmak istedim.

ben hala gecede dahil olmak üzere günde 10-12 kez emziriyorum düşünün halinmiiii:KK43:(( çok dimi sizin kaççç

Ben de kaşık mamasını sadece akşam 8-8:30 gibi veriyorum.Gece biraz daha tok tutuyor.
hımmm ben bi kahvaltısı almştım kaşık mamsının birde gece için bunları bitrmeye çalışıyorum vermicm bi dahaa

geçmiş olsun canım...

bizim kız hazır mam tarzı yemiyor biz ne yiyorsak onu yiyor...

sadece aptamil içiyor ben yokken....
mecbur kullandım emmedigi için

bendede calgel vr bı ıkı kez kullandım ama selen tadını beyemedi

ben zeynebe sürgümde yanlışlıla parmagımı yaladım tadı çok hoşuma gitmişti insann dişlerinee bi rahatlık yayılıyoo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet yelizcim ek gıdaya başlayınca ecrin az emer oldu.gerçi benim de sütüm azaldı çocuk ne yapsın.

mq dan sonra en son kime cevap yazacaksan alıntı yap dersen olur canım

meriç te gece 2 saatte bir emiyoo.. evde olduğumda da hafta sonu ve aksamlar, bisi yedikten sonra emmeyi seviyor..

ve benm sütüm zeynebe 8 aylık hamileyken gelmeye başladı dogumm sezaryan olmasına ragmn gitmedi hergün üstüm baım kalmıyodu süt boştan yere aktı 6. ayda da gitti zatenn

X