2009 Nisan Anneleri buraya

ade_merke ------------------------ sat 25 haziran 2008 muhtemel doğum tarihide 1 nisan 2009
GECEYARISIGÜNEŞİ -------- sat 2 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 8 nisan 2009
tuğçe8 ------------------------------ sat 10 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 16nisan 2009
seaflower -------------------------- sat 8 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 14 nisan
hewal_25 -------------------------- sat 1 temmuz muhtemel doğum tarihi 9 nisan
Fatoş3458 ------------------------ sat ???????
cankuska ------------------------- sat 24 haziran muhtemel doğum tarihi??????????
sinemsin2811 ------------------- sat 07 temmuz muhtemel doğum tarihi 13 nisan
RUMELİLİ ------------------------- sat 26 haziran muhtemel doğum tarihi 2 nisan
nalan82 ---------------------------- sat 26 haaziran muhtemel doğum tarihi 2 nisan
acem_kizi ------------------------- sat ??????? muhtemel doğum tarihi 10 nisan
poemee ---------------------------- sat ?????????? muhtemel doğum tarihi????
butterfly 's' ------------------------ sat 4 temmuz muhtemel doğum tarihi 10 nisan
elfide -------------------------------- sat 13 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 19 nisan 2009
meral_83 -------------------------- sat 1 temmuz muhtemel doğum tarihi 7 Nisan
elavinya ---------------------------- sat 11 temmuz muhtemel doğum tarihi 17 nisan

kızlar cok üzgünüm kırmızılar geldi benim.nisan annesi olamayacağım.inşallah mayıs annesi olurum.oda olmazsa zaten doktorumla görüşeceğim kist tedavisini yapacağız sanırım.

herkeste sanırım farklı zamanlarda gözüküyor kalp atışları...benimde sat 26 hazirandı..ilk kez 9 ağustosta gittim......bebeğide,kalp atışınıda gördüm ama bu farklı zamanlarda döllenmiş olmalarından kaynaklanıyordur.....bir daha leke görmediysen sorun yoktur diyorum ama hiç lekelenmem olmamasına rağmen içte kese yanında kanama gördü ve progestan verdi.....hangisine çok güveniyorsan onu dinle derim.....ama her ihtimale karşı progestan vermesi gerekmezmiydi ki.....

Merhaba günaydın ben de aranıza yeni katılıyorum..
Allahım nasip kısmet ederse ben de Nisan annesiyim..
Sat 15 temmuz, muhtemel doğum 21 Nisan 2009...
Henüz reglime 3 gün olmasına rağmen dün kan testi yaptırdım..
Ve değer 352 çıktı...
Çok mutluyum..
Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... :Saruboceq:
İsteyen herkese de evlat versin, kucağını boş bırakmasın kimsenin Allahım... :Saruboceq:

ben de kısmetse nisan annesi olucam. Muhtemel doğum tarihi 19 Nisan. Elfide sanırım seninle aynıyızhihoyyyt

merhaba arkadaslar umarim herkez iyidir tekrar herkezi tebrik ediyorum:1rolleyes:
benim doktorumda ozel lokman hastahanesinde ibrahim bey

kizlar hepinize merhabalar ALlah izin verirse bende 1 nisanda anne olucam
dun randevumuz vardi bebegimin kalbi kut kut atiyor
allahim muhtesem bisey
olmayan herkesede versin rabbim insallah sat 25 haziran
ekleyin gitsin

ade_merke ------------------------ sat 25 haziran 2008 muhtemel doğum tarihide 1 nisan 2009
tuğçe8 ------------------------------ sat 10 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 16nisan 2009
seaflower -------------------------- sat 8 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 14 nisan
cankuska ------------------------- sat 24 haziran muhtemel doğum tarihi henuz doktorum birsey soylemedi ama hesaplamalar 31 mart diyor bana nisan basinda olacakmis gibi geliyor nasip kesinlesince tekrar soylerim
nalan82 ---------------------------- sat 26 haaziran muhtemel doğum tarihi 2 nisan
butterfly 's' ------------------------ sat 4 temmuz muhtemel doğum tarihi 10 nisan
elfide -------------------------------- sat 13 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 19 nisan 2009
elavinya ---------------------------- sat 11 temmuz muhtemel doğum tarihi 17 nisan
delikızıntürküsü------------------ sat 15 temmuz muhtemel doğum tarihi 21 nisan

ekledim delikız oldu mu??? hihoyyyt

cankuska ------------------------- sat 24 haziran muhtemel doğum tarihi henuz doktorum birsey soylemedi ama hesaplamalar 31 mart diyor bana nisan basinda olacakmis gibi geliyor nasip kesinlesince tekrar soylerim
elavinya ---------------------------- sat 11 temmuz muhtemel doğum tarihi 17 nisan[/QUOTE]
shiny----------------------------------sat muhtemel dogum tarihi 19 nisan
fato 83-------------------------------sat 25 haziran muhtemel dogum tarihi 1 nisan
delikizin turkusu__________sat 15 temmuz muhtemel dogum tahihi21 nisan
Armonia----------------------------- muhtemel dogum tahihi 12 nisan

kizlar hepinize merhabalar ALlah izin verirse bende 1 nisanda anne olucam
dun randevumuz vardi bebegimin kalbi kut kut atiyor
allahim muhtesem bisey
olmayan herkesede versin rabbim insallah sat 25 haziran
ekleyin gitsin

hayırlı olsun fato83 seni zaten eklemişler canım.

ben de yarın dr a gidicem.çok heyecanlıyım.yarın 5+6 oluyorum acaba kalp atışlarını görebilir miyim.daha çok mu erken??? :uhm:

hayırlı olsun fato83 seni zaten eklemişler canım.

ben de yarın dr a gidicem.çok heyecanlıyım.yarın 5+6 oluyorum acaba kalp atışlarını görebilir miyim.daha çok mu erken??? :uhm:

tesekkur ederim canim ben dun gordum 7+2 gunluk dedi doktor .seninki muhtemelen nohut kadardir benimki fasulye oldu 11.4 mm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hayirlisiyla sende enkisa zanamda gorursun insallah :sm_cool::teytey:

offffffffffff offffffffffff aynı dert bendede var üstelik ben bide beğenmiyorum 1 tane beğendim gaga da olanı hafta hafta bebişin grüntüsünü veriyo ya o herşeyi yaptım link çıktı ama tıklanmıyoki

allah gonlune gore versin canim biliyormusun benim annem ikiz hemde tek yumurta ikizi bende belki olabilir diye dusunmustum ama tek kese goruldu allahim saglik sihhatli bebekler nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…