2009 Nisan Anneleri buraya

Kim kimle eşleştiyse onlar özelden adreslerini almışlardı.
Genelde birbirimizin face leri de var zaten,oradan da ulaşabiliriz.

ben daha uyanıkımmmmmmmmmmmm...

ya hiç eşimle vakit geçiiremiyozzz..sıpa uyusunda azcık oturalım diiyozz bu saat oluyooo..ee sonrada 12 de kalkıyozz..

12 de kalkınca kağan paşanında tüm yemek düzeni alttüst oluyoo..çorba saatinde kahvaltı yiyoooo..ne yapıcam böyle yaaa..uymuooo..sabahta uyandırmaya kıyamıyommm...

bu arada grippp oldumm sanırımm...burnum fış fışş..hep hapşuruomm..başımda bulanıkk...gözlerimde sulanıyooo..sanırım ben grip oldumm..ama yinede kendimi çok mutlu hissediomm..evde maskeyle geziomm..

bide kağan paşayı ne sık öpüuomuşumm şimdi ne zaman yeltensem grip olduğumu hatırlayıpp öpmüyomm içimde kalıyo vallaaa..babasıda öpüyosanda sadece ensesinden öpp bari dioo..

neyse bizde yaticiizzzz..by byyeeess

:)

hehe bende sütyenle halay çekme olayına çok güldüm sırnaşık şey

gülercim o zaman en kısa zamanda bir buluşma düzenleyim forum ist
hadi b.paşalılarrrrrr:))
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım aynı dert bende de var.artık aldırmıyorum.elimden bişey gelmiyor.takma kafana.belli bi yaştan sonra düzeliyolarmış.ben sabırla o belli yaşı bekliyorum.

gülfem doğdu doğalı öyle uzun uykuya hiç yatmadı en fazla 1 buçuk saat aralıksız uyuyo sonra uyanıyo.her yolu denedim.artık uyku ve yemek olayını oluruna bıraktım ama uykusuzluktan ölüyorum.

ççok geçmiş olsun.öpme annesi.

bu arada günaydın.bi pazar sabahı yine 6 da ayaktayız.gece kaç kere kaklktığımı sayamadım.

dün de doktor kontrolümüz vardı.çok canım sıkıldı.gülfem sadece ve sadece 7500 gr olmuş.69 cm boy.
işte ben bu duruma üzülüyorm
yemiyor+uyumuyor=büyümüyor

neyse hepinize hayırlı bi pazar.biz de bugün bi arkadaşa kahvaltıya davetliyiz.dün de günlere gittik kuzumla.geziyoruz keyifler yerinde gülfemin.
ay arkadaşlar bi de eşim dün bana philips süpürge tefal düdüklü ütü masası ve çamaşır askısı aldı.çok mutlu oldum.halime acıyıp beni mutlu etmeye çalışıyo Allah razı olsun.

dün de doktor kontrolümüz vardı.çok canım sıkıldı.gülfem sadece ve sadece 7500 gr olmuş.69 cm boy.
işte ben bu duruma üzülüyorm
yemiyor+uyumuyor=büyümüyor
canım neden moralini bozuyorsun..benimki de hiç yemiyor:..gerçi doğru bende bozuyorum:)..takıntım kilo almaması değil ama..yememesi..uykumuz ii bizim Allah a şükürler olsun...ama yemek...

benim kızımda 8 aylık kontrolünde 7.500 gr kiloda ve 68 cm boydaydı..ama oldukça sağlıklı bi bebek..önemli olanda bu...ben 2.150 gr doğmuşum ve hala zayıfım..41 kiloyum şu an..ama sağlıklıyım...bebekkende iştahsızmışım.....ben bile büyüdüysem:)..biz kuzular hayli hayli büyürler:)

Kim kimle eşleştiyse onlar özelden adreslerini almışlardı.
Genelde birbirimizin face leri de var zaten,oradan da ulaşabiliriz.
canım ozaman ne anlamı kalırki aslında kim kime cıktıysa bilmicek öle güzel olurrrr
tabi neasıl olursa olsun bende varım
canm ekledin mi beniii

aşkkolsnnn o benimm kuzummmm klava:
kız ne oldu da aşk olsun diyon nasıl anlatayım başkaaa

bu arada günaydın.bi pazar sabahı yine 6 da ayaktayız.gece kaç kere kaklktığımı sayamadım.
aynen bende bu gece cok kalktım bayılcktım
güle güle kullannnnnnnnnnnnnnnnn
ohh gezin grezinn

KIZLAR EGENIN ÜSTENDE DıŞ ÇIKTIYA DıŞLERINI ÇICIRDATIYORRR

üz<ülüyorum dişleri zarar görecek off

günaydınnnn herkeseee
gülercim gülfem yine iyi kilo almış en son 6300 diyordun 2 ayda 1200 almış çok iyi bence benimkisi ayda 250 gr anca alıyorrrr(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…