canm ekledin mi beniiicnm çok zeynep zengin varya hangisi sensin
aşkkolsnnn o benimm kuzummmmcnım 4-5 sayfada bi beke koltuga kafasını koymuş ceklde sanırım
bulamazxsan yaz adını o ekler bu arada sen bende varmısın ?
tugbacım yapmşsn tickeriii
canm tugba mı ismin sanki yok gibii
hehe çok güldüm sbah sbah:))
bizde üniversitede oda arkadaşı vardı gögüsleri büyüktü haliyle sütyenleride onları alır halay çekerdik.halay mendili niyetine...ne gülerdik ya..o geldi aklıma şimdi..
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5gülercim o zaman en kısa zamanda bir buluşma düzenleyim forum ist
hadi b.paşalılarrrrrr:))
çok yoruldumya çok bunaldımmmmm kızım benim herşeyim o ayrı ama şu yeme sorunu beni benden etti bide her görenin bir yorum yapması offff ki ne offff 9 aylık oldu hiç bir şey yemiyor sadece ve sadece anne sütüüüüü bebekken tombuldu şimdi her gören ne kadar zayıflamış diyorrrrrr birde annesi şunu yedir bunu yedir sen yedirmesini bilememişsin bak nasıl yer azıcık zorla olurmu böle ayyyyy hiç kilo almadımı buuu offf çok bunaldım kızım bu sorunu ne zaman aşıcak bende dayanacak güç kalmadı 5 öğün onunla sofraya oturuyorum 3 çeşit şey hazırlıyorum ama nafile yormalde yemiyorrr zorlamakta istemiyorummmm ne oyuncağa ne tv ye aldanıyor eğer oyuncakla yemek yedirmeye çalışırsam atıyor oyuncağıeli,nden yada tv ile normalde açık gördüğü yerde pür dikket bakan çocuk yemek varsa yere kapaklanıyorrr napabilrim ne olur yardımm edin çıldırıcam artıkkkk
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çookk güldüm ya sıpa erkekn başlamşşşş
canm uyku saatleri nasıl kaç saat arayl ayatırıyosn
ben anemgil gelince annemin sayesnde zeynepin uykusunu düzene koyduk
sabah 8 veya 9 da kalkıyo
öglen 11 veya 12 de yatırıyorum 2 230 kadr yatıyo sonra 5 6 civarı yatırıyorum 8 de kalkıyo geceuykusunada 11 1 1 30 da yatıyo sabaha kadr uyyo
yani ortalama öglen 4 saat uyumş oluyoo istersen sende böle dene ben önceden her zırlamasında uykusu var diye yatırıyodm zırp geri kalkıyodu istersen sende böle dene
ayy canm sziinde mi dişnz çıktıı ne güsel yaaa darısı bizeee
canm eşinn söyledigine göre annende kalsan senn için daha makbull
canm emiyosa seni bence zorlma demekki emdigi yetiyo kuzun içinn
sıkma canını inş kısa zamnda düzelirr
bu arada hangi ayda dogdu senn kuzu
bu arada grippp oldumm sanırımm...burnum fış fışş..hep hapşuruomm..başımda bulanıkk...gözlerimde sulanıyooo..sanırım ben grip oldumm..ama yinede kendimi çok mutlu hissediomm..evde maskeyle geziomm..
bide kağan paşayı ne sık öpüuomuşumm şimdi ne zaman yeltensem grip olduğumu hatırlayıpp öpmüyomm içimde kalıyo vallaaa..babasıda öpüyosanda sadece ensesinden öpp bari dioo..
neyse bizde yaticiizzzz..by byyeeess
:)
canım neden moralini bozuyorsun..benimki de hiç yemiyor:..gerçi doğru bende bozuyorum:)..takıntım kilo almaması değil ama..yememesi..uykumuz ii bizim Allah a şükürler olsun...ama yemekdün de doktor kontrolümüz vardı.çok canım sıkıldı.gülfem sadece ve sadece 7500 gr olmuş.69 cm boy.
işte ben bu duruma üzülüyorm
yemiyor+uyumuyor=büyümüyor
canım ozaman ne anlamı kalırki aslında kim kime cıktıysa bilmicek öle güzel olurrrrKim kimle eşleştiyse onlar özelden adreslerini almışlardı.
Genelde birbirimizin face leri de var zaten,oradan da ulaşabiliriz.
kız ne oldu da aşk olsun diyon nasıl anlatayım başkaaacanm ekledin mi beniii
aşkkolsnnn o benimm kuzummmmklava:
aynen bende bu gece cok kalktım bayılcktımbu arada günaydın.bi pazar sabahı yine 6 da ayaktayız.gece kaç kere kaklktığımı sayamadım.
güle güle kullannnnnnnnnnnnnnnnnneyse hepinize hayırlı bi pazar.biz de bugün bi arkadaşa kahvaltıya davetliyiz.dün de günlere gittik kuzumla.geziyoruz keyifler yerinde gülfemin.
ay arkadaşlar bi de eşim dün bana philips süpürge tefal düdüklü ütü masası ve çamaşır askısı aldı.çok mutlu oldum.halime acıyıp beni mutlu etmeye çalışıyo Allah razı olsun.