2009 Nisan Anneleri buraya

hafta doğru canım.tekrar ellerine sağlık.bizde yakın akrabalarda ikiz falan yok.benim sıpalar tüp bebek canım.inşallah ikizdirler.4 embriyo transfer etmişlerdi bana.daha fazla kese görmekten korkuyorum açıkçası.çünkü dr diğerlerini indirgeriz dedi.bu durumu yaşamak istemiyorum,vazgeçmek çok zor olur...Allah hakkımızda hayırlısını versin....

hafta doğru canım.tekrar ellerine sağlık.bizde yakın akrabalarda ikiz falan yok.benim sıpalar tüp bebek canım.inşallah ikizdirler.4 embriyo transfer etmişlerdi bana.daha fazla kese görmekten korkuyorum açıkçası.çünkü dr diğerlerini indirgeriz dedi.bu durumu yaşamak istemiyorum,vazgeçmek çok zor olur...Allah hakkımızda hayırlısını versin....

amin canim sen stres yapma kendine bak yarin gorecekmissin benim pazartesi randevum zaman gecmek bilmiyor off off

bulantısı olan var mı aranızda daha olmuyor mu bu haftalarda inşallah sonrasındada hiç olmaz kusmaktan NEFRET ediyorum ben

allaaaah ticker larda konuşuyor yaniiiiiiiiii.
kısss gökçen kim bakim. kaydirigubbakcemile

kızlar benim midem bulanmıyor ama pak birşey yiyemiyorum.kaç gündür peynir ekmek helak oldum valla.neyseki sabah yumurta yiyorum zorla.akşamda yatmadan önce koca bir bardak ballı süt içiyorum.yoksa gebericem.bi de bugün tükürüğümün miktarı mı arttı ne habire yutkunuyorum :eek: gastirit var bende midem de yanmaya başladı.sanırım daha zor günler yakın...:CüvCüv:

Son düzenleme:
allaaaah ticker larda konuşuyor yaniiiiiiiiii.
kısss gökçen kim bakim. kaydirigubbakcemile

kızlar benim midem bulanmıyor ama pak birşey yiyemiyorum.kaç gündür peynir ekmek helak oldum valla.neyseki sabah yumurta yiyorum zorla.akşamda yatmadan önce koca bir bardak ballı süt içiyorum.yoksa gebericem.bi de bugün tükürüğümün miktarı mı arttı ne habire yutkunuyorum :eek: gastirit var bende midem de yanmaya başladı.sanırım daha zor günler yakın...:CüvCüv:

benim yememde de bir problem yok cok sukur daha cok yemeye basladim diye bilirim bende hergun sut icmeye calisiyorum yogurt peynir yiyorum tatli seyler icimi bayiyor daha cok tuzlu yiyorum

bizim okul zaen üreme çiftliği gibi göçen dogurmadan bi arkadaş hamile kaldı 4 aylık şimdi ben hamileyim yeni evliler çok bakalım biz doğurmadan başkalarıda çıkar kesin

aynen gece yatarken bile acıyor peki bulantı olursa ki umarım olmaz ne zaman başlar acaba ben öğretmenim okulların açılmasına az kaldı çok cnm sıkılyor bu işe ya o zaman başlarsa:KK43:

benimde bulantılarım var gün içinde sürekli yokluyo acayıp tuzlu ekşi yiyorum turşu falan ölüyorum yani deli gibi şalgam suyu ekşi ayran falan içiyorum dondurmaya bayılırdım yiyemiyorum malesef süt içmek lazım bol bol allahtan ben siğara içiyodum tiksinti geldi içemiyorum şimdi bide çok uyukluyorum yaaa

kızlar valla ben de tatlı yiyemiyorum.kıss şenay ağzımı sulandırdın.zaten zaptedemiyorum tükürüğü...:eek:klava:
aynen ben de turşu,şalgam,ayran manyağı oldum.bakalım bebelerin cinsiyeti aynı mı olacak görelim.
ben de örtmenim kızlar.bu sene öğlenci olmaya çalışıcam bulantım olursa daha rahat olur herhalde öğlenci olmak.

aynen gece yatarken bile acıyor peki bulantı olursa ki umarım olmaz ne zaman başlar acaba ben öğretmenim okulların açılmasına az kaldı çok cnm sıkılyor bu işe ya o zaman başlarsa:KK43:

bunyeden bunyeye fark ediyor bazilari cok hasta oluyor bazilari hic bulantim olmadi diyor insallah bizimde olmaz birde ırside olabilir gibi geliyor bana aılede daha onceden yasayanlar nasıllarmıs

ne güzel olmuş.bu takvimler çok iyi yaa. inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.senin de bebeğini doya doya severiz.ozamana KUZEY büyümüş olcak ya.minik bebek özlicez tabi.

siz söylediniz mi herkese hamile olduğunuzu kızlar? ben eşim ve dr haricinde kimse bilmiyor bizim ufaklığı. dr gözümü korkuttu benim. öğrendiğimde ilk onu aradım daha erken 5. hafta gel dedi bizde dr a gidene kadar kimseye söylemeyelim dedik dış gebelik falan olabiliyormuş ya. geçen hafta sonu gittik keseyi gördü herşey normal dedi ama bu seferde kesenin içi boş olabilir bazen düşük olabilir söylemediyseniz söylemeyin kimseye dedi 7+1 ken gidicem tekrar. ama çatlıyorum artık kendi kendime yaşamaktan iyi ki siz varsınız çok iyi geldiniz bana:)

selam kıslar. ben şubat annesi olarak hepinizi tebrik ediyor ve kutluyorum. umarım hepinizin hamileliği iyi ve kolay geçer. sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. nisan anneleri diye topiği görünce şaşırdım ayrıca çok sevindim. hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

X