ya eczanelerde artık emedur satılmıyomuş.doktorum iki ilaç önermişti diğerini aldık Metpamid. hiç ismini duydunuzmu merak ediyorum.
benim doktorumda bana aynısını verdi cnm rahatlıkla kullanabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya eczanelerde artık emedur satılmıyomuş.doktorum iki ilaç önermişti diğerini aldık Metpamid. hiç ismini duydunuzmu merak ediyorum.
bugün doktora gittim.ultrasonda bebeği göremedik ( alttan baktı dr gördü fakat çok küçük dedi kalbini duyamadık.kan tahlili yapıldı beta hcg 2,5 hafta önce 270lerdeyken bugün 1000lere gelmiş.olumlu yani.çarşamba bir daha gidiyorum.aynı sıkıntıyı yaşayanınız var mı???
kızlar günaydın az önce lavabayo gittim ve kahverengi bi akıntı az ama her kadında akıntı olur ya sarımsı bu sefer kahverengi çok endişeliyim ne yapmam gerek bişey olmuşmudur ne olur bişşey söleyin doktorumu aradım meşgule düşürdü bişey söleyin lütfensenağlamasenağlama
canım benimde internetten baktığım 25 nisan;
fakat doktordaki ultrasyon kağıdında da 15 nisan doğum tarihi diye yazıyor
belki de oda öyledir.
slm arkadaşlar.kaç gündür giremiyorum kk ya..belki hatırlayanlarınız vardır aranızda bende aşırı mide bulantısı oluyodu..tabii hiç bişey yemeyince tansiyonum yerlere düştü...:bbo:2 gece hastanede kaldım serumla biraz kendime geldim .bebeğim iyi çok şükür ..bu arada hastanenin kliması çarpmış beni sinüzitim azdı dün geceden beri beynim ve gözüm çıkacak gibi ağrıo..sanki derdim yetmezmiş gibi bide bu çıktı başıma ..inanın hamileliğimin tadını bile şöyle çıkaramadım ..2 kilo verdim bu arada sanki çok kiloluymuş gibi ..buda beni sarstı ..inşallah daha başka şeyler olmaz ..ilaç ta kullanmıyorum baş ağrısı için altarnatif tıptan bilgisi olan varmı acaba kızlar ..:uhm:nane yağıyla ovdum biraz ama yine de beynim zonklamakla inat ediyo ..üst çeneme bile vuruyo ..
bu arada bebeğine kaybeden arkadaşımıza acem kızına çok geçmiş olsun ALLAH birdaha bu acıyı yaşatmasın ..:çok üzgünüm:
merak etme cnm aynı şeyi bende yaşadım ama şimdi bebişimiz 10 hafta 4 günlük
kızlaaarr maşallah iştahlarınız yerinde ben her gün kendimi hasta hissediyorum.midem ağzımda bir yaşam tarzı geliştirdim kendimce.4-5 gündür yediğimi çıkarıyorum.bulantılar azalacakken artıyor.hem seviniyorum bebişim demek ki sağlıklı diyorum bulantı devam ediyor diye,bir taraftan da hasta oldum valla tiksintiden.içimden hiç bir şey yemek gelmiyor.yemek gördükçe fena oluyorum.çiğ sebze,et,yumurta,süt hepsinden tiksiniyorum.en son dün akşam bulantı için dr bir ilaç vermişti drammamine diye onu içtim.4-5 saat rahatladım valla.3 haftadır hiç kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.Ama o da feci uyku yaptı bana.her gün içsemmi ki? bebişime zararı olacak diye çok korkuyorum.ooff ooof şu günler bir geçseydi artık.
bu arada ben bebişimin kalp atışını duydum 8+3 ken.dr dinletti çok harika bir duygu.yarın yine kontrolüm var.inşallah bir sorun yoktur.her kontrolü hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de çok korkuyorum kötü bişiy olacak diye.İnşallah rabbim bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder....
kızlaaarr maşallah iştahlarınız yerinde ben her gün kendimi hasta hissediyorum.midem ağzımda bir yaşam tarzı geliştirdim kendimce.4-5 gündür yediğimi çıkarıyorum.bulantılar azalacakken artıyor.hem seviniyorum bebişim demek ki sağlıklı diyorum bulantı devam ediyor diye,bir taraftan da hasta oldum valla tiksintiden.içimden hiç bir şey yemek gelmiyor.yemek gördükçe fena oluyorum.çiğ sebze,et,yumurta,süt hepsinden tiksiniyorum.en son dün akşam bulantı için dr bir ilaç vermişti drammamine diye onu içtim.4-5 saat rahatladım valla.3 haftadır hiç kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.Ama o da feci uyku yaptı bana.her gün içsemmi ki? bebişime zararı olacak diye çok korkuyorum.ooff ooof şu günler bir geçseydi artık.
bu arada ben bebişimin kalp atışını duydum 8+3 ken.dr dinletti çok harika bir duygu.yarın yine kontrolüm var.inşallah bir sorun yoktur.her kontrolü hem sabırsızlıkla bekliyorum hem de çok korkuyorum kötü bişiy olacak diye.İnşallah rabbim bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder....
Merhaba,,nisan Anneleri bende Allah kısmet etseydi nisan Annesi olacaktım ama:a015:,,bugün meleğim beni bırakıp gitti,,,bugün tam 12 haftalık ve kalbi durdu sebebide belli değil,,,yarın sabah kürtaj la alıcak doktorum,,,şok oldum yıkıldım hiç beklemiyordum birden kahverengi akıntı geldi akşam ve kasığıma sancı,, dinlenince geçer dedim ama sabaha daha çok arttı ve sonuç hüzünlü son,,,Allahım bu acıyı hiç bir anneye yaşatmasın,,,,bu 3 .bebişimdi 2 tanede oğlum var rabbim onların acısını göstermesin,,,,Annesine tutunamadı gül kokulum :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhaba kızlar benim bebişimde daha 7 haftalık
benim fazla bulantılarım olmuyo çok şükür ama sabahları kahvaltı ettikten sonra baş dönmem oluyo. özellikle son 1 haftadır aşırı bi yorgunluk halsizlik hissi var. özellikle sabah saatlerinde.
bende 3 hafta sonra gidicem kontrole canlımı değilmi o zaman öğrenecekmişiz.