CAN BENCE HİÇ DOKUNMA NE ZAMN CANI İSTERSE PAŞAN O ZAMN kalksınben daha uyanıkımmmmmmmmmmmm...
ya hiç eşimle vakit geçiiremiyozzz..sıpa uyusunda azcık oturalım diiyozz bu saat oluyooo..ee sonrada 12 de kalkıyozz..
12 de kalkınca kağan paşanında tüm yemek düzeni alttüst oluyoo..çorba saatinde kahvaltı yiyoooo..ne yapıcam böyle yaaa..uymuooo..sabahta uyandırmaya kıyamıyommm...
geçmişolsn canm işş çabucak iyileşirsnnbu arada grippp oldumm sanırımm...burnum fış fışş..hep hapşuruomm..başımda bulanıkk...gözlerimde sulanıyooo..sanırım ben grip oldumm..ama yinede kendimi çok mutlu hissediomm..evde maskeyle geziomm..
bide kağan paşayı ne sık öpüuomuşumm şimdi ne zaman yeltensem grip olduğumu hatırlayıpp öpmüyomm içimde kalıyo vallaaa..babasıda öpüyosanda sadece ensesinden öpp bari dioo..
neyse bizde yaticiizzzz..by byyeeess
:)
güle güle kullan can on numara hediye almşşşneyse hepinize hayırlı bi pazar.biz de bugün bi arkadaşa kahvaltıya davetliyiz.dün de günlere gittik kuzumla.geziyoruz keyifler yerinde gülfemin.
ay arkadaşlar bi de eşim dün bana philips süpürge tefal düdüklü ütü masası ve çamaşır askısı aldı.çok mutlu oldum.halime acıyıp beni mutlu etmeye çalışıyo Allah razı olsun.
melekcim zannetmm kendine oyun bulmşturrrKIZLAR EGENIN ÜSTENDE DİŞ ÇIKTIYA DİŞLERINI ÇICIRDATIYORRR
üz<ülüyorum dişleri zarar görecek off
izledimm çokk güldm vallafacebokku olanlar bir video paykaştım izleyin
bebek ve babasının kurnazlıgı diyeeeee
ewt canm yaaaa biz kaldık vallaaa çookk üzülüyommnagihan canım zeynepin dişleri çıkmadı sanırım yusufla zeynep kaldı diş çıkarmayan benim doktorum calcidine diye bir ilaç verdi kalsiyum onu veriyorum inşallah fayda eder.........
bu gece yarım yamalak uykumda yusufun diş çıkardığını gördüm,inşallah bu huysuzluk arasında oda çıkar .....
kızlarr bende oğlum adına facebook aldımm..sonunda eşimi ikna eettiim..oda senin adınla olmazzz dedi.
EMİR KAĞAN EROL ekleyin beni anacımmmmmm....:))))))))
slm nagihan eşin geldimiiii???
yılbaşı çekilişi için bir topik açalım bakalım katılım nasıl olacak??
Böreklerini de akşamdan hazırlayabilirsin sarmayı falan..
Ben çok sters yapıyoruzm yetiştiremezsem diye,genelde yiyecekleri akşamdan ahzırlıyorum,çünkü kuzucukların sağı solu belli olmuyor,bazen hiç iş yaptırmayabiliyor bizimki.
yetterli canım daha ne olsunkızlar yarın misafiim geliyooo
ben şunları yapcam yeterlimi sizce
patatesli börek
pogaça
kıymalı pide yaptrcm
sarma
bisküviliyaşpasta
kurabiye
bizde egeye gitar aldık oyuncakbenimde canım sıkılıoooo..
ama kağan paşa şu anda babasının gitarını çalıooo..valla kızla yaa .........(((tam bunu yazarken gitarı düşürdü eşşekkkk)))
ama harbiden hoş sesler çıkarıoo..çok ilgili müziğeee..
tamam eklıyorumkızlarr bende oğlum adına facebook aldımm..sonunda eşimi ikna eettiim..oda senin adınla olmazzz dedi.
EMİR KAĞAN EROL ekleyin beni anacımmmmmm....:))))))))
mrb mecbue..nerelerde yazıyordunn??