2009 Nisan Anneleri buraya

didemcim biz farkında değiliz ama bunlar daha bizi tek kişiymişiz onlarla bi bütünmüşüz gibi görüyomuş hala psikolojik olarak yani ....mesela bişii olduğunda ela hemen yüzüme bakıyo ben gülersem ama sahte değil içten(onud ayırt ediyo eşşekler çünkü) o da gülüyo hemen benden onay alıyo demekki komik diyo yani :)) ama biz bağırırsak demekki korkulacak bişey var diyo başlıyo o da ağlamaya..

bizde de emekle yok.. yürüteçte gidiyoruz.. sephalarda örtü kalmıyor..

oo selen hanım babacı olmaya başladı yani...

o kadar besle büyüt o baba desin. uykuya dalarken bile baba diye sayıklıyor. önce dede ile başlamıştık konuşmaya ama şimdi dedeyi de unuttu

slm güzell annelerrrrrrrrrrrr..

biz yeni düştük topikeeeee..bu kağan paşa beni öldürdü dün gece yaaaaa..saat 3 te yattıı eşşek..babasıda bende öldük uykusuzluktaaaan..3 te yatınca adam gibi uyudumu hayırrr ne münasebett..zırt pırt uyandı..yatağın içindeyüzüstü dönüuooo..sonra nefes alamıyoo heralde basıoo feryadıı..

kıslar selam ;
dün kızımın mevlütünü yapdım çok ama çok güseldi resimlerini akşam eklicem.bu arada akik kurban mı ne varmış keseniniz var mı_?

kızlarr beni ekleyinnnn..oğluşadına hesap açtımm.

.emir kagan

..profilimde resim yok..en kısa sürede yükliycemmm..eğer bumalmazsanız anaadolu üniversitesi de yazıyoo..

hayırlı olsun sevdacımm..evet akika kurbanı bebek doğunca kesilirmiş..mecbur değil ama kesmekde sevapmışş..bizde düşünüyoruzz.belki sünnetinde keserizz..

Gülercim şimdi geçmişi okuyorum gülfemin tahlillerinin temiz çıkmasına çoook sevindim.... diğer hasta bebişlerede acil şifalar.... birde burnu akan bebiş vardı bizde yaşadık tonimor kullandım günde 3-4 defa ve sıcak tuttum çabuk atlattı yavrum..... muhtemelen üşütmüştür ateş veya başka birşey yoksa....

bu arada gülfem sekiz aylık olmuş maşallah valla öyle ya da böyle resmen büyüttük sayılır gerçi daha çook yolumuz var ama...

sağol canım .evet ya şaka maka 8 aylık olduk çok şükür.Rabbim yokluklarını göstermesin.

selam kzlar....herkes iyidir umarım.uzun bi süredir giremiyorum.aslında bi kaçkere denedim ama siteye giremedim sorun vardı galiba.

bizim 3 haftalık zor dönemimiz 1 hafta önce bitti.keremin yanıkları kapandı.izleri duruyo sadece.onunda geçmesi 5-6 ayı bulrmuş.kerem 3 hafta boyunca kucaktan inmeyince onunla yapışık ikiz gibi olduk.yanından ayrılmamı hiç istemiyo çığlık çığlığa bagırıyor.hem aglıyo hemde emekleyerek arkamdan geliyo sıpacık.yavas yavas alısacak artık kendi kendine durmaya.daha doğrsu ben öyle ümit ediyorum.

yemek konusunda aynıyız her türlü çorbayı denedim 3 kasıktan fazla yemiyo.neyseki yoğurt ve meyve yiyor.ekmeğe bayılıyor.daha doğrusu agzında bişeyler gevelemeyi seviyor.sabahları peynirinide ezmeden küçük parçalar halinde veriyorum daha çok yiyiyor.

zor dönemi atlatmanıza çok sevindim.merak etme seninkinin sebebi varda kucakçı olmuş.bizimkiler sebepsiz kucaktan inmiyolar.

merhaba arkadaşlar.........iyi ahftalar hepimize....yusuf iğne olmasına rağmen öksürüğü iyice arttı geceler zindan uyku yok sürekli mızırdanma iştah sıfır........

cumartesi günü eşimin şirvanda mecburi hizmet yaparken beraber çalıştıkları doktor arkadaşları geldi daha sonra başka bir doktor arkadaşıylada görüşmek için taksime gittik iyi geldi......

dün akşamda eşim sıkıldın seni yemeğe götüreyim dedi yemekten sonra sinemaya gittik tester 6 ya gittik film gayet kanlıydı ama güzeldi,dışarı çıkıncada kafam hiç rahat olmuyor sürekli oğlumu özlüyorum her ne kadar annem baksada rahat bir insan değilim ......

inşallah en kısa zamanda iyleşir.canım bizim eğlenmeye de ihtiyacımız var.kafamız boşalmazsa minik canavarlarla nasıl uğraşırız.ben annem gelsin diye bekliyorum.şimdiden bi sürü plan yaptım.

geçmiş olsun esenn bizde dn izmirden döndk ve izmirde diyarbakıda çok soğuktu bide sabah erkendendi uçak off bende dondum cenki ii giydirdim ama atkıyıda tutmuyoki ağzında eliye çekip hop el ağza bizimde akşam öksürk başladı offff bide 3 güne girdi ishal dün 8 defa yaptı herseferinde .ok değil ama pırtpırt arlkası geliyo yani canım çok sıkkın bi gezmeye gittik hasta oldu gitmeseydik keşke diyip durdum annem böle büyücek siz nasıl byüdünz sanıyosun diyo haklı ama o öksürüyo ben ağlama istiyom şimdi patates haşladım inşallah ii gelir

Allah şifa versin.tez zamanda iyleşir inşallah.

bu akşam elif girerse hem düzenlemeyi yapsın hemde katılımın son tarihini belirlesin....akşama büyük ihtimalle burda olurum ve sizde olursanız istişarede bulunuruz artık....bu hafta bitirelim yoksa yetişmeyecek hediyeler...ve yine fikrim bebeklere alınması az çok tahmin edebilirm olur olmaz diye annelerede don ekleriz...:))

anneler don ha.güşen sen beni güldürdün Allah da iseni güldürsün.mesela idil çok uyusn.
.

mrh kızlar nasılsınız ecem artık emekliyo ya çok mutluyum..

gözün aydın.artık daha çok yorulacaksın.

Gunaydin
demiri uyuttum simdi 3saattir Ev temizliyorum afacanla cok zor oldu simdi uyuttum kahvemi aldim size bakayim dedimmm
meraba

ohh afiyet olsun.sen bugün evde misin?benim de temizlik yapmam lazım ama ütüden fırsat bulamıyorum ki.

benim kız dede gel gel diyo.arada anne diyo ama tam değil daha.eşim hatta bu işte bi terslik var önce baba demesi gerekmiyomuydu diyor.:dance:

berekete bak 16 kişiyiz.haydi kızlar eller klavyeye.ama gülfem çok mızırdanmaya başladı ben kalkayı.bi yere kaybolmayın:))

gülercim kızının kilosuna hiç üzülme ne güzel 2 ayda 1200 almış böle giderse benimkini geçicekkk:) benimki aca 250 alıyo:KK43:

kızlar bişey daha dün gece gülfem beni çok sefil etti.ben de ona çok kızdım içimden.sonra çok vicdan azabı duydum.bu daha önce de olmuştu.siz kızıyomusununz yoksa ben bu annelik işini beceremiyomuyum.çok üzülüyorum.

gülercim kızının kilosuna hiç üzülme ne güzel 2 ayda 1200 almış böle giderse benimkini geçicekkk:) benimki aca 250 alıyo:KK43:

yok canım ya.2 ayda 700 gr almışben yanlış hatırlıyomuşum malesef.önceki kilosu 6850 imiş.ama doktor ayda 350 iyi dedi.

ben bi kere bağırdım 5 aylık dı sonra çok vicdan azabı çekdim bağırınca baya ağlamışdı çünkü sonra kendimi kontrol ediyorum.

X