bu arada doktordan vitamin istedim vermedi;
1 ay sonra başlıcaz dedi; folicplus içmeye devam .....
ama çok ısrar edince elevit diye bir vitamin yazdı,
fakat kendini çok kötü hissettiğinde günde 1 tane iç dedi.
sonraki randevumuz 1 ay sonra,
çok uzun bir süre
bende elevit kullanıyorum yanınada folic plus verdi
24 haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş.
ilk gittiğim dokto Hakkı Tekkeşin di
ama değiştirmek istiyorum.
bi arkadaşım İsmail Küçükerdoğanı çok övdü. sitede de baktım çok memnun olan var.
ben 6,5 haftalığım ama kalp atışı falan demedi doktorum. 10 haftalıkken gel canlımı değilmi bakarız dedi. :bbo:
bursasu bu hafta gittiğinde kalp atışlarını duyman lazım[/QUOTEben ses olarak duymadım ama ekranda gördüm kalp atışlarını :Saruboceq:
8 de dinletirler kızlar.....
bursasu bu hafta gittiğinde kalp atışlarını duyman lazım[/QUOTEben ses olarak duymadım ama ekranda gördüm kalp atışlarını :Saruboceq:
bende duymadım;
ama ekranda pır pır yanıp sönüyordu.
hamişler nerdesizzzzzzzzzz
kimse yokmuuuuuuuuuuuuu?????????
ben yanlız kaldım burda; pardon biz demem gerekir. :)))))
alınır sonra benim bıcırık.
şirvan ya listede gördüm acem kızına nolduda acı kayıp yazmışsınız ben duymadım ona ne olduki
Cumaretesi 2.kontrolüm vardı;
hersey yolunda dedi doktorum.
kalp atışlarını gördük.
bizim bıcırık 7,48 mm olmuş teyzeleri ; ultrasyon kağıdında da 6+4 günlük . 15 nisan doğum tarihi gibi gözüküyor.
int. hesapladığımda 25 nisan doğum tarihimdi; benim hesaplammaa görede 7+1 günlüktü;
anlamadım .......
aman boşver dedşm. sağlıklı olsun da ha 1 gün sonra ha 1 gün önce ......
ama genede paylaşmak istedim .
Dün çok kötüydüm, paso yattım. istihra ettim. Berbattı; bugünde korktum öyle olucam diye; ama iyiyim. ve işteyim.
benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn....benimde 1 temmuz 2008 sat...doğum tarihide 1 nisan 2009 allah izin verirse hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza:)
bebişini duymak ne güzelll.biz daha göremedik.c.tesi gitmiştim gördü dr ama kalp atışını duyamadı.çok küçükmüş dediği kadarıyla.çarşamba yine randevumuz var.çok tedirginimm :çok üzgünüm:
cnm hoşgeldin yalnız merak ettim benim sat 25 haziran mdt 1 nisan senin nasıl oluyo anlayamadımfisfisfis
giznur çok geçmiş olsun.bi daha da olmasın inş.