arkadaşlar benim ağzımda sürekli bir acı tat var bu normal mi bu durumu yaşayan var mı acaba
merhaba kızlar bende kısmet olursa 7 +2 gunluk hamıleyım dogum nısanın 8 i insallah Allah olmayan bu tadı yasamayan herkese nasıp etsın ınsallah
selam kizlar dun 6 inci hafdamda bebgimi ve kalp atislarinida görduk sukur,ama ne yazikki mantar enfeksionu olmusum,zararli olmadigini söyledi doktorum ,bana krem yazdi ,eczaneden aldigimda kerm in yaninda vajinal tabletide vardi icinde 6 tane,simdi kafam takildi,tabletidemi kullanmam gerekiyor yoksa ,yanliz kremimi,
slm roseberry bende bundan önceki bebeğimi kaybettim SAT'a göre 10 haftalıktı ..karnımda öldü .zaten fazla gelişeşememiş dr 6+5 haftalık gibi demişti patolojıde kromozom anomalısi çıktı .. ..ama bende lekelenme falan olmadı hiç şimdide yok
canım sende yat dinlen aspirin içmeyi ihmal etme ..inşallah bu seferki bebeklerimiz bizimle olucak ..1 eylülde konturolüm var umarım kalp atışını duyarız ..
bu arada belirtilerde ağızda paslanma gibi bi tad olur ama bende öle bişey henüz yok bu gün benim memeler aldı başını gidio ..çok fenada sızlıyolar .bide karnımda şişkinlik var ..