2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar hesabını doğrula die bi ekran çıktı..tel nosu ile mi doğrulanıyooo..siz daha önce yaptınız mı böle bişiyyy..başıma bela olmasınnn???

kızlar hesabını doğrula die bi ekran çıktı..tel nosu ile mi doğrulanıyooo..siz daha önce yaptınız mı böle bişiyyy..başıma bela olmasınnn???-tatlicadiarzu-

nagiha eşinin işi ne ki,Afrika yla ne alakaları var?

canm benm eşim esnaf yani turcell bayimiz var telefon hat aklına ne gelirse artık ve kırıkkalde belli aylarda tel veya hatta en çok satan 1. olan bayi ye bu tür ödüller veriyolar
gecen sene dubai ye gittii sonra cin şimdi de afrika ya

ben öyle birşeyle karşılaşmadım
Adın Croxilex ya,ondan olabilir mi acaba?
Demiş ya,gerçek kişi olduğunuzdan emin olmak için die.

nagihan sen hangi hesab ekledin canımmm??

ayyy bide eşin giderken sende git kızzz..ne güzel dubaiye gitmişşş..o zamanda hamileydin ssanırımmm..

Ne güzelmiş,evet, senin de gitme şansın yok muydu?
Ayşe verme tel ini.Ya da at kafadan bir numara))

elif ve nagihan hakkınızı helal edin ya çok başınızı ağrttım..

eşim beni ekledi bende onu ekleyebildim..size niee görünmüomm acaba??

kız eşimin numarasını yazdım kendiminkini vermiyimm diee.dankkk bi ekrannn..bu numara daha önce başka bi hesap onayı için kullanıldıı dioo..onay kodu gönderceklerde hesabım dorulanacak..şimdi kafadan bi numara yazarımm..o kişiye onay kodum giderrr...aman beaa ne karışık işmişşş buuu..
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-hasta hasta bunla uğraşııommyaa..

ama pes etmiommm..sadece bu gecelik kapatoıommm.kağan paşayı uyutucam....

ii gecelerrrr.. paşanın uykusu geldi....ayrıca çokta yoruldumm..1 saattir uğraşıomm yaaaaaa..

00 00 da mesaj yazmışım,sevgilim beni düşünüyor hahahaaaa
Üniversitedeyken hep bööle derdik)
Ben de yatıyorum iyi geceler hepinize!!!

nagihan sen hangi hesab ekledin canımmm??

ayyy bide eşin giderken sende git kızzz..ne güzel dubaiye gitmişşş..o zamanda hamileydin ssanırımmm..
inşş canm bi dahakine götrmeyi düşünüyoo bakalım nasip
ewt o zamn hamileydm ve dubai giysi yönnden çok ucuzdu şu tüylü montlar varya bebklere göre burda sordm 90tl eşim ordan 10tl akmştı çok güsel bir sürü kıyafet almştı ama afrika pahalıydı bi badi almş zeynebe 40 tl

canm bu seferlik yoktu inş bi dahakine olcak

elif ve nagihan hakkınızı helal edin ya çok başınızı ağrttım..

eşim beni ekledi bende onu ekleyebildim..size niee görünmüomm acaba??
ne demek canm ya helall olsn tabiki naptın da sanki

canm bizden öyle bişey istemedi ben çogunu es geçtim msn ye onay kodu geldi

00 00 da mesaj yazmışım,sevgilim beni düşünüyor hahahaaaa
Üniversitedeyken hep bööle derdik)
Ben de yatıyorum iyi geceler hepinize!!!

inş birazdan bende yatcm pogaçalarımı pişirdm çookk güsel olmşşş demekki pes etmemek gerekiyommmmşş
ii gecelerrrrr

dün de doktor kontrolümüz vardı.çok canım sıkıldı.gülfem sadece ve sadece 7500 gr olmuş.69 cm boy.
işte ben bu duruma üzülüyorm
yemiyor+uyumuyor=büyümüyor

Canm takma o kadare kafana yaaa ... kilosu boyu ayına göre normal. dişler gelmeye başlıyor ondan iştahsızdır. bi çok bebekte aynı problem var. kilosu normal olduktan sonra hiçbir doktor problem etmiyor iştrahsızlık olayını.
kızlar benim oğlum da 6,5 aylıkken desteksiz oturmaya başladı. 3 aylıkken ayakları üzerinde durabiliyordu. ellerinden tutunca adım atıyor. yürüteçte gidiyor ama emekleyemeiyor. yani her bebeğin yapabildiği şeyler farklı mesela benim yiğenim 9 aylıkken oturdu hiç emeklemedi ama 11 aylık yürüdü. 6 aylıkken emeklemeye başlayan arkadaşların bebekleri 1,5 yaşında yürüdü. yani niye emeklemiyor niye oturmuyor dişi niye çıkmadı diye endişelenmeyin. vakti ne zamansa o zaman olacak.

inşş
inş birazdan bende yatcm pogaçalarımı pişirdm çookk güsel olmşşş demekki pes etmemek gerekiyommmmşş
ii gecelerrrrr

kutlarım canım.. evet bende pes etmeyi sevmem kafaya koyduysam olana kadar uğraşırım.
diş konusunuda dert etme lütfen allah ne zaman isterse o zaman olacak bi de bişey olsun diye üzwerine gidince hep geç oluyo. niyeyse hep öyle oldu benim hayatımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…