Bende de aynı durum var fazla kafana takmamaya çalış. Göğüs ağrım geçti gibi bişey bulantım bi oluyo bi olmuyo. Kabızlıkta öyle. Ama sen ne yapabilirsinki o bebek gidecekse gidecektir hatta gitmesi daha iyi sakat çocuk düşermiş. Sen yeterki iyi beslen, kendine iyi bak, ağır kaldırma vs... üstüne düşeni yap. Gerisini Allaha bırak
canım seni gayet iyi anlıyorum, aynı şeyleri bende yaşıyorum.
bir kalp atışını duysam diyorum.
ama bunun sonu yokki, ondan sonrada ah bi hareket etse diyeceğiz.
doktora 6 eylülde gideceğim. nasıl sabırsızlanıyorum bir bilsen , bu arada bende de hiç kusma yok, iştahımında maşallahı var, zayıflayacağım yerde şişiyorum nerdeyse, şuan iş yerinde pantolunun düğmesi fermarı açık bir şekilde oturuyorum.
5+4 günlük olduğumu tahmin ediyorum. (18 temmuz son adetim)
karnımda acaeyip bir şişlik var bu sizde de varmı , devamlı wc gidiyorum.
kızlar selam dün sabah müthiş bi baş ağrısı ve bulantıyla uyandım kafamı duvarlara çarpacak kadar ağrıyodu hemen dr gittik acilde yatırdı yarım saat kadar ilaç verdiler bu arada ultrasona girdim tekrar ikiz oldukları kesinleşti dr gebeliğimin ağır geçebileceğini söyledi ilk 5 hafta bişeyim yoktu ama dün çok feciydim bu sabahta ağrım var yine akşamdan kalma gibiyim eğilince falan beynim burnumda akıp gidecekmiş gibi oluyo
april ,roseberry ,şirvan sağolun canlarım.iyiki varsınız Allah büyük kim bilir vardır belki öbür bebişimin de bu dünyada bir kısmeti.rabbim hayırlısını ,sağlıklısını versin.
kızlar selam dün sabah müthiş bi baş ağrısı ve bulantıyla uyandım kafamı duvarlara çarpacak kadar ağrıyodu hemen dr gittik acilde yatırdı yarım saat kadar ilaç verdiler bu arada ultrasona girdim tekrar ikiz oldukları kesinleşti dr gebeliğimin ağır geçebileceğini söyledi ilk 5 hafta bişeyim yoktu ama dün çok feciydim bu sabahta ağrım var yine akşamdan kalma gibiyim eğilince falan beynim burnumda akıp gidecekmiş gibi oluyo
butterfly dr benimde diğer bebişimin biraz küçük olduğunu kaybolabileceğini söyledi kendimi Allah ömür yazdıysa yaşar yavrum diye teselli etmeye çalışıyorum sizin kontrolleriniz nasıl bilmiyorum ama benim dr her hafta çağırıyo beni acaba ikiz diyemi yoksa bana sölemediği bişiimi var bilmiyorum
ankaradayım dr umdan çok memnunum dr biraz pimpirikli olduğumu bildiği için ikiz olduğundan şüpelendiğinide geç söyledi bana ne bilim yaa
ARKADAŞLAR MERHABA
yazılarınızı şimdi okuyabildim bir arkadaş ishal başlarsa bebek anne karnında öldü anlamına geliyor yazmışta bu sabah ishalim vardı tedirgin oldum yazıdım durumumda malum ben üstünde durmamıştım ama dr. arasam mı acaba bide 2 gündğr bulantılarım başladı bulantı olması düşük riskini azaltır diyorlar öylemidir ...
tuğçe teşekkür ederim zaten bu arada ben doktoru aradım da önemli olmadığını kendimi üşütmemle ilgili olabileceğini söledi durumum derken bebeğim gelişmiyordu ya öldü mü diye çok korktum o yazıyı okuyunca aynen dediğin gibi bebeklerin sağlıkları derken kendi akıl sağlığımızdan olacaz gibi bu gidişle...