- 19 Ağustos 2008
- 54
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuğçe canım ya bizden başka kimse yok galiba bende birazdan uyucam üstüme bi ağırlık çöktü ..
ben yine bi link daha vericem belirtim yok deyipde telaşa düşen arkadaşlar bunu izleyin herkeste olmayabiliyor ..
bu arada bende kocaelide oyuruyorum şuan,gölcükte,siz neresinden
anlaşıldı biz bu gidişle iyice tırlatacağız anam ne olacak kızlar böyle kendimizi çok dinliyoruz bende az değilim iki tane gebelik testi aldım korktuğum için Allah yardımcımız olsun ne diyeyim Allah bebeklerede bizlerede sağlık sıhat versin her eve bir ultrason aleti lazım.
tuğçecim çok haklısın herseyi çok takıyoruz açıkçası ben farkındaysanız bugünlerde pek yokum aranızda çünkü okuduklarımdan çok etkileniyorum resmen psikolojim bozuldu şimdi adet gecikti test yaptım silik çıktı niye silik bu ?sonra hcg yaptırdım 213 çıktı 2 gün sonra422 olunca niye tam 2 ye katlamadı ?keseyi gördük bu seferde ya içi boşsa?karnım ağrıyo düşükmü yapıyorum?.......vs birsürü sorular soruyorum kendime eşimde kızıyo bana herkesi bilemem ama sürekli bir negatiflik var bende okuduklarım başıma gelcek diye korkuyorum sürekli artık netten arastırmada yapmıycam bi süre fazla bilgili olmakta iyi değil en azından şu riskli günlerde benim düşüncem bu kızlar bu arada bugünde kontrolüm var merak ediyorum neler olcak dua edin bana hepinize selam olsunkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar mrb.bende inşallah allah nasip ederse nisan annesi olacağım.bugün kontrolüm vardı.çok endişeliydim ama biraz olsun rahatladım.ben bir dış gebelik ve bir düşük yaptım.bu üçüncü ve yine düşük tehlikesi var.korkularım bu yüzden.ama bugün onun iyi olduğunu öğrendim.fındık kurdumu ilk defa gördüm.kalp atışlarını dinledik eşimle.çok mutlu oldum.7hafta 1günlükmüş.ama tehlike hala devam ediyor.ağrılarımda çok fazla.benide aranıza alırsanız sevinirim. görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.