ÇekİlİŞmİ var?
gulfem kocaman guzel bir kiz olacak haberin yoookkkkkkkkk::))))))
Canm takma o kadare kafana yaaa ... kilosu boyu ayına göre normal. dişler gelmeye başlıyor ondan iştahsızdır. bi çok bebekte aynı problem var. kilosu normal olduktan sonra hiçbir doktor problem etmiyor iştrahsızlık olayını.
kızlar benim oğlum da 6,5 aylıkken desteksiz oturmaya başladı. 3 aylıkken ayakları üzerinde durabiliyordu. ellerinden tutunca adım atıyor. yürüteçte gidiyor ama emekleyemeiyor. yani her bebeğin yapabildiği şeyler farklı mesela benim yiğenim 9 aylıkken oturdu hiç emeklemedi ama 11 aylık yürüdü. 6 aylıkken emeklemeye başlayan arkadaşların bebekleri 1,5 yaşında yürüdü. yani niye emeklemiyor niye oturmuyor dişi niye çıkmadı diye endişelenmeyin. vakti ne zamansa o zaman olacak.
sabah kanal d de ender saraç ı bir ikiz annesi arıyor 1,5 senedir hiç uyumuyoruz gece 5-6 kez kalkıyoruz işte ilaç filan önermiş dr pedagoga götür diyor adamda dedi ki bazı çocuklar öyledir sanırım bizde öyle olucaz çünkü her gece saat başı veya 2 saatte bir kalkıyoruz artık alışkanlık oldu sanırım işe başlayınca napıcam bilmiyorum walla......
bu arada herkese günaydın....
kızlar accil cevap lütfen elanın 10 gündür gazı var durduk yere başladı üşüyo desem aylardır yerde zaten ama birden gaz başladı şimdi ben evde yoğurdu sütle yapmaya başladım zamanları çakışıyo sütten olabilir mi tekrar hazır yoğurda dönüm bi baksam mı ve sütten se vermeye devam edeyim alışsın mı yoksa keseyim mi bilemedim çoook gazı var koca çocuk hareket ettiği halde fazlasıyla zor çıkarıyoo..
iyi akşamlar kıslarrrrrr
pc tamirden geldi allaha şükür
eymenin burnu bir türlü açılmıyooo
bu arada geçmişi okumam imkansızz
hasta bebişlere geçmişler olsun
kızlar bizimkinin burnu ha bire akıyor 1 ay oldu.. ne yapcam dr kontrolü de yok bu ay.. artık her ay gelme emişti malum hastaşlk bulaşmasın.. nasıl geçirecem burnun akıntısını.. bide dilini uzatıp dudak üstündeki sümükleri yalıyor:))))))))
geçmiş olsunn. kıyamamselam kızlar yusuf hasta olduğu için giremiyorum 1 dakika yalnız kalmak istemiyor bugün göğsünde hırıltı var inşallah ciğerlerine inmemiştir ev sıcaklığıda çok iyi ama neden böyle oldu yaaaaaa.
benim eşşek sıpam geceleri asla üstünün örtülmesini istemiyor örttüğümde ayakları itiyor geçen gün banyo yaptırmıştım uyku tulumu giydiriyorum ama üstü açık kalınca hasta oldu..........
görüşme var sanırım bende gelirim inşallah haberim olursa....
geçmişe hiç bakamadım biraz bakayım..
yusuf yemek yedirmeye çalışırken son 1 aydır hep öğürüyor ve sonunda kusuyor bunu huy edindi var mı böyle olan?
kıslar bnm kızım yüzüstü durduğunda başlıyo ağlamaya emekleme belirtisi hiç yok mirmirmirmir
akşam gelince yine koydum hemen ağlıyo yaa ne zaman emeklicek kızımm ben 9 aylıkken yürümüşüm kocamda 11 aylıkmışş.bizim kız emeklemeden yürücek galiba
sevda azra benim oğlanda aynı öyle yüzüstü koyuyorum alışsın azıcık hareket etsin yok başlıyo ağlamaya hemde nasıl canını yakmışlar sanki
oyy ben bayaa yaşlıymışım...evet canım
23 yaşındayım
sen89 sultan 87 ben 86
bu arada grippp oldumm sanırımm...burnum fış fışş..hep hapşuruomm..başımda bulanıkk...gözlerimde sulanıyooo..sanırım ben grip oldumm..ama yinede kendimi çok mutlu hissediomm..evde maskeyle geziomm..
bide kağan paşayı ne sık öpüuomuşumm şimdi ne zaman yeltensem grip olduğumu hatırlayıpp öpmüyomm içimde kalıyo vallaaa..babasıda öpüyosanda sadece ensesinden öpp bari dioo..
neyse bizde yaticiizzzz..by byyeeess
:)
bizim de çıkmadı...bizde varız dişi çıkmayan annemde bizde şimdi her sabah diş kontrolü yapıyoz bakalım önce kim görecek annem gelirken diş buğdayıda getirmiş ben varken çıkar diye haftaya gidecek inş bu hafta çıkar
oyy kıyamam ben ona..ağzına emzik veriyorum ben dışarı çıkarken rüzgarlıysada üzeriniince battaniyeyle kapatıyorum
canım sanırım sen beni eklemişsinnn ama ben yoksaydın tekrar arkadaşlık teklifi gönderrrrr,nagihan hangisinde ekledinn..
egede aynı ucundan ucuna gidiooo koltugun cok mutlu oluyorrrrmeriç koltuğun bir tarafından bir tarafına yürüyo hoşuna gidiyo..
bide elinden tutup gezdircenn... çok seviniyooo..
hızlı hızlı işi varmış gibi yürüyo..
tabi insanın beli kopuyorrr....