- 26 Mayıs 2008
- 4.460
- 11
- 45
herkese merhabalar....hava iyiden iyiye soğudu cidden....sabahları kuzuları bırakmak ta zor oluyor....benim kayınvalidede inadını kırıp bizim evde baksa kıza çok iyi olacak..sabahları zor uyandırıyorum....zaten gece uyumayan bir çocuk birde sabah uykusundan ben uyandırıyorum iyice huysuzluk yapıyor..hiç olmazsa 2-3 ay bile iş görür nisanda yine götürürm ama komşulardan uzak kalamaz...(.......birde yılbaşı çekilişi başına 2009 anneleri yazarsak daha iyi olur elif gerekli düzenlemeyi yapacaktır...bu sefer hiç tanımadığımız insanlarda katılmak istiyor ki ben öyle olması taraftarı değilim ama siz olur derseniz uyarım...
Allah acil şifalar versin cnm..üzme kendini çocuk işte bunlar..hep söylüyolarya bi günü bi gününü tutmaz diye...geçmiş olsun esenn bizde dn izmirden döndk ve izmirde diyarbakıda çok soğuktu bide sabah erkendendi uçak off bende dondum cenki ii giydirdim ama atkıyıda tutmuyoki ağzında eliye çekip hop el ağza bizimde akşam öksürk başladı offff bide 3 güne girdi ishal dün 8 defa yaptı herseferinde .ok değil ama pırtpırt arlkası geliyo yani canım çok sıkkın bi gezmeye gittik hasta oldu gitmeseydik keşke diyip durdum annem böle büyücek siz nasıl byüdünz sanıyosun diyo haklı ama o öksürüyo ben ağlama istiyom şimdi patates haşladım inşallah ii gelir
eşin söylese anne bize gel diye...yazık ya uykusundan uyanmasın idilcik..herkese merhabalar....hava iyiden iyiye soğudu cidden....sabahları kuzuları bırakmak ta zor oluyor....benim kayınvalidede inadını kırıp bizim evde baksa kıza çok iyi olacak..sabahları zor uyandırıyorum....zaten gece uyumayan bir çocuk birde sabah uykusundan ben uyandırıyorum iyice huysuzluk yapıyor..hiç olmazsa 2-3 ay bile iş görür nisanda yine götürürm ama komşulardan uzak kalamaz...(.......birde yılbaşı çekilişi başına 2009 anneleri yazarsak daha iyi olur elif gerekli düzenlemeyi yapacaktır...bu sefer hiç tanımadığımız insanlarda katılmak istiyor ki ben öyle olması taraftarı değilim ama siz olur derseniz uyarım...
benim kızımında dişi yok emeklemeye niyeti de yok sadece adım atıyor ayakta tutunca ama çenesi biraz düşük galiba sabahtan akşama kadar baba dedi haftasonu.
Gulsen senin kaynana tastan mi ne
kendi demsi lazim gercekten baharakadar bengeleyim diye
hanibi laf varya elden gelen ogun olmaz oda vaktinde bulunmaz diye
ceyo ne yanigi vardi ki bebiste gecmis olsun canim