canım ben ilk kontrolüme hakkı tekkeşin e gittim
biraz mecburiyetten oldu zübeydehanıma erken gitmek gerekiyor ben geç kaldığım için mecburen ona muayene oldum yani.
ama ikinci kontrolüm için ismail küçükerdoğana gidicem.
oda zübeydehanım da. arkadaşım çok memnun kalmış.
netten de araştırdım herkes çok memnun.
sen kime gidiyosun
aslında ben zibeydehanımda sühendan benderli ye gitmek istiyorum ama onun için sabah 6da hastanede olmam lazım. çok hastası var ve harika bi doktor. ilerleyen aylarda o kadar erken saatlerden akşama kadar hastane yorabilir diye gitmek istemedim.
eğer göze alabilirsen tavsiye ederim. ki türkiyede yılın doktoru falan seçildi.
hastanede olduğu günleri zübeydehanımın internet sitesinden bulabilirsin.
kızlar size biraz özel bişey sorucam.
7 haftalık benim bebişim. bu dönemlerde cinsel isteksizliğim hat safhada
aynı sorunu yaşayanlar varmı
yani hamileliktenmi merak ettim.
canım ben çalıştığım için ve gemlikte oturduğum için o kadar doktorla uğraşamıyorum sıra falan özele gidiyorum o yüzden medikalde gittim murat aslandan pek memnun kalmadım ahmet yılmaz varmış orda ona gitmeyi düşünüyorum herkes çok metediyo onuda
kızlar günaydın dün kırmızı bir kanamayla güne başladım.pıhtılı kan geliyordu.hemen hastaneye gittik.bebeğe bakıldı göremediler!!!beni hastaneye yatırdılar.(1-2 saat öylece yattım sonra orada yatmak istemediğimden kalkıp başka dr.a gittik.dr bebeği gördü,ilk görüntüsünü aldık.kalp atışı için c.tesi tekrar gideceğim.bu arada pıhtılı kanama az da olsa devam ediyor. ( çok üzülüyorum.sizce yaşama ihtimali var mı???
sema cinsen isteksizliğin yorgunluğun ve bulantılarla alakalı olabilirmi? bende eskisi gibideğilim. hep uyumak istiyorum. ama bence ilk aylar için normal. problem etme düzelir.
evet eve gittiğim gibi uyumak istiyorum.
bide burnum hassaslaştı. her kokudan tiksinir oldum. eşim sigara içtikten sonra yüzünü ellerini dişlerini fırçalamasına rağmen hala kokuyor gibime geliyor. yatağımızın yanında bi şişe kolonya ile yatmaya başladı. kaydirigubbakcemile3
Canım bende senin gibiyim. Kokulara karşı aşırı duyarlıyım. Hamile olmadan önce sigara kullanıyordum bende ama şimdi kokusundan midem bulanıyor(inşallah bir daha başlamam) Eşimde kullanıyor ama ona da bıraktırcam:1hug:
kızlar günaydın dün kırmızı bir kanamayla güne başladım.pıhtılı kan geliyordu.hemen hastaneye gittik.bebeğe bakıldı göremediler!!!beni hastaneye yatırdılar.(1-2 saat öylece yattım sonra orada yatmak istemediğimden kalkıp başka dr.a gittik.dr bebeği gördü,ilk görüntüsünü aldık.kalp atışı için c.tesi tekrar gideceğim.bu arada pıhtılı kanama az da olsa devam ediyor. ( çok üzülüyorum.sizce yaşama ihtimali var mı???
aprıl geçmiş olsun doktor progestan verdi mi?