2009 Nisan Anneleri buraya

bu akşam elif girerse hem düzenlemeyi yapsın hemde katılımın son tarihini belirlesin....akşama büyük ihtimalle burda olurum ve sizde olursanız istişarede bulunuruz artık....bu hafta bitirelim yoksa yetişmeyecek hediyeler...ve yine fikrim bebeklere alınması az çok tahmin edebilirm olur olmaz diye annelerede don ekleriz...:))

çok şükür o açıdan şanslıyım kayınvalidem bizde bakıyor. bakmakla da kalmıyor bizde kalıyor zaten

Allah acil şifalar versin cnm..üzme kendini çocuk işte bunlar..hep söylüyolarya bi günü bi gününü tutmaz diye...

eşin söylese anne bize gel diye...yazık ya uykusundan uyanmasın idilcik..
çekilişe yabancılar katılmasın bencede katılıyorum sana adaşım

herkes söylüyor eşim,kayınpederim,ben ama hemen surat değişiyor.....en iyisi oluruna bırakmak...zorla yapılan işten ne hayır gelir ki......aslında onun düşünüp gelmesi lazım...her akşam sabah zor uyandırdığımdan bahsediyorum....deneyimli anne olarak demesi lazım yazık kış günü sıcak yatağından kaldırıp getirme kızım ben gelirim diye....lafa gelince söylencek söz bulurlar ama icraat 0

Tünaydin kizlar, cvplariniz ve ilgilendiginiz icin tsk ederim..dr muz bazi bebekler erkenci ama en dogali 8 aya kadar oalbilir demisti.cok sukur kalca cikigi felanda yok,tembel demekki benim oglann..

benim kızımında dişi yok emeklemeye niyeti de yok sadece adım atıyor ayakta tutunca ama çenesi biraz düşük galiba sabahtan akşama kadar baba dedi haftasonu.

Gunaydin
demiri uyuttum simdi 3saattir Ev temizliyorum afacanla cok zor oldu simdi uyuttum kahvemi aldim size bakayim dedimmm
meraba

Gulsen senin kaynana tastan mi ne
kendi demsi lazim gercekten baharakadar bengeleyim diye
hanibi laf varya elden gelen ogun olmaz oda vaktinde bulunmaz diye
ceyo ne yanigi vardi ki bebiste gecmis olsun canim

benim kızımında dişi yok emeklemeye niyeti de yok sadece adım atıyor ayakta tutunca ama çenesi biraz düşük galiba sabahtan akşama kadar baba dedi haftasonu.

bizde de emekle yok.. yürüteçte gidiyoruz.. sephalarda örtü kalmıyor..

oo selen hanım babacı olmaya başladı yani...

Gulsen senin kaynana tastan mi ne
kendi demsi lazim gercekten baharakadar bengeleyim diye
hanibi laf varya elden gelen ogun olmaz oda vaktinde bulunmaz diye
ceyo ne yanigi vardi ki bebiste gecmis olsun canim

yanık mı ?????????????? geçmişe bakım ne olmuşş.

hafta sonu misafir vardı.. hiç girmedim.. neler olmuş acaba:::

Buarada bugun evdeyim Annem disini cektirmeye gittide
bende keyif tapiyorummmm
ne guzel bi duyguymus ya evde kalmasi::)
cok enterasan benim oglumda yurutecte yurumuyooo iyle duruyo sonra sikiliyo tabi basiyo yaygarayii
AMA emekleyerek rum evi dolasiyor hatta duvarlara tutunup yuruyo AMA ayagi kayip dusuyo hep
bir iki arkasinsa gittik vaktim bas olmayacak saldim cayira
napalim gercektende oyle Duse kalka buyuyeceklerrr

valla bilmem didemcim nden taştan mı bence platinden yoksa taş bile suyla falan deforme olur ama bizimki olmuyor o zaman platin bu kadın:))....hergün bir aktivite var tabi komşular ona o komşulara...bana gelse uzak kalıcak onlardan sanırım o yüzden gelmiyor....artık söylemiyorum da zaten sadece dua ediyorum hasta olmasın diye......

Bende bilmiyorum ki sirvancim
ya evet once Anne desinler lutttfeeeennnnnnn::)))

bide bencede yabancilar katilmasin cekiliseee bende ustemem ne alcam animadigim burineeee

benim kızda emeklemiyor hatta girişimde bile bulunmuyor...ve evet yürüteçtede çok durmuyor....ben nerdeysem gelip paçama tutunuyor ve sonra kollarını uzatiyor annii annii diye gelde alma:))...ama ayakta durmayı seviyolar hepsi sanırım.....

bu akşam işiniz yoksa gelin buraya ama ben erken gelemem haa:)) 11 gibi yada 10.30 olsun bebişleri uyuyanlar için bir an önce tarihi belirleyip çekelim kurayı

En iiyisini yapiyorsun gulsencim
dua
bence cokta kotu degil zaten daha cabuk bagisiklik saglayacak idilcik
Annem agzi mutlaka kapali olsun diyo
agizdan usurmus bebekler direk bademciklere inermis

elif gelsinde halletsin şu işi ewet cnm tanımadığın birine hediye almanın ne zevki var ki şimdi..
kıyamam ben idile yaa ,ama bööle bööle büyücekler acık zorluk görcekler herşey toz pembe değil alışıyolar şimdiden,ela da yüzü gözü çizik içinde her gün kafayı aynı tv sehpasına gidp gidip vuruyoo...ben bağırmaz ağlamazsa küt sesini duyduğum halde hiç tepki vermiyorum o da 10 saniye duurup işine devam ediyo,çok acımamışsa hiç sesi çıkmıyo artık ama ağlarsa annesi yanında avutuyo hemen zaten :))

Sam aprtman toplantisi var biz bu sne yoneticiolup basimiza is aldim psikopat bir Kapici car gercekten hasta kirmizi recete falan ilac kullaniyo
bide tufegi var elinden alamiyorlar
onu gonderme yollarini arayacagiz
AMA yetisebilursem 11gibi demiri uyutup gelirim
yoksa size uyarimm

Bende denizcim kut seslerini duymama ragmen kayitsiz kaliyorum caktirmadan bakiyorum egercok acimamissa idine devam ediyor dedigin gibi AMA yok ben ayyy uyyyy hihhhh falan dersem biagliyorkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…