2009 Nisan Anneleri buraya

sabah kanal d de ender saraç ı bir ikiz annesi arıyor 1,5 senedir hiç uyumuyoruz gece 5-6 kez kalkıyoruz işte ilaç filan önermiş dr pedagoga götür diyor adamda dedi ki bazı çocuklar öyledir sanırım bizde öyle olucaz çünkü her gece saat başı veya 2 saatte bir kalkıyoruz artık alışkanlık oldu sanırım işe başlayınca napıcam bilmiyorum walla......
bu arada herkese günaydın....

kızlar accil cevap lütfen elanın 10 gündür gazı var durduk yere başladı üşüyo desem aylardır yerde zaten ama birden gaz başladı şimdi ben evde yoğurdu sütle yapmaya başladım zamanları çakışıyo sütten olabilir mi tekrar hazır yoğurda dönüm bi baksam mı ve sütten se vermeye devam edeyim alışsın mı yoksa keseyim mi bilemedim çoook gazı var koca çocuk hareket ettiği halde fazlasıyla zor çıkarıyoo..

günaydın arkadaşlar.dün gece bi sürü alıntı yaptım yazamadım bakalım şimdi çıkcak mı onlar.

denizcim belki süt bağırsaklarını yormuş olabilir..keçi sütünden yapmayı dene istersen..
umut çoraplarını gündüz hep çıkarıyo ayakları buz gib oluyo görmezsem..o zaman çok gazı oluyo..

gulfem kocaman guzel bir kiz olacak haberin yoookkkkkkkkk::))))))

sağolun arkadaşlar evet gülfem ve tüm bebişleriimiz büyüyecek ve kocaman olacaklar inşallah.

canım bizde de durum aynen dediğin gibi.kabul etmekten başka çare yok.düzelmiyo çünkü kızkardeşimin gülfemden 5 ay büyük kızı var.işte 13 aylık ama uyku falan yok.saat başı kalkıyo.zor uyuyo.gece ağlıyo.doğdu doğalı böyle.onu görünce ben de artık ümidimi kaybettim.böyle çocuklar 3 yaşına kadar düzelmiyomuş.

canım süt yapmıştır gazı büyük ihtimalle.bize bile gaz yapıyo minnacık kuzularımıza yapmaz mı.

bu arada dünkü alıntılarım yok.

Aklımda yusufun ve gedANIN HASTALIĞI KALDI ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.arabbim şifa versin.

Gülercim şimdi geçmişi okuyorum gülfemin tahlillerinin temiz çıkmasına çoook sevindim.... diğer hasta bebişlerede acil şifalar.... birde burnu akan bebiş vardı bizde yaşadık tonimor kullandım günde 3-4 defa ve sıcak tuttum çabuk atlattı yavrum..... muhtemelen üşütmüştür ateş veya başka birşey yoksa....

bu arada gülfem sekiz aylık olmuş maşallah valla öyle ya da böyle resmen büyüttük sayılır gerçi daha çook yolumuz var ama...

iyi akşamlar kıslarrrrrr

pc tamirden geldi allaha şükür

eymenin burnu bir türlü açılmıyooo

bu arada geçmişi okumam imkansızz

hasta bebişlere geçmişler olsun

geçmiş olsun canim.

geçmiş olsun..

geçmiş olsunn. kıyamam

yusuf yemek yedirmeye çalışırken son 1 aydır hep öğürüyor ve sonunda kusuyor bunu huy edindi var mı böyle olan?

doktora sor bence..
benim erkek kardeşim öyleydi..

sevda azra benim oğlanda aynı öyle yüzüstü koyuyorum alışsın azıcık hareket etsin yok başlıyo ağlamaya hemde nasıl canını yakmışlar sanki

benim kız da öyle yürümek istiyo..

evet canım

23 yaşındayım

sen89 sultan 87 ben 86
oyy ben bayaa yaşlıymışım...

geçmiş olsun

bizim de çıkmadı...

meriç koltuğun bir tarafından bir tarafına yürüyo hoşuna gidiyo..

bide elinden tutup gezdircenn... çok seviniyooo..
hızlı hızlı işi varmış gibi yürüyo..
tabi insanın beli kopuyorrr....

evden sabah 6,30 da çıkıyoruz meriçi anneme götürüyoruz bu sabah çok soğuktu hava üstü iyiydi ama sanirim nefes alınca üşüdü.. öksürmeye baslamış çok üzüldüm durduk yere hasa olmasa barii..
keske atkı taksaydımm. aklıma gemledi kii.

oyy kıyamam ben ona..ağzına emzik veriyorum ben dışarı çıkarken rüzgarlıysada üzeriniince battaniyeyle kapatıyorum

oyy kıyamam ben ona..ağzına emzik veriyorum ben dışarı çıkarken rüzgarlıysada üzeriniince battaniyeyle kapatıyorum

uyanıken emzik emmiyor, bide uyanıkken yatar pozisyon da asla durmaz yırtar ortalığı...
tulum giydiriyorum bide sapkaa..

bişey bulmam lazımm çocuk hasta olcak sürekli yoksa...

nagihan hangisinde ekledinn..
canım sanırım sen beni eklemişsinnn ama ben yoksaydın tekrar arkadaşlık teklifi gönderrrrr,

meriç koltuğun bir tarafından bir tarafına yürüyo hoşuna gidiyo..

bide elinden tutup gezdircenn... çok seviniyooo..
hızlı hızlı işi varmış gibi yürüyo..
tabi insanın beli kopuyorrr....
egede aynı ucundan ucuna gidiooo koltugun cok mutlu oluyorrrr

selam kzlar....herkes iyidir umarım.uzun bi süredir giremiyorum.aslında bi kaçkere denedim ama siteye giremedim sorun vardı galiba.

bizim 3 haftalık zor dönemimiz 1 hafta önce bitti.keremin yanıkları kapandı.izleri duruyo sadece.onunda geçmesi 5-6 ayı bulrmuş.kerem 3 hafta boyunca kucaktan inmeyince onunla yapışık ikiz gibi olduk.yanından ayrılmamı hiç istemiyo çığlık çığlığa bagırıyor.hem aglıyo hemde emekleyerek arkamdan geliyo sıpacık.yavas yavas alısacak artık kendi kendine durmaya.daha doğrsu ben öyle ümit ediyorum.

yemek konusunda aynıyız her türlü çorbayı denedim 3 kasıktan fazla yemiyo.neyseki yoğurt ve meyve yiyor.ekmeğe bayılıyor.daha doğrusu agzında bişeyler gevelemeyi seviyor.sabahları peynirinide ezmeden küçük parçalar halinde veriyorum daha çok yiyiyor.

bizimki de ekmeği çok seviyor önce ağzına ekmek veriyorum sonra yiyeceği yiyor yok ağzını açmıyor sıpa...
ben de elinden tutunca yürüyor ama kanapeye filan öyle bırakmadım daha demek ki geç kalmışım ben daha bastırmıyordum bende bugünden sonra bastırayım bari....

herkese merhabalar....hava iyiden iyiye soğudu cidden....sabahları kuzuları bırakmak ta zor oluyor....benim kayınvalidede inadını kırıp bizim evde baksa kıza çok iyi olacak..sabahları zor uyandırıyorum....zaten gece uyumayan bir çocuk birde sabah uykusundan ben uyandırıyorum iyice huysuzluk yapıyor..hiç olmazsa 2-3 ay bile iş görür nisanda yine götürürm ama komşulardan uzak kalamaz...(.......birde yılbaşı çekilişi başına 2009 anneleri yazarsak daha iyi olur elif gerekli düzenlemeyi yapacaktır...bu sefer hiç tanımadığımız insanlarda katılmak istiyor ki ben öyle olması taraftarı değilim ama siz olur derseniz uyarım...

merhaba arkadaşlar.........iyi ahftalar hepimize....yusuf iğne olmasına rağmen öksürüğü iyice arttı geceler zindan uyku yok sürekli mızırdanma iştah sıfır........

cumartesi günü eşimin şirvanda mecburi hizmet yaparken beraber çalıştıkları doktor arkadaşları geldi daha sonra başka bir doktor arkadaşıylada görüşmek için taksime gittik iyi geldi......

dün akşamda eşim sıkıldın seni yemeğe götüreyim dedi yemekten sonra sinemaya gittik tester 6 ya gittik film gayet kanlıydı ama güzeldi,dışarı çıkıncada kafam hiç rahat olmuyor sürekli oğlumu özlüyorum her ne kadar annem baksada rahat bir insan değilim ......

geçmiş olsun esenn bizde dn izmirden döndk ve izmirde diyarbakıda çok soğuktu bide sabah erkendendi uçak off bende dondum cenki ii giydirdim ama atkıyıda tutmuyoki ağzında eliye çekip hop el ağza bizimde akşam öksürk başladı offff bide 3 güne girdi ishal dün 8 defa yaptı herseferinde .ok değil ama pırtpırt arlkası geliyo yani canım çok sıkkın bi gezmeye gittik hasta oldu gitmeseydik keşke diyip durdum annem böle büyücek siz nasıl byüdünz sanıyosun diyo haklı ama o öksürüyo ben ağlama istiyom şimdi patates haşladım inşallah ii gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…