- 26 Mayıs 2008
- 4.460
- 11
- 45
merhaba kızlar.2,5 yıllık uğraş ve 4 tüp bebek denemesinden sonra ben de hamişim.Allahıma çok şükür.
30 temmuzda gebe olduğumu öğrendim.değerim bayağı yüksek çoğul gebelik gibi görünüyor.henüz ultrasonda görmedim o yüzden hala inanamıyorum.14 ağustosa gün verdiler görmeye gidicez bakalım hayırlısıyla.inşallah kalp atışlarını da duyarım.çok merak ediyorum zaman geçmiyor sanki.
benim sat 4 temmuz , 10 nisana geliyor miadında doğum.
merhaba kızlar.2,5 yıllık uğraş ve 4 tüp bebek denemesinden sonra ben de hamişim.Allahıma çok şükür.
30 temmuzda gebe olduğumu öğrendim.değerim bayağı yüksek çoğul gebelik gibi görünüyor.henüz ultrasonda görmedim o yüzden hala inanamıyorum.14 ağustosa gün verdiler görmeye gidicez bakalım hayırlısıyla.inşallah kalp atışlarını da duyarım.çok merak ediyorum zaman geçmiyor sanki.
benim sat 4 temmuz , 10 nisana geliyor miadında doğum.
Merhaba Bende 2,5 yıllık uğraş sonunda ilk aşılamamda gebe kaldım
sat=13 temmuz 2008
muhtemel doğum tarihi=19 nisan 2009
Bugün 4+1 günlük oldu pamuğum.
tebrik ederim canım.hadi gözün aydın.yeni olduğu için silik cıkmıstır.eğer cıktıysa çizgi hamişsindir.darısı başımıza benimde gunum yarın bakalım bekliyorum.
Allah tamamına erdirsin inşallah...kaç çıkmıştı kan değerin ve ne kadarlıkken
bende Allah izin verirse 16nisan 2009 annesi olacağım.konuyu açtığınıza çok sevindim,inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
merhaba arkadaslar ben uzun zamandir pek yazmiyordum ama bu konuyu gorunce dayanamadim evet benim son adetim 24 haziran ilk yaptirdigim kan testinde 52 civarinda cikti degerim .ben nisan ayindada ayni degerle karsilasip dusuk yapinca yine oyle olacak diye cok uzuldum iki gun sonra tekrar yapinca testi 240 olmustu yarin doktora gidecegim tekrar cok heyecanliyim insallah hepimiz hayirlisi ile kucagimiza aliriz bebislerimizi
kızlar ben hamıle oldugumu az once ogrendım testte ıkıncı cızgı cok sılık cıktı,bende aranıza geldiimmmm..(ıkıncı cızgının sılık cıkması anormal bır durum degıl degılmı gunum 2 gun gectı)
merhaba canım bende son sat 13 temmuzdu.12 sinde olacağım diye hesapladım.daha bakmadım gebelik varmı diye.eğer hamişsem aynı gun doğum yapacağız.sen ne zaman öğrendin canım.idrar testiylemı öğrendin. ne cok sordum.soru soracam diye tebrik etmedim.tebrikler canım.Allah tamamına erdirsin
tuğçe banada 17 nisan dedi aynı anda mı doğurcaz hayırlısıyla:))))))))))
Ben 26 günde bir adet oluyorum geçen hafta cuma idrarda test yaptım silik çıktı. Aynı gün kanda değerim 235 çıktı.
Sen kaç günde bir adet oluyorsun. Şimdiye belli olması lazım değilmi?