2009 Nisan Anneleri buraya

Bende de aynı durum var fazla kafana takmamaya çalış. Göğüs ağrım geçti gibi bişey bulantım bi oluyo bi olmuyo. Kabızlıkta öyle. Ama sen ne yapabilirsinki o bebek gidecekse gidecektir hatta gitmesi daha iyi sakat çocuk düşermiş. Sen yeterki iyi beslen, kendine iyi bak, ağır kaldırma vs... üstüne düşeni yap. Gerisini Allaha bırak

ne bilim işte korkuyorum elimde değilki
bide biraz önce bi yazı okudum brebek anne karnında ölürse ishal yaparmış ay allahım bebişlerimiz bişey olmasın lütfen

mrb ya bu tip rahatsızlık bende de oluyo,gece bile 3,4 kere gidiyorum wc ye,birde çok anlamsız halsizlik,nasıl desem bir mahmurluk var üzerimde.2 günüm kaldı,bebişimi görmeye,Allah herkesin yardımcısı olsun

kızlar selam dün sabah müthiş bi baş ağrısı ve bulantıyla uyandım kafamı duvarlara çarpacak kadar ağrıyodu hemen dr gittik acilde yatırdı yarım saat kadar ilaç verdiler bu arada ultrasona girdim tekrar ikiz oldukları kesinleşti dr gebeliğimin ağır geçebileceğini söyledi ilk 5 hafta bişeyim yoktu ama dün çok feciydim bu sabahta ağrım var yine akşamdan kalma gibiyim eğilince falan beynim burnumda akıp gidecekmiş gibi oluyo

Çok geçmiş olsun canımcım..
Kendine dikkat et, bol bol yat dinlen..
Stres yapma sakın..

april ,roseberry ,şirvan sağolun canlarım.iyiki varsınız Allah büyük kim bilir vardır belki öbür bebişimin de bu dünyada bir kısmeti.rabbim hayırlısını ,sağlıklısını versin.

Umarim en kisa zamanda diger bebeginin de kalp atisini duyarsin Butterfly.. sen ve sen_ay in yasadiklari eminim bizim 2 katimiz :) o yuzden sonunda mutlulugunuz da oyle olacaktir.. kalbinizi ferah tutun.. sanirim nisan annelerinin ilk 3 ayi bayagi zorlu gececek :) benim de sabah bulantilarim basladi.. ama buna da sukur allah daha buyuk dert vermesin hicbirimize..a.s

kendine çok dikkat et,senin adına çok sevindim bebişlerin için.yat dinlen,eeeee artık 2 değil 3 canlısın bak,ona göre

butterfly dr benimde diğer bebişimin biraz küçük olduğunu kaybolabileceğini söyledi kendimi Allah ömür yazdıysa yaşar yavrum diye teselli etmeye çalışıyorum sizin kontrolleriniz nasıl bilmiyorum ama benim dr her hafta çağırıyo beni acaba ikiz diyemi yoksa bana sölemediği bişiimi var bilmiyorum

kızlar benim lekelenmem başladı çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye..dün baya lekelenmem vardı fakat bugün çok az doktoru aradım korkma kan olmadığı sürece normaldir dedi ama içim hiç rahat değil progestanda kullanıyorumama birde dün benim adet günümdü ondanda olmuş olabilir mi acaba8 haftalık hamileyim aranızda böyle bir durum yaşayan varmı acaba..

bence ikiz oldugu icin kontrolleriniz daha sik sen_ay merak etme.. doktorlar birsey saklamazlar merak etme :) istanbulda misin nereye gidiyorsun doktora?

ankaradayım dr umdan çok memnunum dr biraz pimpirikli olduğumu bildiği için ikiz olduğundan şüpelendiğinide geç söyledi bana ne bilim yaa

ARKADAŞLAR MERHABA
yazılarınızı şimdi okuyabildim bir arkadaş ishal başlarsa bebek anne karnında öldü anlamına geliyor yazmışta bu sabah ishalim vardı tedirgin oldum yazıdım durumumda malum ben üstünde durmamıştım ama dr. arasam mı acaba bide 2 gündğr bulantılarım başladı bulantı olması düşük riskini azaltır diyorlar öylemidir ...

anlaşıldı biz bu gidişle iyice tırlatacağız anam ne olacak kızlar böyle kendimizi çok dinliyoruz bende az değilim iki tane gebelik testi aldım korktuğum için Allah yardımcımız olsun ne diyeyim Allah bebeklerede bizlerede sağlık sıhat versin her eve bir ultrason aleti lazım.

canım ben dr konturolünden önce cırcırdım sonra kabızlık başladı,bir öyle bir böyle gidiyor durum korkma için rahat edecekse ara sor dr yediklerin içtiklerinde durumunu değiştirir.:1hug:

tuğçe teşekkür ederim zaten bu arada ben doktoru aradım da önemli olmadığını kendimi üşütmemle ilgili olabileceğini söledi durumum derken bebeğim gelişmiyordu ya öldü mü diye çok korktum o yazıyı okuyunca aynen dediğin gibi bebeklerin sağlıkları derken kendi akıl sağlığımızdan olacaz gibi bu gidişle...

slm arkadaşlar, allah izin verirse bizimkide 21 nisana doğru geliyo kaydirigubbakcemile2

canım Allah senide bebeğinide esirgesin iyi yapmışsın bende kafama birşey takılınca hemen dr arıyorum ilk bebeğim gelişmemişti çok zor sıkıntılar yaşadım şimdi hergün iğne oluyorum,Allah can sağlığı versin hepimizin bebeklerine yokluğunu göstermesin.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…