2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın hamişler,hihoyyyt
birkaç gündür giremiyordum nete ne kadar ilerlemişsiniz
yeni hamişler gelmişkaydirigubbakcemile3

bende de berbat bir mide bulantısı var,gerçi şuan hayatımın her anlamda en berbat anları diyebilirim
işyerinde ciddi probler yaşadım ve istifa ettim,oysa dayanabildiğim noktaya kadar dayanıp doğum parasını almak istiyordum,hala bitiremediğimiz borçlarımız var ve bende şimdi işi bırakıcam,yani çok zor bir döneme girmek üzereyim,bebişim bana pek uğur getirmiycek galiba,gerçi o sağlıklı bir şekilde gelsinde herşey nasıl olsa yoluna girer,bu arada 8+2 olmuşum,
doktor herhangi bir problem gözükmüyor dedi
gerçi doktorun çok yoğun bir anına denk geldik ve doğru düzgün ilgilenmedi bile
zübeyde hanımın doktoru-sühendan benderli
haftaya tekrar kontrole gidicem,eğer yine aynı şey olursa değiştirmeyi düşünüyorum
bursalı arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı?

niye işten ayrılıyosun...
dayan güzelim git rapor al dinlen biraz...
yada iş yerinden izin iste ......

sana diyorum ama bende izin alıp dinlenmiyorum. izinin olduğu halde ....

geçen hafta dahili ye gittim hamile olduğumu söylemedim.
2 gün rapor aldım..
belki sen doktorla konuşup daha çok izin alabilirsin.

haklısın canım da öyle bir yer ki,ne izin dinlerler ne halden anlarlar
aşırı stres yapıyorum artık burda,korkuyorum bebişime bir zarar gelicek diye

merhabalar.hayırlı olsun herşeyden önce.şu kese etrafındaki hafif kanamayı ben de de gördü goktorum.ayın 15 inde yine kontrolüm var.kalp atışını görmüştük biz daha önce ama dinlemedik.doktorum bana da önemli değil ama dikkat et dedi.daha ne kadar dikkat edeblirim bilmiyorum.evin içinden dışarı çıkmıyorum evde de sürekli yatıyorum.öğretmenim rapor aldım.bu dönem çalışmayı düşünmüyorum.şu günler bi geçse .:çok üzgünüm:

bende aynı yiyemiyorum yesem cıkarıyorum

herseyden tiksiniyorum

devamlı uykum var

ŞUAN 8 hafta 4 günlügüm dün doktora giitik kalp atışlarını dinlettik

2 li taramam olucak 4 ekimde

2 li taramadamı saglıklıoldugu belli oluyor ?

3 lü taramada ne oluyor peki?

Merhaba arkadaşlar, benimde bebişim yavaş yavaş büyüyor. Mide bulantılarım biraz daha iyi çok şükür. Yorulmadıkça ve aç kalmadıkça kendimi idare edebiliyorum. Ben de Bursalıyım ama İstanbul da oturuyorum. Şuan için 29 mayıs üsküdar tıp merkezine gidiyorum kontroller için doktorum iyi ama doğumu orada yapmak istemiyorum. Üsküdar civarında bildiğiniz bir doktor yada doğum için iyi bir hastane varsa yazarsanız çok memnun olurum. Hala nereye gideceğime karar veremedim. Özel devlet hiç farketmez...

selam bayanlar bulantilar siddetleniyor herkeste bakiyorum :)) bende SIRVAN gibi birgun aa bugun ne kadar iyiyim derken ertesi gun kafam kalkmiyor kokudan.. bi bu kadar daha kaldi insallah 16 haftalarda gecer bulantilar..

URLA 2 test daha baslarda yapiliyor bebeklerin organlari, kalbi kemikleri, ense kalinligi olculuyor hersey yolunda giderse zaten 3 lu teste gerek duymuyor doktorlar.. allah korusun herhangi bi terslik gorduklerinde 3 lu test yapiliyor yada daha yasli gebeliklerde 35 yas uzerinde isteniyor diye biliyorum..

megul aynı durumdayız canım. ben de öğretmenim ve raporluyum şimdi. evden çıkmıyor ve devamlı uzanıyorum :çok üzgünüm: ama bunlara rağmen dün biraz kanama görülmesi canımı sıktı. çok dikkat ediorum çok. bir düşük daha istemiorum artık. canım bu arada ben de senin haftandayken sadece görmüştüm, dün yani 9+2 de duydum canım. olumlu düşünüyorum bu sefer. sen de öyle yap canım. en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsın umarım :içelim:

kızlar ben yeniüyeyim. siteyi dün buldum ve çok hoşuma gitti. bende nisan annesi olucam allah nasip ederse sat:20 temmuz mdt : 26 nisan diyor doktorum. şu anda 7 hafta 2 günlük hamileyim. çoğunuzda olduğu gibi bendede bulantılar var. şimdiden 2 kilo verdim. doktor daha verme diyor da elimde değil yesem çıkartıyorum yemesem yine gıdasız kalıyorum. oruçta tutuyorum. tutabilirsin demişti doktorum. siz tutuyormusunuz ? bebeğe zararı yokmuş. . herkese hayırlı doğumlar diliyorum. kaydirigubbakcemile5

yok oruç tutmuyoruz,tutamayızda ztn sanırım, miğde bulantısı fln ztn bozulur.

Bide kızlar ben akşamları daha kötü oluyorum daha çok miğdem bulanıyo,ilk bebeğimde sabahları zorlanıyodum anlamış değilim yani...

kızlar benımde midem öyle ben tatlı pek yiyemiyorum ama genelde herşeyi yiyorum ama herşeye midem kalkıyor yemesem olmaz demi :))) birde aç kalmamaya özen gösterin o zaman daha iyi oluyor...

birde bende şey oluyor günde 1 veya iki kere çözemedim birden bir baygınlık geliyor acaba yorgunlukmu çözemedim çok kötü hisediyourm kendimi ve yatıyorum yatar yatmaz zaten içim geçiyor...bende kendimi hep yorgun ve birkin hisedyorum...geçecek kızlar bugünlerimizz ..hemen geçse keşkeeeeeeee..........

çalışan hanımlara imreniyorum ve dua ediyorum onlara...allah sağlık versin sizlere kuvvet versin...zor işiniz ...

Bide kızlar ben akşamları daha kötü oluyorum daha çok miğdem bulanıyo,ilk bebeğimde sabahları zorlanıyodum anlamış değilim yani...

valla benimde aynı sabahları akaşam göre daha iyyim akşamları bulantım çok oluyor. oruç tutma konusunu doktoruma tekrar sorayım saol canım.kaydirigubbakcemile3

BENDE SENDENİM GÜZELİM ;
AKŞAMLARI ÇIKARIYORUM.
BİR YANDAN DA DAHA İYİ EVDEYİM EN AZINDAN İSTE OLSAN NE OLUR BİLMEM
AMA BUGÜN İYİ DEĞİLİM.
BUGÜN ÖĞLE ARAMDA SALDALYELERİ BİRLEŞTİRDİM. 1 SAAT KADAR UZANMIŞIM.
BIRAKSALAR UYUYACAĞIM.

AMA ŞUAN MASAMDAYIM. VE EVE GİTMEME 4 SAAT VAR;
DUA EDİN KIZLAR ÇOK ZORRRRRRRRRRRR

yine sukur masa basinda calisiyoruz degil mi :) birde ayakta olsak ya da mutfakta filan calisiyor olsak yandik :)

merhaba arkadaşlar bende hamıleyım. 10. haftam dogum tarıhı olarak 11 nisan dediler herkese hayılrısı olsun benım 2 cı cocugum 1 oglum var 4 yasında tekrar aynı fılmı seyredıyorum allah herkese yardım etsin saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.....

slm arkadaşlar bende 2 aylık hamileyim benimde çok bulantılarım oluyor sabah kalkınca bikere kesin çıkartıyorum bazen hiç çıkartamıyorum bulantılar mahvediyo ağzımda ise acayip bir tat var sanki demir yemişim gibi 2 gündür serum taaktırıyorum çok iyiyim bulantı kusma olmuyor çalışıyorumda inşallah geçer 2 haaftadır işe gidemiyorum valla allah bütün hamilelere yardım etsin

kızlar bi yerde okumuştum. bulantı bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş ve istatistiklere göre bulantısı olan hamileler olmayanlara göre düşük riski daha düşükmüş. tabi bu bulantısı olmayan düşük yapacak anlamına gelmiyor tabi. şirvan bende çalışıyorum canım seni çok iyi anlıyorum. allah hepimize güç kuvvet versin inşallah. benneyaptımki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…