2009 Nisan Anneleri buraya

nagihan valla bu menüyü yerlerse 2 gün acıkmazlarrrr..çok tok tutucu meenüü..

pogaçayı yapamıyosan hiç riske girm derimm..bence şöyle yogurtlu kuskus salatası yap..bol mayonnez..turşuu..üzerine azcık nane ve zeytinyağııı..daha güzel olurrr

bakalım canm eger poğaçayı tutturamazsa rus salatası yapıyım diyorum
kuskus salatası nasıl sanırım benzer
canm ogluşunn resmi var mı bebeklik resmimi

off yaa..resim ekleyemiomm..wbcamın usb girişi bozulmuşş resmiordan çekip yüklüyordum..daha yapılmaddııı..sana msj attım geldimi acaba??

kızlar merhaba benimde misafirlerim vardı canım çıktı ya çocukla çok zor nagihan canım kolay gelsin bence menü güzel,
Ayşe facebookta bende eklemek istiyorum ama bulamadım seni ayrıca Zeynep Zenginde bulamadımm :KK43:(((
Yusuf a geçmiş olsun canım kıyamam

Telefonunu Onayla
Facebook üyelerinin gerçek kişiler olduğundan emin olmak için birtakım güvenlik testleri uygular. Cep telefonu sahibi olmanız kimliğinizi onaylanmasında yardımcı olur. Lütfen telefon numaranızı buraya girerek hesabınızı doğrulayınız. Birazdan telefonunuza bir onay kodu göndereceğiz.

Lütfen ülke kodunu seç (örneğin ABD/Kanada için '1') ve cep telefonu numaranı hiçbir özel karakter kullanmadan gir.

bide msj yzarken böyle bişey çıkıyo..hesabını doğrula diyo kızlar..numaramı yazsammikii..sizede geldimi böle bişeyy..facebookdan

off yaa..resim ekleyemiomm..wbcamın usb girişi bozulmuşş resmiordan çekip yüklüyordum..daha yapılmaddııı..sana msj attım geldimi acaba??
canm bilg yok mu ordan at

kızlar merhaba benimde misafirlerim vardı canım çıktı ya çocukla çok zor nagihan canım kolay gelsin bence menü güzel,
Ayşe facebookta bende eklemek istiyorum ama bulamadım seni ayrıca Zeynep Zenginde bulamadımm :KK43:(((
Yusuf a geçmiş olsun canım kıyamam
bulamazsan sen söyle ben ekleyim

Telefonunu Onayla
Facebook üyelerinin gerçek kişiler olduğundan emin olmak için birtakım güvenlik testleri uygular. Cep telefonu sahibi olmanız kimliğinizi onaylanmasında yardımcı olur. Lütfen telefon numaranızı buraya girerek hesabınızı doğrulayınız. Birazdan telefonunuza bir onay kodu göndereceğiz.

Lütfen ülke kodunu seç (örneğin ABD/Kanada için '1') ve cep telefonu numaranı hiçbir özel karakter kullanmadan gir.

yok canm bunlara gerek yokk senn msn msj gelcek facedn ona tıkla sadece

bide msj yzarken böyle bişey çıkıyo..hesabını doğrula diyo kızlar..numaramı yazsammikii..sizede geldimi böle bişeyy..facebookdan

zeynep zengin 4.sayfada eftelyacımm..kanepe oturan bi bebek varya o zeyneppp

can göndersene arkadaşlık istegi bence sen onaylmadın

nagihan canım zeynepin dişleri çıkmadı sanırım yusufla zeynep kaldı diş çıkarmayan benim doktorum calcidine diye bir ilaç verdi kalsiyum onu veriyorum inşallah fayda eder.........

bu gece yarım yamalak uykumda yusufun diş çıkardığını gördüm,inşallah bu huysuzluk arasında oda çıkar .....
bizim dişlerimizde çıkmadı:KK43:

X