2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba kızlar.2,5 yıllık uğraş ve 4 tüp bebek denemesinden sonra ben de hamişim.Allahıma çok şükür.
30 temmuzda gebe olduğumu öğrendim.değerim bayağı yüksek çoğul gebelik gibi görünüyor.henüz ultrasonda görmedim o yüzden hala inanamıyorum.14 ağustosa gün verdiler görmeye gidicez bakalım hayırlısıyla.inşallah kalp atışlarını da duyarım.çok merak ediyorum zaman geçmiyor sanki.
benim sat 4 temmuz , 10 nisana geliyor miadında doğum.

Allah tamamına erdirsin inşallah...kaç çıkmıştı kan değerin ve ne kadarlıkken

merhaba kızlar.2,5 yıllık uğraş ve 4 tüp bebek denemesinden sonra ben de hamişim.Allahıma çok şükür.
30 temmuzda gebe olduğumu öğrendim.değerim bayağı yüksek çoğul gebelik gibi görünüyor.henüz ultrasonda görmedim o yüzden hala inanamıyorum.14 ağustosa gün verdiler görmeye gidicez bakalım hayırlısıyla.inşallah kalp atışlarını da duyarım.çok merak ediyorum zaman geçmiyor sanki.
benim sat 4 temmuz , 10 nisana geliyor miadında doğum.

tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin.

Merhaba Bende 2,5 yıllık uğraş sonunda ilk aşılamamda gebe kaldım
sat=13 temmuz 2008
muhtemel doğum tarihi=19 nisan 2009
Bugün 4+1 günlük oldu pamuğum.

ade_merke ------------------------ sat 25 haziran 2008 muhtemel doğum tarihide 1 nisan 2009
GECEYARISIGÜNEŞİ -------- sat 2 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 8 nisan 2009
tuğçe8 ------------------------------ sat 10 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 16nisan 2009
seaflower -------------------------- sat 8 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 14 nisan
hewal_25 -------------------------- sat 1 temmuz muhtemel doğum tarihi 9 nisan
Fatoş3458 ------------------------ sat ???????
cankuska ------------------------- sat 24 haziran muhtemel doğum tarihi??????????
sinemsin2811 ------------------- sat 07 temmuz muhtemel doğum tarihi 13 nisan
RUMELİLİ ------------------------- sat 26 haziran muhtemel doğum tarihi 2 nisan
nalan82 ---------------------------- sat 26 haaziran muhtemel doğum tarihi 2 nisan
acem_kizi ------------------------- sat ??????? muhtemel doğum tarihi 10 nisan
poemee ---------------------------- sat ?????????? muhtemel doğum tarihi????
butterfly 's' ------------------------ sat 4 temmuz muhtemel doğum tarihi 10 nisan
elfide -------------------------------- sat=13 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 19 nisan 2009

Listeyi düzenleyince maşallah dedimm baya kişi varmış. Ben listeyi sürekli güncelleyemeyebilirim. Müsait olan arkadaşlar bu görevi üstlerine alabilir.

Allah hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin. :CüvCüv:

Merhaba Bende 2,5 yıllık uğraş sonunda ilk aşılamamda gebe kaldım
sat=13 temmuz 2008
muhtemel doğum tarihi=19 nisan 2009
Bugün 4+1 günlük oldu pamuğum.

merhaba canım bende son sat 13 temmuzdu.12 sinde olacağım diye hesapladım.daha bakmadım gebelik varmı diye.eğer hamişsem aynı gun doğum yapacağız.sen ne zaman öğrendin canım.idrar testiylemı öğrendin. ne cok sordum.soru soracam diye tebrik etmedim.tebrikler canım.Allah tamamına erdirsin

merhaba kızlar bende geldim aranıza benim sat 1 temmuz ve muhtemelen 7 temmuz doğum tarihim Allahın izni ile.. Rabbim cümlemize sorunsuz bir hamilelik geçirtir inşallah sağlıklı çocuklar nasip eder herkese amin....benide eklerseniz listeye sevinirim ..bugün kesemide gördüm allaha şükür 26 sınada kalp atışlarını duyacağız...allahım sen yardım et herkese..

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza,tecrübeli nisan anneleri çok iyisiniz tavsiyelerinize ayrıca teşekkür ediyorum.

tebrik ederim canım.hadi gözün aydın.yeni olduğu için silik cıkmıstır.eğer cıktıysa çizgi hamişsindir.darısı başımıza benimde gunum yarın bakalım bekliyorum.

canım senin iyi haberini bekliyorum diğer konudanda takip ediyorum inşallah sende aramıza katılırsın.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

zaman ne de çabuk geçiyor kızlarr
10 nisan 2008 annesiyim ben de...
darısı sizlerin başına
tek tek hayırlı olsun hepinize..
sağlıkla gelsin melekleriniz...

kızlar bende geldim sat 11 temmuz dün hcg 215 çıktı inşallah nisa annesi olcam çok mutluyum bakıalım neler yaşıycaz beraber hepinizi öptm

bende Allah izin verirse 16nisan 2009 annesi olacağım.konuyu açtığınıza çok sevindim,inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

tuğçe banada 17 nisan dedi aynı anda mı doğurcaz hayırlısıyla:))))))))))

merhaba arkadaslar ben uzun zamandir pek yazmiyordum ama bu konuyu gorunce dayanamadim evet benim son adetim 24 haziran ilk yaptirdigim kan testinde 52 civarinda cikti degerim .ben nisan ayindada ayni degerle karsilasip dusuk yapinca yine oyle olacak diye cok uzuldum iki gun sonra tekrar yapinca testi 240 olmustu yarin doktora gidecegim tekrar cok heyecanliyim insallah hepimiz hayirlisi ile kucagimiza aliriz bebislerimizi

canım benim adtim 3 gün geçti ve kanda 215 çıktı senindemi bu civarlardaydı kafama takıldı

kızlar ben hamıle oldugumu az once ogrendım testte ıkıncı cızgı cok sılık cıktı,bende aranıza geldiimmmm..(ıkıncı cızgının sılık cıkması anormal bır durum degıl degılmı gunum 2 gun gectı)

benimde silikti 3 gün geçmişti kan testim de215 çıktı sende hcg yaptır emin ol canım

merhaba canım bende son sat 13 temmuzdu.12 sinde olacağım diye hesapladım.daha bakmadım gebelik varmı diye.eğer hamişsem aynı gun doğum yapacağız.sen ne zaman öğrendin canım.idrar testiylemı öğrendin. ne cok sordum.soru soracam diye tebrik etmedim.tebrikler canım.Allah tamamına erdirsin

Ben 26 günde bir adet oluyorum geçen hafta cuma idrarda test yaptım silik çıktı. Aynı gün kanda değerim 235 çıktı.

Sen kaç günde bir adet oluyorsun. Şimdiye belli olması lazım değilmi?

tuğçe banada 17 nisan dedi aynı anda mı doğurcaz hayırlısıyla:))))))))))

canım 1 gün farkla inşallah benimki 16 nisana denk geliyor ama artık bu işler belli olmuyor 1hafata öncede olabilir 1 gün sonrada Allah bilir inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırıza.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben 26 günde bir adet oluyorum geçen hafta cuma idrarda test yaptım silik çıktı. Aynı gün kanda değerim 235 çıktı.

Sen kaç günde bir adet oluyorsun. Şimdiye belli olması lazım değilmi?[/QUOTE]
elfidecim benim 3 gün gecikmee 215 çıktı se yaptığında kaç gün geçmişti

Sen kaç günde bir adet oluyorsun. Şimdiye belli olması lazım değilmi?

canım benim biraz karısık.yani ben ocak ayında düşük yaptım ve 2 ay kanamam durmadı.sonra testler falan kan pıhtılaşması cıktı bende hergun iğne vuruluyorum.ve miyom cıktı ama doktorum cok küçük dedi önemsiz sorun olmaz dedi ekime kadar gebe kalamazsan gel dedi.benim oyuzden gecikmeli oluyordu ve sırayla 16-17-14-13. 4 aydır bu sekilde oldum.şimdide 12 sinde bekliyorum en geç yani bugun.bu

arkadaşlar nasılsınız benim işler bıraz karışık sat 25 hazirandı neyse testte çift çizgi çıkınca 4ağustosta doktora gıtmiştim keseyıde bebeğide gorduğunu söylemişti 19 una da gun vermişti kalp atışları için nasıl bekliycem o gunu diye size yakınıyordum geçen aksam çamaşırımda leke gorunce çok korktum ve sabahına başka doktora gıttım hamilelikte olabılır devam ederse sakıncalı dedi bidagha yok allaha şükür ultrasonda keseyı gorduğünü ama bebeği göremediğini keseninde küçük olduğunu soyledı diğer türü baktı ve bebein olduunu ama daha 5 haftalık olduğunu soyledi 25 ine gün verdi kalp atışı için ne bu şimdi hangisi doğru söylüyor bu doktorların sizce 19 unda ilk doktoruma gıdeyımmı yoksa bukadar ultrason bebeğime zarar verirmi

X