siz söylediniz mi herkese hamile olduğunuzu kızlar? ben eşim ve dr haricinde kimse bilmiyor bizim ufaklığı. dr gözümü korkuttu benim. öğrendiğimde ilk onu aradım daha erken 5. hafta gel dedi bizde dr a gidene kadar kimseye söylemeyelim dedik dış gebelik falan olabiliyormuş ya. geçen hafta sonu gittik keseyi gördü herşey normal dedi ama bu seferde kesenin içi boş olabilir bazen düşük olabilir söylemediyseniz söylemeyin kimseye dedi 7+1 ken gidicem tekrar. ama çatlıyorum artık kendi kendime yaşamaktan iyi ki siz varsınız çok iyi geldiniz bana:)
ne zmn bitecek peki bu şüpheler ya gönül rahatlığıyla hamileyim diyemeyecek miyim ben. sen ne zmn kotnrole gideceksin peki cankuska
elfidecim merhaba sende ankaradasin herhalde hamgi semttesin senin doktorum kim canim
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır foruma giremiyordum,bende nisan annesi olucam inşallah,sat 10 temmuz.
ancak henüz doktora gidemedim,2 gün önce öğrendim hamile olduğumu,doktorum tatilde şuan ve ondan başkasına gitmek istemiyorum,ama kasık ve belimde adet sancısına benzeyen ağrılarım var,birde arada karnım ağrıyor,ayrıca şiddetli şekilde kaşıntım var,bu tip ağrılar sizlerde de oluyor mu,ya da bana bursada tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mıdır?yardımlarınızı bekliyorum
kızzllaarrrr ben geldim.iki kese gördük.birinin kalbi atıyor,diğeri daha atmıyor.
dr daha erken dedi.haftaya tekrar gidicem.inşallah o da kendini toparlar teyzeleri...
Kasık ağrısı hemen her hamilede oluyo bendede 3-4 gün sürdü sanki adet oluyomuşum gibi ağrıyordu şu an daha iyiyim. İnşallah seninde ağrıların geçer.
kızzllaarrrr ben geldim.iki kese gördük.birinin kalbi atıyor,diğeri daha atmıyor.
dr daha erken dedi.haftaya tekrar gidicem.inşallah o da kendini toparlar teyzeleri...
kizlar hepinize merhabalar ALlah izin verirse bende 1 nisanda anne olucam
dun randevumuz vardi bebegimin kalbi kut kut atiyor
allahim muhtesem bisey
olmayan herkesede versin rabbim insallah sat 25 haziran
ekleyin gitsin
teşekkürler . a.s.
rabbim dualarımı kabul etti çok şükür.Amin canım inşallah alırız bebişleri kucağımıza.
canim gözün aydın allah tamamıına erdirsina.s
kızlar bişey sorucam,kan değeri ortalama kaç olduğunda kalp atışını falan duyabiliriz ?
5000 de kese,10000 de embriyo,15000 de kalp atışı gözüküyor canım