2009 Nisan Anneleri buraya

bizde ilk basta soyleyemedik keseyi gorunce esimin ailesi ve kendi aileme soyledik ama hala icimde bir süphe var acaba hersey normalmi diye

ne zmn bitecek peki bu şüpheler ya gönül rahatlığıyla hamileyim diyemeyecek miyim ben. sen ne zmn kotnrole gideceksin peki cankuska

sanırım bu süpheler ancak bebeğimizi kucagımıza aldıgımızda gececek bende ılk baslarda hıc söylemek istememiştim ama sonradan düşüdümde onlar bizim ailemiz iyi günümüzdede kötü günümüzdede yanımızda olacaklar nıye gızleyeyım dedım ve soyledım sımdı bıraz daha rahatım. benım kontrolume gelınce pazartesı bakalım neler göreceğim cok merak edıyorum

kızlar, ben bugün ilk kontrolüme gittim.gebelik kesem 10.7 mm, yolk sac göründü ama embrio net görünmedi. Doktor 10 gün sonraya randevu verdi. Bir dahaki gidişimde hem bebişimi görürüm, hemde kalp atışlarını dinlerim inşallah. ben 10 gün daha nasıl bekliycem yaaa...

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır foruma giremiyordum,bende nisan annesi olucam inşallah,sat 10 temmuz.
ancak henüz doktora gidemedim,2 gün önce öğrendim hamile olduğumu,doktorum tatilde şuan ve ondan başkasına gitmek istemiyorum,ama kasık ve belimde adet sancısına benzeyen ağrılarım var,birde arada karnım ağrıyor,ayrıca şiddetli şekilde kaşıntım var,bu tip ağrılar sizlerde de oluyor mu,ya da bana bursada tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mıdır?yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar,
Sanırım ben de hamileyim SAT 2 Temmuz ve 10 Ağustosta kendim test yaptım çift çizgi çıktı. Doktora gitmek istiyorum ama doktorlar hakkında hiç bir bilgim yok. Üsküdarda oturuyorum bu civarda bildiğiniz iyi bir doktor varsa yardım ederseniz sevinirim. Herkesin bebekleri şimdiden hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler.

nisan anneleri tekrar merhaba çok kötü 2 gün geçirdim kanamam vardı doktor keseyide bebeğide göremiyordu ama dün bebişim göründü 7mm düşük tehlikesi varmış istirahat verdi bunun dışında herşey normalmiş öyle mutlu oldum ki .... bu arada konuşmalara baktımda ben herkeze söledim ama böle bişey oluşuncada çok üzülmüştüm keşke söylemeseydim diye söylemeyen varsa biraz daha beklesin diye düşünüyorum en azından bebişlerin kalp atışlarını duyana kadar... rabbim bebeklerimizi korusun.....

elfidecim merhaba sende ankaradasin herhalde hamgi semttesin senin doktorum kim canim

Evet canım ankaradayım batıkentte oturuyorum. Tedavi olduğum doktorum 29 mayıs hastanesindeydi. Fakat şimdi izinli ve ben doğumu orda yapmayı düşünmediğim için hastane değiştiriyorum. Salı günü Fatih Üniversitesi Hastanesine gideceğim. Memnun kalırsam orda devam etmeyi düşünüyorum bakalım kısmet.

Kasık ağrısı hemen her hamilede oluyo bendede 3-4 gün sürdü sanki adet oluyomuşum gibi ağrıyordu şu an daha iyiyim. İnşallah seninde ağrıların geçer.

kızzllaarrrr ben geldim.iki kese gördük.birinin kalbi atıyor,diğeri daha atmıyor.
dr daha erken dedi.haftaya tekrar gidicem.inşallah o da kendini toparlar teyzeleri...

kızzllaarrrr ben geldim.iki kese gördük.birinin kalbi atıyor,diğeri daha atmıyor.
dr daha erken dedi.haftaya tekrar gidicem.inşallah o da kendini toparlar teyzeleri...

maşallah,barekallah.....rabbim ikisinide sana bağışlasın inşallah.....çok fazla kese görmekten endişe ediyordun gördüğüm kadarıyla ama rabbim gönlüne göre vermiş bak....allah kucağımıza almayıda nasip eder inşallah......tebrikler tekrar

teşekkürler . a.s.
rabbim dualarımı kabul etti çok şükür.Amin canım inşallah alırız bebişleri kucağımıza.

Kasık ağrısı hemen her hamilede oluyo bendede 3-4 gün sürdü sanki adet oluyomuşum gibi ağrıyordu şu an daha iyiyim. İnşallah seninde ağrıların geçer.

teşekkür ederim canım,dün akşam doktora gittim,daha çok yniymiş,değerimin biraz daha yükselmesini bekleyeceğiz,ağrılar içinde normaldir dedi,içim rahatladıhihoyyyt

kızlar bişey sorucam,kan değeri ortalama kaç olduğunda kalp atışını falan duyabiliriz ?

kizlar hepinize merhabalar ALlah izin verirse bende 1 nisanda anne olucam
dun randevumuz vardi bebegimin kalbi kut kut atiyor
allahim muhtesem bisey
olmayan herkesede versin rabbim insallah sat 25 haziran
ekleyin gitsin

hayırlısı olsun cnm benimde 1 nisan inşalllah.kanından bakıpta mı duydun cnm kalp atışını ben geçen gun gıttım daha cok kucuktu haftasına gore duyamadık

naber anneciklerrrrrrrrr bende batıkentteyim 100.yıl hastanesine gidiyorum doktorum sinan yurdunkulu çok memnunum balgatta hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…