2009 Nisan Anneleri buraya

ben de bağırmıyorum ama arka mı dönüm söölediğim çok olmuştur ya da eşim varsa hemen ona bırakıp odadan çıkıyorum çok sinirlenince..bi kereden bişii olmaz cnm sende mümkünse azıcık uzaklaş iyi geliyo..
bizde kesmiştik kurban ama biraz geç kestik hemen doğunca değil..
içimden kızdım demişsin pardon..tabii içimden 10 saniye kızıyorum sonra ufacık çocuk anlamıyo hiçbişeyden ne suçu var diyorum ama uzaklaşmak çok iyi geliyo o an..

Son düzenleme:
oh maşallah baya kalabalıkız malum ben annemdeyım bu hafta uzaktan yakıp edebılıyorum öyl eher dakıka gıremıyorum

gülercim yusuf bey 3 ayda top 750 alırsa çok iyi dedi yani bu ay kilo almadı panik yok dedi 3 ayın top önemli dedi bize hala anne sütüyle git sakın zorlama sen teklif bile etme diyor masaya oturun beraber koy önüne isterse yer diyor çünkü benim kızım ısrar edince kusuyor işi inada bindiriyorr:

Oooo demek Hala bizi bir goruyirlarrr oda iiyimiss
sevda canim Allah Kabul etsin
akik kurbanini hamileyken burdan ogrenmistim
kizicin 1 erkek icin 2 tane diye duymystum arastirmalarimda inu dogruladi
dogdudu hafta kestirmistik
hattta kesen cocuk elinide kesmusti
benim koca cocugu hastaneye goturmud kendisine baska odada yatmis
saskini kan tutuyodaaaa
bide doguma gircem señle diyoduuu::))))

ya mevlüdü anca yapabildikk kurbanı da eşim önümüzdeki ay keselim dioo.ya bişiy diyeyim mi çalışmayan annneler bebeğinizle geçirdiğiniz vaktin kıymetini bilin ben çalışıorum ve göğsümde bi yumru kızımı şuan okadar özledim ki anlatamam ağladım ağlıcamm.prensesim o benim yaa.hep öpün,sevin.benim yerime de öpün o mis kokularını içinize çekin.keşke çalışmama imkanım olsa

Sevda bendeagliycam simdi
bugun evdeyim yaaa basil mutlu anlatamam
evet cokyorucu AMA mucize gibi
biliyormusun o kadar coksey kaciracagiz ki calisirken
gerci oglum ilk defa baba emeklemisti nasil aglamustim
Allah kimseyi ayirmasin evladindan

herkese merhaba arkadaşlar,
akika kurbanını bende biliyorum mecbur değil ama kesilmesi iyiymiş birde bebeğin ilk saçını kestirdiğinde ağırlığınca sadaka verilirmiş
ayşe ben seni eklemeye çalışıyorum ama bulamıyorummm

ben anneliğin bu denli mükemmel bi duygu olduğunu bilmezdim.meğer ne mükemmel bi duygumuş rabbim tatmayanlara versin

gülercim ismin nee..??

sultananın soyadı pakyürekmii

canım benim adım güler.gülfem adına kayıtlıyım ben de.ben seni ekledim zaten.sultan ihsan pakyürek

evet du dediğini yapayım ben de .uzaklaşmak iyi fikir.

ben de yemek için zorlamıyorum.fırsat buldukça emziriyorum.çünkü yemiyince ne yaparsam yapayım yemiyor ben yıprandığımla kalıyorum.

off arkadaşım yapma ağlattın beni.benim de topu topu 5 ayım kaldı iznimin bitmesine.nasıl yapacam bilmiyorum.seni okurken bile kızımı özledim ya.

ben çıkıom kızlarrr..yemk yapıcamm..allaha emanet olun...gece 11 de görüşürüssssss...hava kararınca e 2 de..heh heeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…