2009 Nisan Anneleri buraya

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
ekim29-------------------------sat 29 haziaran—mdt 6 nisan
sapphire-------------------------sat 30 haziaran—mdt 6 nisan----- Nisa hastanesi---- Dr.Asiye Uzun
joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
gülemnur-----------------------sat ? temmuz – mdt 7 Nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan --- 29 mayıs üsküdar tıp merkezi
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
aliye83------------------------sat 3 temmuz – mdt 9 nisan --Bahçelievler medicak park Hst.--Dr Tülin Gürel kocatepeye
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan-----100.yıl hastanesi---
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
özlem1979--------------------sat ? temmuz –mdt 11 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan --- özel gebze merkez hastanesi --- dr. cihangir ay
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan ---Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
prettybaby---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat14temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
bursasu--------------------------sat 18 temmuz - mdt 24 nisan----jimer k. d. has. dr.Jale Gürlüler
sema.cık ------------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan
eda_edanur----------------------sat 20 temmuz—mdt 26 nisan
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--- Bursa Medical Park Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
tazefasülye----------------------sat ?? temmuz – mdt 28 nisan
avşarkızı38---------------------sat22 temmuz --- mdt ? nisan
pırıl-----------------------------sat 22 temmuz –mdt 29 nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???

YENİ GELEN ARKADAŞLAR EKLEDİM SİZLERİ ;
MELEKLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ İNŞAALLAH :nazar:

Evet kızlar mide bulantısı aynı zamanda bebeğin canlı olduğunun işareti yani ben seviniyorum midem bulanıyo diye

Hamişler selam, bebişlere de selaaammmhihoyyyt
Herkes dökülüyo görüyorumkihihoyyyt bende farklı değilim, dün iyiydim hatta dışarı çıktım alışveriş yaptım araba kullandım hatta günler sonra dışarda yemek bile yedimcokacimcoook lakin akşama pusulam şaştıhihoyyyt
Bugün ise şu saate kadar kafamı bile kaldıramıyodum, az önce kalktım zor bela duş yaptim şimdi biraz iyice gibiyim. Tabi babasının gelmesi yaklaştı ya yaramaz hemen uslu durim dedi:ecrin_bebek:
Tüm endişeliler lütfen endişelenmeyin kendizi çok dinlemeyin, bakın zaman çok çabuk geçiyo, 1.5, 2 ayı devirdik hatta 2.5 ayı devirenler bile var. Kalp atışı, boyutu, gelişimi herkesin bebişinde farklı olabilir. Biri bişey yazı bütün hamişler peşinden panik oluyohihoyyyt Bu hamilelik işi çok garip herkeste farklı bu bebeklerde aynen bizler gibi farklı gelişiyo. Nolur üzmeyin kendinizi, ben inanıyorumki herkes sağsağlim bebişine kavuşacak. Allah kimsenin gönlüne üzüntü vermesin, Herşeyin hayırlısını versin:nazar::nazar:a.s.

Sabah 5.30 da uyan, miden kazınsın, 2 lokma peynir ekmek ye, sonra koş çıkar onu. Okula git, 6 saat derse gir. Hadi ilk günler lay lay lom, sonrası? Kabus gibiydi bugün, ben uzanmaya gidiyorum. :))

Sabah 5.30 da uyan, miden kazınsın, 2 lokma peynir ekmek ye, sonra koş çıkar onu. Okula git, 6 saat derse gir. Hadi ilk günler lay lay lom, sonrası? Kabus gibiydi bugün, ben uzanmaya gidiyorum. :))

güldürdün beni valla Allah yardım etsin tüm çalışanlara. a.s.bende şu an çok kötüyüm, bulantım var ve halsizlik, başağrısı bide sanki ateşim var gibi işallah hasta olmam. tek içebildiğimiz minoset, o da pek bi işe yaramıyosenağlama

merhabalar benim bulantılarım kesildi gibi ama bu sefer de durmadan yiyorum. resmen mutfak faresi oldum:) dün koca tencere kısır yapıp yedim. benim bebişim 1 hafta geriden takip ediyordu ama arayı kapatmaya başlamış. elimden gelse eve ultrason alıp devamlı izlicem :)

açlık sorunu bendede var ama tam bişeyler yiyemediğimden oluyo sanırım. herşeyden midem bulanıyo, yemek işi düzene girse bu kadar çok açlık yaşamayız herhalde:)

Selam herkese bende yeni katıldım aranıza 9 hafta 4 günlük hamileyim.Bulantı problemi bendede oluyor ve bana en iyi gelen şey çubuk kraker hem tuzlu hemde mideyi biraz yatıştırıyo.Bu arada sizden ricam eğer baktırmadıysanız mutlaka TSH değerlerinizi ölçtürün benim kan tahlillerimde yüksek çıktı bayağı ve tedavi edilmesi şart olan birşey.Yarından itibaren ilaç tedavisine başlıyorum lütfen sizlerde ihmal etmeyin bazı sağlık kuruluşlarında bakılmıyormuş çünkü.

yaaa uyuyamadım bulantıdan siz uyuyonuzmu kızlarrrrrrr

canım ben yastığa kafamı koyar koymaz uyuyorum..sabah eşim için kalkıyorum..sonra gün içinde çok uyuyorum ...canım bu mide bulantısı için mideni aç bırakmamanı tavsiye ediyorum saat başı bişiler atışdır...bak üzüm çok iyi geliyor bana....yemek tütü yemeni tavsiye etmiyorum yağlı şeylerden uzak dur...sabah bakdın miden fena git peynir at ağzına sonra uzan biraz bak çok rahatlıyacaksın...ama bu öğürmelere çözüüm bulamadım..midem devamlı istem dışı hareket halinde ama kusmuyorum...işde böyle tatlım ...geçecek bunlar ..güzel yemek ler yediğimiz zamanlarda geelcek ve biri beni kurtarsın diye yazılarınızıda okuyacaz:))))))))))))sırnaşık şey

kızlar günaydın dün kırmızı bir kanamayla güne başladım.pıhtılı kan geliyordu.hemen hastaneye gittik.bebeğe bakıldı göremediler!!!beni hastaneye yatırdılar.:KK43:(1-2 saat öylece yattım sonra orada yatmak istemediğimden kalkıp başka dr.a gittik.dr bebeği gördü,ilk görüntüsünü aldık.kalp atışı için c.tesi tekrar gideceğim.bu arada pıhtılı kanama az da olsa devam ediyor.:KK43:( çok üzülüyorum.sizce yaşama ihtimali var mı???

çok geçmiş olsun canım:KK43:(( ben de geçen sene aynısını yaşadım. doktor serum taktırıp yatırdı 2 hafta. O iki hafta süresince herşey normale döndü bebek büyümesine devam etti.doktorum devamlı yatacaksın dedi ama ben dinlemedim cahillik işte üniversite bitirmeyle akıllanmıyor insan ayağa kalktığımın 2. günü tekrar etti kanamam ve kaçınılmaz sonuç:KK43:(( sen de bol bol su iç ve devamlı yat canım. bence herşey yoluna girecek.

dinlenmek çok önemli ama oturmak bile etkiliyor. sadece uzan ve dinlen. sana bir iki hafta bakabilecek kimsen yoksa eşinden rica et işe gitmeden önce tüm ihtiyaçlarını bir sehpaya taşısın sen de uzan. yatay pozisyonda olmak çok önemli bence.ve sıvı tüketmek. çok üzüldüm inşallah hemen düzelir herşey canım:KK43:(

bencede canım uzan yat ve dinlen bol sıvı tüket bizim orda bi gelin vardı ikizlere hamiledi senin gibi oldu şimdi hiç kalkmadan yatıyo bi tuvalete gidiyo ama maşallah durumu düzeldi sende öle yap

canımcım bendede oldu doktor yatacaksın dedi, ama yatamadım oğlum birinci sınıfa başladı geçen hafta mecburen onunla ilgilendim ,cuma doktora gittim risk kalmamış dedi yani inşallah bişe olmaz yinede dinlen ,sırt üstü yat ,geçmiş olsun.

sema canım sen bursada hangi doktora gidiyosun

canım ben ilk kontrolüme hakkı tekkeşin e gittim
biraz mecburiyetten oldu zübeydehanıma erken gitmek gerekiyor ben geç kaldığım için mecburen ona muayene oldum yani.
ama ikinci kontrolüm için ismail küçükerdoğana gidicem.
oda zübeydehanım da. arkadaşım çok memnun kalmış.
netten de araştırdım herkes çok memnun.

sen kime gidiyosun

X