2009 Nisan Anneleri buraya

merak etme cnm aynı şeyi bende yaşadım ama şimdi bebişimiz 10 hafta 4 günlük

cnm aynısı bendede olmuştu senin haftanda dr agıttım hemen düşük ilacı verdi dinlenmen gerek dedi ihmal etme

çok geçmiş olsun cnm düde bende öyle kötü baş ağrısı vardı ki dayanılmaz kolonyayla ovdum o herzaman ii gelirdi ama nafile bu annelik ne zormuş ya şimdi anlıyorum

Merhaba,,nisan Anneleri bende Allah kısmet etseydi nisan Annesi olacaktım ama:a015:,,bugün meleğim beni bırakıp gitti,,,bugün tam 12 haftalık ve kalbi durdu sebebide belli değil,,,yarın sabah kürtaj la alıcak doktorum,,,şok oldum yıkıldım hiç beklemiyordum birden kahverengi akıntı geldi akşam ve kasığıma sancı,, dinlenince geçer dedim ama sabaha daha çok arttı ve sonuç hüzünlü son,,,Allahım bu acıyı hiç bir anneye yaşatmasın,,,,bu 3 .bebişimdi 2 tanede oğlum var rabbim onların acısını göstermesin,,,,Annesine tutunamadı gül kokulum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlaaarr maşallah iştahlarınız yerinde ben her gün kendimi hasta hissediyorum.midem ağzımda bir yaşam tarzı geliştirdim kendimce.4-5 gündür yediğimi çıkarıyorum.bulantılar azalacakken artıyor.hem seviniyorum bebişim demek ki sağlıklı diyorum bulantı devam ediyor diye,bir taraftan da hasta oldum valla tiksintiden.içimden hiç bir şey yemek gelmiyor.yemek gördükçe fena oluyorum.çiğ sebze,et,yumurta,süt hepsinden tiksiniyorum.en son dün akşam bulantı için dr bir ilaç vermişti drammamine diye onu içtim.4-5 saat rahatladım valla.3 haftadır hiç kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.Ama o da feci uyku yaptı bana.her gün içsemmi ki? bebişime zararı olacak diye çok korkuyorum.ooff ooof şu günler bir geçseydi artık.

bu arada ben bebişimin kalp atışını duydum 8+3 ken.dr dinletti çok harika bir duygu.yarın yine kontrolüm var.inşallah bir sorun yoktur.her kontrolü hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de çok korkuyorum kötü bişiy olacak diye.İnşallah rabbim bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder....

canım allah yardımcın olsun.ben de o kadar çok bulantı yok çıkarmıyorum ama hiçbişey yiyemiyorum.canım hiç bişey istemiyor.ağzımın içi zehir gibi su bile içemiyorum.kardeşim 8 aylık hamile abla bu haftadan sonra bulantıların da artar artık diyo.midem çok bulanmadığı halde bişey yiyemiyorum bulanınca ne halt edeceğim bilmiyorum.4. aya kadar da sürüyormuş.ama yine de olsun diyorum hayırlısı ile sağlıklı olarak kucağımıza alalım inşalah bunların hepsini unutacağız.

iyi akşamlar nisan anneleri :CüvCüv: bugün 9+2 olduk ve dr.umuza gittik. 2 hafta önce sadece görebildiğim kalp atışlarını bu sefer dinledik. çok güzel bir duygu kızlar ya senağlama allah isteyen herkese tattırsın. dr bir sorun yok dedi, yalnız kesede çok hafif bir kanama görmüş çok önemli değilmiş ama dikkat etmem lazımmış. ben yine de korkuyorum kızlar. 3. hamileliyim ve ilk defa kalp atışı duyabildim. içimden bir ses bu bebişim beni bırakmayacak dior. ebruli canım senin adına çok üzüldüm. seni çok iyi anlıorum. ben de 2 düşük yaşadım bundan önce. allah 2 çocuğunu sana bağışlasın canım. bir an önce toparlanırsın umarım. bende mide bulantıları devam edior ama hiçbir şey yedirmeyecek kadar değil (gerçi keşke bişey yiyemeseydim, biraz kilo vermem iyi olurdu kaydirigubbakcemile2 ) kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. şimdilik hoşçakalın a.s.

merhabalar benim bulantılarım kesildi gibi ama bu sefer de durmadan yiyorum. resmen mutfak faresi oldum:) dün koca tencere kısır yapıp yedim. benim bebişim 1 hafta geriden takip ediyordu ama arayı kapatmaya başlamış. elimden gelse eve ultrason alıp devamlı izlicem :)

slm canım bende aynı senin gibiyim berbatım hiçbirşey yiyemiyorum doktor demir ilacı verdi,bu arada seninle aynı gün doğum yapıcaz kısmetse...

canım çok geçmiş olsun ;
çok üzüldüm, ama moralini çok yüksek tut, geride 2 tane güzel meleğin varmış,
onların sana çok ihiyacı olacak.
allah bu acıyı kimseye göstermesin. yeniden çok geçmiş olsun. a.s.

Ya kızlar iştahım açılırsa yandım bu arada ztn ilk doğumdan 10 kilo kaldı üzerimde

merhaba kızlar benim bebişimde daha 7 haftalık
benim fazla bulantılarım olmuyo çok şükür ama sabahları kahvaltı ettikten sonra baş dönmem oluyo. özellikle son 1 haftadır aşırı bi yorgunluk halsizlik hissi var. özellikle sabah saatlerinde.
bende 3 hafta sonra gidicem kontrole canlımı değilmi o zaman öğrenecekmişiz.

ben bu gebelik işini anlamış değilim valla;
dün gayet iyiydim, , fakat dün akşam yemek yedim 2 saat sonra hepsini çıkardım.

bugünde kendimi o kadar iyi hissetmiyorum....
eve gidip uyumak istiyorum.
karnımın aç olduğunu hissediyorum fakat yemek yemek istemiyorum.

bigün bigüne uymuyor,,,,, çalışınca daha zormuş.
neden gebeliğin ilk aylarında da izin vermezlerki; ......

canım bulantım yok deme ;,,
bende hep söyledim. durdum ...
cumartesi gününden beri hergün bir sefer çıkarıyorum.

allahtan bu çıkarmalar evdeyken oluyor,, işteyken olmadı henüz....
şimdi ben böyle dedim ya .... bugünde işte çıkartırım....
ufff bu çenem yokmu???

Son düzenleme:
kızlar onlar oluyo ilk başlarda yada ortada mutlaka başlıyo bende baştan beri var kokuya karşı iyice hassaslaştım eve tavuk girmez oldu tiksindim parfüm kokusundan bile kusabilir durumdayım bunlar normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…