günaydın hamişler,hihoyyyt
birkaç gündür giremiyordum nete ne kadar ilerlemişsiniz
yeni hamişler gelmişkaydirigubbakcemile3
bende de berbat bir mide bulantısı var,gerçi şuan hayatımın her anlamda en berbat anları diyebilirim
işyerinde ciddi probler yaşadım ve istifa ettim,oysa dayanabildiğim noktaya kadar dayanıp doğum parasını almak istiyordum,hala bitiremediğimiz borçlarımız var ve bende şimdi işi bırakıcam,yani çok zor bir döneme girmek üzereyim,bebişim bana pek uğur getirmiycek galiba,gerçi o sağlıklı bir şekilde gelsinde herşey nasıl olsa yoluna girer,bu arada 8+2 olmuşum,
doktor herhangi bir problem gözükmüyor dedi
gerçi doktorun çok yoğun bir anına denk geldik ve doğru düzgün ilgilenmedi bile
zübeyde hanımın doktoru-sühendan benderli
haftaya tekrar kontrole gidicem,eğer yine aynı şey olursa değiştirmeyi düşünüyorum
bursalı arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?
niye işten ayrılıyosun...
dayan güzelim git rapor al dinlen biraz...
yada iş yerinden izin iste ......
sana diyorum ama bende izin alıp dinlenmiyorum. izinin olduğu halde ....
geçen hafta dahili ye gittim hamile olduğumu söylemedim.
2 gün rapor aldım..
belki sen doktorla konuşup daha çok izin alabilirsin.
iyi akşamlar nisan anneleri :CüvCüv: bugün 9+2 olduk ve dr.umuza gittik. 2 hafta önce sadece görebildiğim kalp atışlarını bu sefer dinledik. çok güzel bir duygu kızlar ya senağlama allah isteyen herkese tattırsın. dr bir sorun yok dedi, yalnız kesede çok hafif bir kanama görmüş çok önemli değilmiş ama dikkat etmem lazımmış. ben yine de korkuyorum kızlar. 3. hamileliyim ve ilk defa kalp atışı duyabildim. içimden bir ses bu bebişim beni bırakmayacak dior. ebruli canım senin adına çok üzüldüm. seni çok iyi anlıorum. ben de 2 düşük yaşadım bundan önce. allah 2 çocuğunu sana bağışlasın canım. bir an önce toparlanırsın umarım. bende mide bulantıları devam edior ama hiçbir şey yedirmeyecek kadar değil (gerçi keşke bişey yiyemeseydim, biraz kilo vermem iyi olurdu kaydirigubbakcemile2 ) kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. şimdilik hoşçakalın a.s.
kızlaaarr maşallah iştahlarınız yerinde ben her gün kendimi hasta hissediyorum.midem ağzımda bir yaşam tarzı geliştirdim kendimce.4-5 gündür yediğimi çıkarıyorum.bulantılar azalacakken artıyor.hem seviniyorum bebişim demek ki sağlıklı diyorum bulantı devam ediyor diye,bir taraftan da hasta oldum valla tiksintiden.içimden hiç bir şey yemek gelmiyor.yemek gördükçe fena oluyorum.çiğ sebze,et,yumurta,süt hepsinden tiksiniyorum.en son dün akşam bulantı için dr bir ilaç vermişti drammamine diye onu içtim.4-5 saat rahatladım valla.3 haftadır hiç kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.Ama o da feci uyku yaptı bana.her gün içsemmi ki? bebişime zararı olacak diye çok korkuyorum.ooff ooof şu günler bir geçseydi artık.
bu arada ben bebişimin kalp atışını duydum 8+3 ken.dr dinletti çok harika bir duygu.yarın yine kontrolüm var.inşallah bir sorun yoktur.her kontrolü hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de çok korkuyorum kötü bişiy olacak diye.İnşallah rabbim bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder....
bende aynı yiyemiyorum yesem cıkarıyorum
herseyden tiksiniyorum
devamlı uykum var
ŞUAN 8 hafta 4 günlügüm dün doktora giitik kalp atışlarını dinlettik
2 li taramam olucak 4 ekimde
2 li taramadamı saglıklıoldugu belli oluyor ?
3 lü taramada ne oluyor peki?
Bide kızlar ben akşamları daha kötü oluyorum daha çok miğdem bulanıyo,ilk bebeğimde sabahları zorlanıyodum anlamış değilim yani...
Bide kızlar ben akşamları daha kötü oluyorum daha çok miğdem bulanıyo,ilk bebeğimde sabahları zorlanıyodum anlamış değilim yani...
BENDE SENDENİM GÜZELİM ;
AKŞAMLARI ÇIKARIYORUM.
BİR YANDAN DA DAHA İYİ EVDEYİM EN AZINDAN İSTE OLSAN NE OLUR BİLMEM
AMA BUGÜN İYİ DEĞİLİM.
BUGÜN ÖĞLE ARAMDA SALDALYELERİ BİRLEŞTİRDİM. 1 SAAT KADAR UZANMIŞIM.
BIRAKSALAR UYUYACAĞIM.
AMA ŞUAN MASAMDAYIM. VE EVE GİTMEME 4 SAAT VAR;
DUA EDİN KIZLAR ÇOK ZORRRRRRRRRRRR
Merhaba arkadaşlar, benimde bebişim yavaş yavaş büyüyor. Mide bulantılarım biraz daha iyi çok şükür. Yorulmadıkça ve aç kalmadıkça kendimi idare edebiliyorum. Ben de Bursalıyım ama İstanbul da oturuyorum. Şuan için 29 mayıs üsküdar tıp merkezine gidiyorum kontroller için doktorum iyi ama doğumu orada yapmak istemiyorum. Üsküdar civarında bildiğiniz bir doktor yada doğum için iyi bir hastane varsa yazarsanız çok memnun olurum. Hala nereye gideceğime karar veremedim. Özel devlet hiç farketmez...[/QU
canım ben göztepe medical parka gidyorum.
muayeneye ;
hem sanadan yakın ,
medipolda iyi diyorlar ama fazla bilgim yok açıkçası
bende henüz doğum için karar vermiş değilim.. daha çok uzun zaman var