minecim senide ekliycemm..soyadın nee
ah bi sultanı bulsammmm??
gülercim ismin nee..??
sultananın soyadı pakyürekmii
ben de bağırmıyorum ama arka mı dönüm söölediğim çok olmuştur ya da eşim varsa hemen ona bırakıp odadan çıkıyorum çok sinirlenince..bi kereden bişii olmaz cnm sende mümkünse azıcık uzaklaş iyi geliyo..
bizde kesmiştik kurban ama biraz geç kestik hemen doğunca değil..
içimden kızdım demişsin pardon..tabii içimden 10 saniye kızıyorum sonra ufacık çocuk anlamıyo hiçbişeyden ne suçu var diyorum ama uzaklaşmak çok iyi geliyo o an..
gülercim yusuf bey 3 ayda top 750 alırsa çok iyi dedi yani bu ay kilo almadı panik yok dedi 3 ayın top önemli dedi bize hala anne sütüyle git sakın zorlama sen teklif bile etme diyor masaya oturun beraber koy önüne isterse yer diyor çünkü benim kızım ısrar edince kusuyor işi inada bindiriyorr:
ya mevlüdü anca yapabildikk kurbanı da eşim önümüzdeki ay keselim dioo.ya bişiy diyeyim mi çalışmayan annneler bebeğinizle geçirdiğiniz vaktin kıymetini bilin ben çalışıorum ve göğsümde bi yumru kızımı şuan okadar özledim ki anlatamam ağladım ağlıcamm.prensesim o benim yaa.hep öpün,sevin.benim yerime de öpün o mis kokularını içinize çekin.keşke çalışmama imkanım olsa